• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ausencia'dan...Beşamel Soslu Sebzeli Tas Kebabı&Ali Nazik&Dondurmalı İrmik Helvası

Yöresel Yemekler
estağfrullah ahretim saygı bizden :16:
ben olsaydım orda görümcelerine bi ayar çekerdim bizi başbaşa bırakıp gitmek zorunda kalırlardı zaten :60:
bende bahsettim eşime dilimden düşmezsiniz...hani geleceklerdi diye sorar aklına geldikçe :)
en çok da burak ile ilgili bi meselede aklımıza gelirsiniz..yusufun imdaaaaaaat kurtarın beniii diye bağırışı... :60:
gülmekten çatlarız aklımıza geldikçe...öp benim yerime kuzumu...:54:

Tamam ahretim hemen öpüyorum , zaten yatıracağım şimdi paşayı , yarın dayısı geliyor kalmaya .

:9::9::9:Bak o imdaaat kurtarın beninin 2. versiyonu da var .

Bir gün ameliyat işlerim vardı ya , hastanede geçecekti tüm günüm yusufuda komşuya bıraktım .Çok sever zaten yusuf , gittiği yerde sorun çıkarmaz .Kadıncağız demiş yemek yedireyim , onu yer misin yok , bunu yer misin yok ....Neyse demiş balkona çıkarayım orada oynarken yedireyim , daha çatalı görmüş yusuf , '''imdaaaaat kurtarınnn beniiiiiiii''diye bağırmaya başlamış.
Kadının eşi de dışarda imiş , bir duymuş sesleri koşa koşa eve gelmiş , ne yapıyorsun çocuğa , bütün site inledi sesinden diye.Yok valla yemek yedireyim demiş zavallı :9::9:

Son düzenleme:
Tamam ahretim hemen öpüyorum , zaten yatıracağım şimdi paşayı , yarın dayısı geliyor kalmaya .

:9::9::9:Bak o imdaaat kurtarın beninin 2. versiyonu da var .

Bir gün ameliyat işlerim vardı ya , hastanede geçecekti tüm günüm yusufuda komşuya bıraktım .Çok sever zaten yusuf , gittiği yerde sorun çıkarmaz .Kadıncağız demiş yemek yedireyim , onu yer misin yok , bunu yer misin yok ....Neyse demiş balkona çıkarayım orada oynarken yedireyim , daha çatalı görmüş yusuf , '''imdaaaaat kurtarınnn beniiiiiiii''diye bağırmaya başlamış.
Kadının eşi de dışarda imiş , bir duymuş sesleri koşa koşa eve gelmiş , ne yapıyorsun çocuğa , bütün site inledi sesinden diye.Yok valla yemek yedireyim demiş zavallı :9::9:

:60: bak sen sıpacığa, yazık kadıncağızın hali gözümün önüne geldi valla zavallım napacağını şaşırmıştır, görenlerde kadın boğazlıyor sanacak :60:
ay yusufcuk sen çok yaşa emi :60:

hu huuuu..........selam aus....canlı selam :3:

denizcim hoşgeldin yahu nerelerdesin unutttun sen bizi :)

Ooooo ooooo birşeyleri bilmek konusunda uzmanlaştım ben kk da .Aksiyon dedin mi kaçırmam , dahil olmam kolay kolay uzaktan uzağa her bir şeyi bilirim .Sen sor bana ablam özelden falan :6:

Oohhhooo o zaman sabaha kadar yazışsak anca benim sorularım biter:9:
Ama çok teşekkür ederim ablacım hem ziyafet davetin,hem muhabbet davetin için:)
Aynı şekilde bizim buralara da ben beklerim benim de aşçılığım hiç fena değildir yani:)

Ellerine saglik.Harika görünüyor her sey.:56:
Sofran her daim bereketli olsun...

Ablacım harikasın. :16::16:
Eline koluna sağlık, bol şans dilerim.

:56::56:

Teşekkürler canım :16:
hu huuuu..........selam aus....canlı selam :3:

Böyle canlı selamlar veriyoruz ama bir türlü yakalıyamıyoruz birbirimizi :3:

:60: bak sen sıpacığa, yazık kadıncağızın hali gözümün önüne geldi valla zavallım napacağını şaşırmıştır, görenlerde kadın boğazlıyor sanacak :60:
ay yusufcuk sen çok yaşa emi :60:

denizcim hoşgeldin yahu nerelerdesin unutttun sen bizi :)

Buluşalım da canlı canlı gülersin yusufun hallerine canım

Oohhhooo o zaman sabaha kadar yazışsak anca benim sorularım biter:9:
Ama çok teşekkür ederim ablacım hem ziyafet davetin,hem muhabbet davetin için:)
Aynı şekilde bizim buralara da ben beklerim benim de aşçılığım hiç fena değildir yani:)

Tamamdır , gidilecekler listemdesin:34:

Ellerine saglik.Harika görünüyor her sey.:56:
Sofran her daim bereketli olsun...

Teşekkürler pegasus , çok sağol güzel dileklerin için :16:

sizin paylaştığınız tarif ve fotoğraflardan ne kadar içten hissederek yaptığınızı anlayabiliyorum,
bu iftar sofrası da onu hissettirdi:nazar: evinizin mutluluğu,huzuru,bereketi daim olsun...başarılar.

sizin paylaştığınız tarif ve fotoğraflardan ne kadar içten hissederek yaptığınızı anlayabiliyorum,
bu iftar sofrası da onu hissettirdi:nazar: evinizin mutluluğu,huzuru,bereketi daim olsun...başarılar.

Çok teşekkür ederim :16:

Gerçekten severek mutfaktayım , evimde mutluyum sanırım o da sizlere yansımış , bu beni çok sevindirdi .

İzniniz olmadan bu mesajınızı eşime okudum :17:

Vay canınaaa... :56:Hepsi enfes,lezziz harika görünüyor canım :16: Ellerine sağlık,başarılar diliyorum tatlım :54:

Çok teşekkürler arkadaşım :16:

Sen yoksun bu aralar

Evet,çok fazla giremiyorum vakit ayıramıyorum foruma.Vakit olunca bakmaya çalışıyorum tabi kim ne yapmış,ne eklemiş tarif aliyim,değişik birşeyler yapiyim diye ..Ama bu ramazan çok yordum kendimi..Mutafakla çok haşır neşirim yaa :31:Değişik tarifler denemek,yapmak istiyorum hep..Yemek sonrasıda çok yorgun oluyorum tabi,kendimi biraz frenlemem lazım :45: Ben yarıştım birinciliği kaptım.Tekrar yarışsamda eskisi gibi heyecanlı olmuyor biliyormusun.Tekrar birincilik şansım yok zaten,çok değişik beğendiğim tarifler olursa,fotoğraflayabilirsem zaten eklemeye çalışıyorum :34: Sizleri izlemek,sizinle beraber aynı heyecanları yaşamakta çok zevkli :29: Bak,burayı,sizleri terk etmiyorum sonuçta..Bir gözümde burada :34:

Back
X