Yöresel Tarif Ausencia'dan...Beşamel Soslu Sebzeli Tas Kebabı&Ali Nazik&Dondurmalı İrmik Helvası

Yöresel Yemekler
Ayni mesaji iki defa gondermisim.

Son düzenleme:

Bu yemeklerin aşçısına benden süresiz şımarma izni
Ah ablam daha geçen aylarda kocaelindeydim ben bilseydim gelmez miydim:)
Nasibimde yokmuş bu güzel mammalar:)

güzelim gerçekten bildin 10.puan

Son kararın mı ekip çok kalabalık üye olan ama aktif olmayanları da ekipten hepsini toplarım ay aslı börekten su böreği favorim cidden harika yapıyorlar yok yok aynı lezzet devam ediyor tamam 2.kğ fazla almam malum pahalı biraz

Ellerine,emegine saglik.Cok ugrasmissin belli bircok cesit ve sonuc harika.hepsi cok guzel gorunuyor.Bol sanslarin olsun

Lisabella çok teşekkür ederim

Ben katılmaktan yorulmadım yarışmaya , bu gidişle azerinciğimin rekorunuda kıracağım

Bu yemeklerin aşçısına benden süresiz şımarma izni
Ah ablam daha geçen aylarda kocaelindeydim ben bilseydim gelmez miydim:)
Nasibimde yokmuş bu güzel mammalar:)

Senin nasibinde varsa canım elbet bir gün yolun düşer soframa

O zaman ben sana bakkal hasan amca kaldığın her detayıda anlatırım hem

He yaa , erenköyde istasyan cad. vardı , iş yerime çok yakındı , orda yerdim de hep kazıktı ama güzeldi

Anaaam çok kalabalıksanız köye alayım sizi , ohh miss gibi yer sofraları , taş fırında yemekler yaparız orda .

Ne oldu sizin topik toparlanıyor mu yavaş yavaş ?

Lisabella çok teşekkür ederim

Ben katılmaktan yorulmadım yarışmaya , bu gidişle azerinciğimin rekorunuda kıracağım
Olsun canim katil tabiki heryarisa.bu bile takdir edilecek bir durum.Hem bizlerde guzel,degisik tarifler goruyoruz.Mutfakta vede tabiki sunumda cok basarilisin.sahi Azerin dedinde Azerin nerelerde ?pes etti sanirim sonunda

Olsun canim katil tabiki heryarisa.bu bile takdir edilecek bir durum.Hem bizlerde guzel,degisik tarifler goruyoruz.Mutfakta vede tabiki sunumda cok basarilisin.sahi Azerin dedinde Azerin nerelerde ?pes etti sanirim sonunda

Azerin bebek bekliyor Teyze olacağız . Artık onun ayaklarını uzatma zamanı .

Sağol canım bu arada , fırsat buldukça paylaşmaya devam edeceğim .

canım ellerine saglık cok güzel görünüyor başarılar canım cok ayrıntılı bakamadım :) iftardan sonra ayrıntılı bir sekilde incelicem :)

canım ellerine saglık cok güzel görünüyor başarılar canım cok ayrıntılı bakamadım :) iftardan sonra ayrıntılı bir sekilde incelicem :)

Tamam zeynepcim , gözlüklerinide takıp gel :82:

Bende gidiyorum sofra hazırlamaya , akşam görüşüürüz .

Azerin bebek bekliyor Teyze olacağız . Artık onun ayaklarını uzatma zamanı .

Sağol canım bu arada , fırsat buldukça paylaşmaya devam edeceğim .
Inanilmaz sevindim.hemen gidip tebrik edeyim

Senin nasibinde varsa canım elbet bir gün yolun düşer soframa

O zaman ben sana bakkal hasan amca kaldığın her detayıda anlatırım hem

ay ne güldürdün beni abla:)
Demek unutmadın bakkal hasan amca muhabbetini:)
Hem ziyaret, hem ticaret diye buna denir
Çekilin yoldan benim acilen kocaeline gitmem gerek vallahi havadisler için değil birbirinden güzel mammalar için

Tabii canım maksat muhabbet sadece

Nasıl unuturum yaa , 2 saat gülmüştüm o benzetmene .

ahretim ellerine sağlık....okadar güzel bi sunum olmuş ki...hele o detaylı resimler...
tek kelimeyle yine muhteşemsin diyorum...
ali nazik favorim :) bende çok severim...geçen kardeşim geldiğinde yapmıştım...epey oldu özledim tadını :)
iştahımı kabarttın sofranla yemeklerinle...
bende katılmayı çok istiyorum ama oruçlu iken hiç gözüm yemiyor ya
ben iftara kadar sünüyorum valla...:)
ama seni canı gönülden destekliyor başarılar diliyorum...
bu sefer hissediyorum olacak inşallah..hayırlısı olsun...
bu arada o sofraya davet edeceğin bir dostun yokmuydu bi düşün bakalım....hıh..

Aman gazelimmm , seninle başbaşa olmak varken kayınvalidenin , görümcenin olduğu sofrada işin ne

Her zaman beklerim arkadaşım , ben sizi eşime de anlattım , artık ailecek tanışıyor gibiyiz

Teşekkürler canım , senin beğenilerin benim için gururdur

Ya bak belkide biz senle tanıştık karşılaştık haberimiz yok :44: istasyon cad.erenköyüde çok iyi bilirim şubeleri denetlemeye giderken çok geçerdim oralardan kazık ama oranın üzerine yapan yok bu işi

Gönüller bir olsun canım ama bak yazmadan geçmeyeyim bizim çetedekilerin hepsi mütevazi köye dağa çadıra gelirler vallahi hele davet eden sensen kesin gelirler senin tarafa bir gün kısmetse geleceğim ziyarete sana da uğramadan geçmem...

Toplanıyorlar yavaş yavaş ev taşıyanlar,tatil yapanlar dökülüyor tek tek canım

Ben erenköyde gayrimenkul işi ile uğraştım , sene 2000 tabii , ahh yaşım çıkıyor iyice ortaya

Belkide rastlaşmışızdır kim bilir

Beklerim canım , samimiyetle söylüyorum

Tabii canım maksat muhabbet sadece

Nasıl unuturum yaa , 2 saat gülmüştüm o benzetmene .

:)))))) ama sen bilmiyorsun ben bakkal hasan amca olayında level atladım,zirveye ulaştım:)
Herşeyden haberim var gibi duruyorum ama hiç birşey bilmiyorum aslında sen benim kulağıma fısılda olur mu abla

estağfrullah ahretim saygı bizden
ben olsaydım orda görümcelerine bi ayar çekerdim bizi başbaşa bırakıp gitmek zorunda kalırlardı zaten
bende bahsettim eşime dilimden düşmezsiniz...hani geleceklerdi diye sorar aklına geldikçe :)
en çok da burak ile ilgili bi meselede aklımıza gelirsiniz..yusufun imdaaaaaaat kurtarın beniii diye bağırışı...
gülmekten çatlarız aklımıza geldikçe...öp benim yerime kuzumu...

:)))))) ama sen bilmiyorsun ben bakkal hasan amca olayında level atladım,zirveye ulaştım:)
Herşeyden haberim var gibi duruyorum ama hiç birşey bilmiyorum aslında sen benim kulağıma fısılda olur mu abla

Ooooo ooooo birşeyleri bilmek konusunda uzmanlaştım ben kk da .Aksiyon dedin mi kaçırmam , dahil olmam kolay kolay uzaktan uzağa her bir şeyi bilirim .Sen sor bana ablam özelden falan

Son düzenleme:
Ben erenköyde gayrimenkul işi ile uğraştım , sene 2000 tabii , ahh yaşım çıkıyor iyice ortaya

Belkide rastlaşmışızdır kim bilir

Beklerim canım , samimiyetle söylüyorum

Senin yaşını yesinler daha çok gençsin canım sen ya dur tüylünün yaşına bi gel sonra yaşlanma korkusu yaşarsın

Kısmetse gelirim canım çok sağol bende beklerim ne zaman yolun bu tarafa düşerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…