Canım benim çok teşekkür ederim . Nasıl şımarık olduğumu da biliyor muydum? Bak bi şımarayım mı ?
Beğenmene çok sevindim , yiyenler hallerinden memnundular çok , seninde yolun Kocaeline düşerse beklerim canım
Sağol benim güzel arkadaşım
Topla ekibi gelin bir gün ben yaparım size , ne isterseniz ondan . Sizde boş gelmeyin ama aslı börekten bi su böreği istiyorum , ben onun böreğini çok severdim istteyken hala güzel mi ?
Burada yok da.
Ellerine,emegine saglik.Cok ugrasmissin belli bircok cesit ve sonuc harika.hepsi cok guzel gorunuyor.Bol sanslarin olsun
Bu yemeklerin aşçısına benden süresiz şımarma izni
Ah ablam daha geçen aylarda kocaelindeydim ben bilseydim gelmez miydim:)
Nasibimde yokmuş bu güzel mammalar:)
güzelim gerçekten bildin 10.puan
Son kararın mı ekip çok kalabalık üye olan ama aktif olmayanları da ekipten hepsini toplarımay aslı börekten su böreği favorim cidden harika yapıyorlar yok yok aynı lezzet devam ediyor tamam 2.kğ fazla almam malum pahalı biraz
Olsun canim katil tabiki heryarisa.bu bile takdir edilecek bir durum.Lisabella çok teşekkür ederim
Ben katılmaktan yorulmadım yarışmaya , bu gidişle azerinciğimin rekorunuda kıracağım
Olsun canim katil tabiki heryarisa.bu bile takdir edilecek bir durum.Hem bizlerde guzel,degisik tarifler goruyoruz.Mutfakta vede tabiki sunumda cok basarilisin.sahi Azerin dedinde Azerin nerelerde ?pes etti sanirim sonunda
canım ellerine saglık cok güzel görünüyor başarılar canım cok ayrıntılı bakamadım :) iftardan sonra ayrıntılı bir sekilde incelicem :)
Azerin bebek bekliyorTeyze olacağız . Artık onun ayaklarını uzatma zamanı .
Sağol canım bu arada , fırsat buldukça paylaşmaya devam edeceğim .
Senin nasibinde varsa canım elbet bir gün yolun düşer soframa
O zaman ben sana bakkal hasan amca kaldığın her detayıda anlatırım hem
Inanilmaz sevindim.hemen gidip tebrik edeyim
ay ne güldürdün beni abla:)
Demek unutmadın bakkal hasan amca muhabbetini:)
Hem ziyaret, hem ticaret diye buna denir
Çekilin yoldan benim acilen kocaeline gitmem gerek vallahi havadisler için değilbirbirinden güzel mammalar için
ahretim ellerine sağlık....okadar güzel bi sunum olmuş ki...hele o detaylı resimler...
tek kelimeyle yine muhteşemsin diyorum...
ali nazik favorim :) bende çok severim...geçen kardeşim geldiğinde yapmıştım...epey oldu özledim tadını :)
iştahımı kabarttın sofranla yemeklerinle...
bende katılmayı çok istiyorum ama oruçlu iken hiç gözüm yemiyor ya
ben iftara kadar sünüyorum valla...:)
ama seni canı gönülden destekliyor başarılar diliyorum...
bu sefer hissediyorum olacak inşallah..hayırlısı olsun...
bu arada o sofraya davet edeceğin bir dostun yokmuydu bi düşün bakalım....hıh..
Lisabella çok teşekkür ederim
Ben katılmaktan yorulmadım yarışmaya , bu gidişle azerinciğimin rekorunuda kıracağım
Senin nasibinde varsa canım elbet bir gün yolun düşer soframa
O zaman ben sana bakkal hasan amca kaldığın her detayıda anlatırım hem
He yaa , erenköyde istasyan cad. vardı , iş yerime çok yakındı , orda yerdim de hep kazıktı ama güzeldi
Anaaam çok kalabalıksanız köye alayım sizi , ohh miss gibi yer sofraları , taş fırında yemekler yaparız orda .
Ne oldu sizin topik toparlanıyor mu yavaş yavaş ?
Ya bak belkide biz senle tanıştık karşılaştık haberimiz yok :44: istasyon cad.erenköyüde çok iyi bilirim şubeleri denetlemeye giderken çok geçerdim oralardankazık ama oranın üzerine yapan yok bu işi
Gönüller bir olsun canımama bak yazmadan geçmeyeyim bizim çetedekilerin hepsi mütevazi köye dağa çadıra gelirler vallahi hele davet eden sensen kesin gelirler senin tarafa bir gün kısmetse geleceğim ziyarete sana da uğramadan geçmem...
Toplanıyorlar yavaş yavaş ev taşıyanlar,tatil yapanlar dökülüyor tek tek canım
Tabii canım maksat muhabbet sadece
Nasıl unuturum yaa , 2 saat gülmüştüm o benzetmene .
Aman gazelimmm , seninle başbaşa olmak varken kayınvalidenin , görümcenin olduğu sofrada işin ne
Her zaman beklerim arkadaşım , ben sizi eşime de anlattım , artık ailecek tanışıyor gibiyiz
Teşekkürler canım , senin beğenilerin benim için gururdur
:)))))) ama sen bilmiyorsun ben bakkal hasan amca olayında level atladım,zirveye ulaştım:)
Herşeyden haberim var gibi duruyorum ama hiç birşey bilmiyorum aslında sen benim kulağıma fısılda olur mu abla
Ben erenköyde gayrimenkul işi ile uğraştım , sene 2000 tabii , ahh yaşım çıkıyor iyice ortaya
Belkide rastlaşmışızdır kim bilir
Beklerim canım , samimiyetle söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?