Attığım adımı bile gözetleyen bela komşum

böyle davranmaya devam ederseniz daha çok tepenize çıkmazlar mı?
kirasını ödediğiniz sürece siz o evde yaşıyorsunuz o sizin düzeniniz ve kimse karışamaz
gürültü patırtı yapmadığınız sürece kimse gelen giden için bişey diyemez
kısacası evdeki hayatınız başkalarını somut anlamda etkilemediği sürece dilediğiniz gibi yaşayabilirsiniz
ayrıca böyle mahalleler hala kaldı mı bana çok tuhaf geldi
gerçekten insanlar oturup yosunluyu eve bıraktı bi araba moduna mı giriyorlar
çok saçma

İşe şakır şakır balkonu yıkamakla başlayabilirsiniz. Yine söylenirse ev sahibinizin numarasını verip benim sorunum değil deyin. Dinsizin hakkından imansız gelir. Belliki ne kadar alttan alırsanız o kadar tepenize çıkmaya çalışacaklar.

Bir gun yap ve at .bakalim gervekten sen yaptiginda kimi suvlayacaklar .birde karokola gidip sikayetci ol .

Yani balkonun dışından geçiyor ama yakın duruyor balkonlara belki de su falan gitmiştir dediğiniz gibi bilmiyordum. Daha yıkamadım zaten siliyorum hep
Yani anladıgım sız içerden balkon yıkıyorsunuz
Dısarıya hortum tutarak degil
sizene boru kırıksa yonetıcı yada kendı sacla ugrasacagına boruyu yaptırsın
Sen hortumla fılan dısarı su tutmadıkca
Neden balkonunu yıkamıyorsunkı
Banane nereye akıyorsa akıyor ben balkonu yıkarken ordsn gecen boru kırıkmı degılmı onumu ıncelıcem
Muhattap olmayın . Balkonunuzuda yıkayın yanı delimi ne

Ben kiracıyım onlar ev sahibi peki dördüncü kattan birinci kata sizce su akar mı? Boruların kırık olmasıyla
siz daha çıngar çıkarın ondan anlıyorlar ..kapıyı açar açmaz apartmanı başlarına toplayın yanlız bir kıza sürekli evini neden basıyorsunuz polis çağıracağım diye

Git notere ihtarname çektir tek sayfa belge parasi vereceksin sadece taciz edildiğini birdaha kapının önüne gelen olursa sana rahatsızlık verirse mahkemeye vereceğini uzaklaştırma kararı cikaracagini uyarı niteliğinde belirt elinde kayit olsun eline gelsin PTT den ödü kopar. Bir de kapının önüne kamera al ucuza var bir sürü gelirse kanıt olsun elinde.

O kadar katı geçip nasıl 1. kata saç gelecekmiş deliye bak sen garezi var belli ki. Bir daha olayında şikayette bulunun yoksa devam eder böyle

Hepsini geçtim deprem bölgesindeyim dediniz. Binlerce insana o evler mezar oldu, daha fazlası evsiz kaldı. Balkon toz olmuş olmamış, suyu gelmiş gelmemiş insanları bunlar için kırmaya değer mi...

Benim de mevzular farklı olsa da sorun yaşadığım bir komşum var 75 yaşlarında ve mahallede nam salmış biri. Hiç muhattap olup sinirinizi bozmayın, karakola şikayet edip sonrasında davacı olun. Ben öyle yaptım şimdi kendi kendine kudurmasını izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…