Attığım adımı bile gözetleyen bela komşum

Kadın yaşını başını Almış. Çoluk çocuk evlendirmiş tek başına yasayan insanlardan mi. Böyleleri can sıkıntısından başkalarıyla uğraşır.(Hepsi için demiyorum yanlış anlaşılmasın) Özellikle komşularıyla. Allah sabir versin

Kocası ve kendisi 60-65 yaşlarında gerçekten öyle

akıl hastası olabilir

Benim balkon da asagi su akitıyor yikamiyorum ev sahibi silersin olur mu yıkamamanı rica ediyorum dedi öyle yapıyorum ama 3 kat asagi da su akmaz herhalde ya cok sacma

Anneniz gelecekmiş bence durumu annenize anlatın, o nabzını yoklasın komşunun.
Siz konuşursanız bu sefer de aşırı sahiplenme duygusuna kapılıp nereden geliyorsun nereye gidiyorsun niye geç kaldın yanındaki kim öyle giyinme gibi sorularla bunaltır, her komşuya iyilikle yaklaşıp muhabbet etmeye gelmiyor zira.
Eğer borularda çatlak ya da kırık varsa sizin kattan 1. kata su da iner ayrıca, yan apartmanımda aynı sorun yaşandı üst katın gider borularında kırık varmış giriş her balkon yıkamada giriş kata su indi belki alt katınıza da su iniyordur ama daire boş olunca fark edilmemiştir lakin bu sorun sizin değil ev sahibinizin sorumluluğunda, ben karışmam deme hakkı yok gerçekten sorun sizin evin gider borularındaysa resmî şikayette bulunsalar ev sahibiniz yaptırmak zorunda kalır.

Ben kiracıyım onlar ev sahibi peki dördüncü kattan birinci kata sizce su akar mı? Boruların kırık olmasıyla
Su akıyor geçen ay bizim apartmanda da oldu temizlikçi gelmişti o yıkamış ev sahibinin haberi bile yok alt kata su akıttı diye polis geldi temizlikçi tutup diğer 5 katın cam balkonunu sildirip öyle uzlaştılar
Allah yardımcın olsun zor kötü komşu ile uğraşmak

Ayy kendi karşı komşum geldi gözümün önüne. Kadın ne zaman kapım çalsa kapısını açıp bakıp kapatıyordu. Hatta bir keresinde kargocuya açtı kapıyı, kargocu ismimi söyledi hayır karşısı dedi ben de kapıdayım. Kargocu o zaman ne açıyorsun kapıyı diye çıkışmıştı kadına Evden çıkınca kendisi sürekli asansörü beklerken kapımı dinliyordu. En son bir gün dayanamadım bas bas bağırdım. Röntgenci, akşama kadar beni dikizliyor diye. Tabii tüm bina duydu bir daha beni görünce kaçmaya başladı. Çocuğu var ona bile beni görünce yürü yürü çabuk diye hızlandırıyor. Aghaha dinsizin hakkından imansız gelir. Siz daha çok ses çıkarın. Böyle insanlar sessiz sakin görüp herşeyi yapma hakkına sahip olduklarını sanıyorlar.

Çok teşekkür ederim annemde biliyor olayları büyük ihtimalle geldiğinde de sorarlar anneme kimsiniz diye. Annem de o zaman konuşur diye düşünüyorum

suyun gideceğini hiç düşünemedim gerçekten yani ev sahibi de yok gitmez vs dedi ama ilgilenmemek için yaptığı çok barizdi. Zaten bir daha hiç yıkamadım hep sildim geçtim. Ben muhattap olmak hiç istemiyorum aslında dediğiniz gibi hayatıma mudalahe olabilirler bu sefer de

Ay ahahhaha gerçekten kargo gelince bile kapıyı mı açıyorlardı inanamıyorum gerçekten

Rica ederim, bırakın anneniz muhatap olsun, nereden geliyorsun nereye gidiyorsun vb sorulara muhatap olursanız duymazlıktan gelin cevap vermeyin bazı komşular cidden laftan anlamıyor çünkü.
Sorularına aldıkları her cevap sonrası daha bir cüretkar oluyorlar daha fazlasını sorup müdahale ediyorlar, anneniz komşuya sınırlarını bilmelerini gerektiğini üslubunca söyleyebilecek biri mi? Sizinle alakalı oraya gidiyor şunu giyiyor erkek arkadaşı geliyor gibi laflara set çekip kimse karışamaz kızım ne yapacağını bilir gibi sözler söylerse iyi olur, sizin sınırlarınızı koruyucu sözler söylemezse bazıları çok işgüzar oluyor bize emanet ettiler düşüncesine kapılıp aldığınız nefes sayısını bile soruyor.

Ay ahahhaha gerçekten kargo gelince bile kapıyı mı açıyorlardı inanamıyorum gerçekten
Sanırım ne aldığımı merak ediyor. Ben de ilk kez böyle bir insanla muhatap oldum. Ne kafalar var gerçekten. Eminim bekar olsaydım evime gelip gidebi dolardı diline. Böyle insanlar asıl her u yiyenler ama işte onlara dadanan olmuyor.

Annem neyse ki her konuda arkamda durur. Ağızlarının payını alırlar diye düşünüyorum komşularım

ben olsam inadına gece 11de erkek arkadaşımı atardım eve
çok ayıp ya ama ruh hastası olduğu çok belli

Gerçekten en namus bekçileri en namussuzlar oluyor. Pencereleri tam dış kapıyı görüyor balkonları da sitenin girişini tüm yaz gelen geçene bakıp balkondan hayrola nereden böyle diye konuşuyorlar diğer kattakilerle. Hatta sitenin önüne farklı bir araba park edince hemen gruba yazıyor eşi bu kimin arabası site dışında kimse olmasın diye korumak için değil meraktan sadece

ben olsam inadına gece 11de erkek arkadaşımı atardım eve
çok ayıp ya ama ruh hastası olduğu çok belli
inanın korkuyorum laf söz olur diye çünkü maalesef insanların bakışı bile değişiyor yani bu kişiler yüzünden sevgilim artık bir arka mahallede bırakıyor beni görmesinler diye liseli kızlar gibi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…