- 9 Aralık 2020
- 1.080
- 1.535
- 33
-
- Konu Sahibi pe-si-mist
Buraya atıyorum ki siz değerlendirin diye bende bilgilerinizden faydalanayımAteşin az da olsa fırlamış bir an çatlama oldu sandım
Bugün ilacımın son günü yarın doktora gideceğim, çok heyecanlıyımSanki bi kiprasma var canim yarin belli olur. Sen bu gunleri degerlendir atlama sakın sen doktor kontrolunde ilerliyordunn sanirim zaten yanlısmı hatirliyorum
Kac gundur kullaniyosun femarayi canim gunde kac kezBugün ilacımın son günü yarın doktora gideceğim, çok heyecanlıyımakıntım da başlıyor sanki bakalım ne olacak
Akıntım yokmuş sadece kasık ağrım var 2 3 gündür baya yoğun. 5 gün kullanmış oldum günde 2 kez birde günde 2 tane inofolik kullanıyorum. Acaba yarın yumurta çatlamamış olursa 2 3 günde bir takibe mi çağıracak nasıl olacak hiç bilmiyorumKac gundur kullaniyosun femarayi canim gunde kac kezbende bidahaki ay kullanicam sanirim bu ay yumurtlamadim
Catlayinca gun verir. Kuzum cagirmaz artik adetin 21. Günü. Progesteron testi verebilirsin saglikli yumurtlaman oldumu olmadimi diye belki onu ister doktor her doktor istemiyor amaAkıntım yokmuş sadece kasık ağrım var 2 3 gündür baya yoğun. 5 gün kullanmış oldum günde 2 kez birde günde 2 tane inofolik kullanıyorum. Acaba yarın yumurta çatlamamış olursa 2 3 günde bir takibe mi çağıracak nasıl olacak hiç bilmiyorum
Olabilir ilk kontrol olcağı için bende ne diyeceğini bilemiyorum yarın adetimin 11.günü oluyorCatlayinca gun verir. Kuzum cagirmaz artik adetin 21. Günü. Progesteron testi verebilirsin saglikli yumurtlaman oldumu olmadimi diye belki onu ister doktor her doktor istemiyor ama
Bakalim guzel haberlerle gelirsin bu ay ins bendede bi kutu femara kalmisti diger ay onu yutcam yoksa benim yumurtlucagim yokOlabilir ilk kontrol olcağı için bende ne diyeceğini bilemiyorum yarın adetimin 11.günü oluyor
Gerçekten de adet olacaksın gibi görünüyor eğer dediğin gibi bir sürpriz olmayıp ateşin fırlamazsaKızlar atmıcam dedim ama dayanamadımda benim grafigim bu şekil düşerek ilerliyor son dk bi süpriz yapmazsa eger adet olacagim yumurtlamam olmadı bu ay adetin 27. Günü bugün dahada olcagini sanmam 5 güne adet olurum dôngüm 32 33 arası düzenli çünkü kasıklarımdada bi agri var bugün ayrıca bu ayda böyle gecicek gibi sizde durumlar nasıl merak ediyorum grafiklerinizi atında bi gözüm şenlensin malum benimki bu ay sinir etti
Olsun ginede bir ümit var bu tablodaGerçekten de adet olacaksın gibi görünüyor eğer dediğin gibi bir sürpriz olmayıp ateşin fırlamazsa
Bende henüz şenlenicek bir şey yok canım
Eki Görüntüle 3029467
Ümit her zaman iyidir canımOlsun ginede bir ümit var bu tablodabenim kasiklarimda agriyor kist mi oldu ne anlamadim ki ginede yumurtlamadir belki diye bu günü değerlendireceğim allah herkeze bendeki bu ümitten versin cidden
kist atesi nasil etkiliyor yada etkiliyormu acaba ondanmi dusuk atesim hepÜmit her zaman iyidir canımumarım kist değildir...
Eğer kist yumurtlamaya engel oluyorsa muhakkak ateşin de etkileniyordur ama kist'ten emin değiliz. Adet olmazsan doktora gidersin, adet olunca kist adet ile birlikte gider.kist atesi nasil etkiliyor yada etkiliyormu acaba ondanmi dusuk atesim hepokadar büyüdün catla iste benim yumurtalarda bi alem
Genelde ben adetle atiyorum kisti cok nadir olur bende zaten bakalim görcez artikEğer kist yumurtlamaya engel oluyorsa muhakkak ateşin de etkileniyordur ama kist'ten emin değiliz. Adet olmazsan doktora gidersin, adet olunca kist adet ile birlikte gider.
Aynı anda yumurtlayabilir gibiyizMerhaba kızlar bende de durum böyle,
Dr sağ yumurtalığımın 18mm olduğunu söyledi yani gelişmiş çatlatma iğnesi verdi bu akşam çatlatacağım oniiiAynı anda yumurtlayabilir gibiyiz
Evet ben de öyle biliyorum, iğneden kaç saat sonra çatlıyor yumurta biliyor musun?Dr sağ yumurtalığımın 18mm olduğunu söyledi yani gelişmiş çatlatma iğnesi verdi bu akşam çatlatacağım oniiive çatlatmadan sonra 1 gün arayla 1 hafta boyunca ilişki önerdi. Ben tam tersi biliyodum çatlamadan önce ilişki olmalı diye. İyi ki dr gitmişim
36 saat sonra, bana gündüz vurmamı söyledi ama akşama bıraktım blmiyorum ne olurEvet ben de öyle biliyorum, iğneden kaç saat sonra çatlıyor yumurta biliyor musun?
O zaman bugün dahil 2-3 günü değerlendirmelisin36 saat sonra, bana gündüz vurmamı söyledi ama akşama bıraktım blmiyorum ne olur