- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 27
-
- Konu Sahibi pe-si-mist
Hahahha yaa artik iyiyi düsünemiyorum galibaKız hep kötüyü çağırma
Aa ben tam ekran bakmamıştım bu kalp malp ne varsa gösteriyormuş yaGünaydın bende de böyle
Kullandığın uygulamayı bilmiyorum ama akıntın ile ilgili bilgileri de kaydedebiliyor musun?Yok
Aa ben tam ekran bakmamıştım bu kalp malp ne varsa gösteriyormuş ya
Evet istediğin her şeyi not edebiliyorsun. Ben yapmıyorum o ayrı..Kullandığın uygulamayı bilmiyorum ama akıntın ile ilgili bilgileri de kaydedebiliyor musun?
Takvimim diye bir uygulamaKullandığın uygulamayı bilmiyorum ama akıntın ile ilgili bilgileri de kaydedebiliyor musun?
Akıntını not edersen çatlama gününü tespit etmemizde yardımcı olurEvet istediğin her şeyi not edebiliyorsun. Ben yapmıyorum o ayrı..
Canım ben bu grubu daha yeni keşfettiğim için henüz 2 gün oldu ölçüm yapmaya başlayalı dün 36.5 bugün 36.6 çıktı Ben ovulasyon testi de yapmıştım pazartesi günü pikti testim. Yani ikinci evre luteral fazdayim.Bende durum stabil, umarım erken çatlama olmaz. Sizde ne var ne yok kızlar
ZeyElif
F Flowers001
M MaviMervis2690
Bu sefer not alırım henüz akıntı yok. Şimdi ateşim 35.9a indi ya benim için bir şey ifade etmiyor muAkıntını not edersen çatlama gününü tespit etmemizde yardımcı olur
Bence yumurtlamaya hazirlaniyo suan vucut benim grafigim niye boyle degil ya benmi yanlis yapiyorum sabah ayni saatte olcüm yapiyorum daha napimBende durum stabil, umarım erken çatlama olmaz. Sizde ne var ne yok kızlar
ZeyElif
F Flowers001
M MaviMervis2690
Atesin ins hep boyle artarak devam ederCanım ben bu grubu daha yeni keşfettiğim için henüz 2 gün oldu ölçüm yapmaya başlayalı dün 36.5 bugün 36.6 çıktı Ben ovulasyon testi de yapmıştım pazartesi günü pikti testim. Yani ikinci evre luteral fazdayim.
Bundan sonra hep ölçüp takip edeceğim size bilgi veririm veriler çoğaldıkça.
Senin bu grafiğe göre kaçıncı günün adetten sonra?
Ben 7.20 deBence yumurtlamaya hazirlaniyo suan vucut benim grafigim niye boyle degil ya benmi yanlis yapiyorum sabah ayni saatte olcüm yapiyorum daha napimsiz saat kacta olcüyosunuz
Bende 6.30 da ôlçüyorum hep yani esim ise giderken alarm caliyo ôlcüveriyorum o ara zaten ates ôlçerle yatiyorumBen 7.20 de
Bende ateşölçerle uyuyorum yastığımın altına sokuşturuveriyorumBende 6.30 da ôlçüyorum hep yani esim ise giderken alarm caliyo ôlcüveriyorum o ara zaten ates ôlçerle yatiyorum
Adetimin tam 7. Günümdeyim canım. O zaman senin heyecanlı bekleyiş sürecin başlamışCanım ben bu grubu daha yeni keşfettiğim için henüz 2 gün oldu ölçüm yapmaya başlayalı dün 36.5 bugün 36.6 çıktı Ben ovulasyon testi de yapmıştım pazartesi günü pikti testim. Yani ikinci evre luteral fazdayim.
Bundan sonra hep ölçüp takip edeceğim size bilgi veririm veriler çoğaldıkça.
Senin bu grafiğe göre kaçıncı günün adetten sonra?
Ben 6:30-7 arası sabah namazına kalkarkenBence yumurtlamaya hazirlaniyo suan vucut benim grafigim niye boyle degil ya benmi yanlis yapiyorum sabah ayni saatte olcüm yapiyorum daha napimsiz saat kacta olcüyosunuz
Yumurtlama yakın olabilirBu sefer not alırım henüz akıntı yok. Şimdi ateşim 35.9a indi ya benim için bir şey ifade etmiyor mu
Bence de yükselişi bekliyor. Bazen yumurtlamada ateş yavaş yavaş yükselir canım. Hiç sorun değil ama. Bugünleri mutlaka değerlendir16 martta yumurta aki akintim vardi gine ama bu ates gine düşük kizlar ben ikinci faza gecince grafik aticam artik bu son olsun