Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saat 10 da bile ölçsen farketmez, önemli olan uyandığın an ölçmektir. Geceleri sık sık uyanıyor musun veya 6 saatten daha mı az uyuyorsun?
Gece 2 bucukta uyudum ondanmi ki ama. Daha once olctuklerimde erken uyudugumda olmustu gecen ayda ayni sekilde olctum bence alakali degil 🙂

Herkese merhaba ☺️ 2 yıldır bekliyorum ben de. Ateş ölçme tekniğini hiç kullanmadım, bilmiyorum da. Yarın sabahtan başlamak istiyorum. Bi uygulama bulurum heralde. Yalnız sormak istedim, ilaç ve iğneden dolayı yanıltıcı sonuçlar olabilir mi acaba?

Herkese merhaba ☺️ 2 yıldır bekliyorum ben de. Ateş ölçme tekniğini hiç kullanmadım, bilmiyorum da. Yarın sabahtan başlamak istiyorum. Bi uygulama bulurum heralde. Yalnız sormak istedim, ilaç ve iğneden dolayı yanıltıcı sonuçlar olabilir mi acaba?
Merhaba, aramıza hoşgeldin 🤗 evet maalesef yanıltır. Alkol alımı, uykusuzluk, gece terlemiş olmak ve hasta olmak da yanıltır 😕 hangi ilaçları ve iğneleri kullanıyorsun?

Femara etkilemez canim ama ovitrelleyi bilemedim testlerde 13 gün boyunca yalanci pozitif cikartiyor atesi de yükseltirmi denemek lazim bence ôlc dene bisey kaybetmezsin 😊
Evet yanlış olabilir aslında çünkü iğnede HCG hormonu olduğu için hamileymiş gibi davranacak vücut ☺️ neyse dinlendiğim aylarda denerim artık. Teşekkür ederim 🙏

Günaydın kızlar 🌺

Eklentiler

• Screenshot_20220318_122221.jpg
    Screenshot_20220318_122221.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 53
X