- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 28
- Konu Sahibi airy-fairy
- #121
Hahhah bende aynen boyleyimBende ateşölçerle uyuyorum yastığımın altına sokuşturuveriyorumdün salonda uyuyalım dedik eşimle, ay dur ateşölçerimi unuttum dedim hastamısın diyo bana
![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhah bende aynen boyleyimBende ateşölçerle uyuyorum yastığımın altına sokuşturuveriyorumdün salonda uyuyalım dedik eşimle, ay dur ateşölçerimi unuttum dedim hastamısın diyo bana
![]()
Degerlendiriyorum bakalim hayat beni cok yoruyor atesim bile tutarsızBence de yükselişi bekliyor. Bazen yumurtlamada ateş yavaş yavaş yükselir canım. Hiç sorun değil ama. Bugünleri mutlaka değerlendir
Benimle hemen hemen ayni ôlcuyorsun demek is saatte degilmisBen 6:30-7 arası sabah namazına kalkarken![]()
Saat 10 da bile ölçsen farketmez, önemli olan uyandığın an ölçmektir. Geceleri sık sık uyanıyor musun veya 6 saatten daha mı az uyuyorsun?Benimle hemen hemen ayni ôlcuyorsun demek is saatte degilmis![]()
Gece 2 bucukta uyudum ondanmi ki ama. Daha once olctuklerimde erken uyudugumda olmustu gecen ayda ayni sekilde olctum bence alakali degilSaat 10 da bile ölçsen farketmez, önemli olan uyandığın an ölçmektir. Geceleri sık sık uyanıyor musun veya 6 saatten daha mı az uyuyorsun?
O zaman takilma, robot değiliz sonuçta. Bu tür değişikler doğanın gereğiGece 2 bucukta uyudum ondanmi ki ama. Daha once olctuklerimde erken uyudugumda olmustu gecen ayda ayni sekilde olctum bence alakali degil![]()
Aynen ya oluruna biraktim bende eger bir gün ikinci faza gecersem atarim grafimi bakalimO zaman takilma, robot değiliz sonuçta. Bu tür değişikler doğanın gereği![]()
Bekleyip göreceğiz, bence bugün yarın yumurtan çatlayacakAynen ya oluruna biraktim bende eger bir gün ikinci faza gecersem atarim grafimi bakalim
sasirtcami bizi takminimce boyle ates dusuk kalcak ve adet olcam gibime geliyor bakalim![]()
![]()
Bakalım inşallah yaYumurtlama yakın olabilir
İns canimBekleyip göreceğiz, bence bugün yarın yumurtan çatlayacak![]()
Merhaba, aramıza hoşgeldinHerkese merhaba2 yıldır bekliyorum ben de. Ateş ölçme tekniğini hiç kullanmadım, bilmiyorum da. Yarın sabahtan başlamak istiyorum. Bi uygulama bulurum heralde. Yalnız sormak istedim, ilaç ve iğneden dolayı yanıltıcı sonuçlar olabilir mi acaba?
HoşbuldumMerhaba, aramıza hoşgeldinevet maalesef yanıltır. Alkol alımı, uykusuzluk, gece terlemiş olmak ve hasta olmak da yanıltır
hangi ilaçları ve iğneleri kullanıyorsun?
Teşekkür ederim
Femara etkilemez canim ama ovitrelleyi bilemedim testlerde 13 gün boyunca yalanci pozitif cikartiyor atesi de yükseltirmi denemek lazim bence ôlc dene bisey kaybetmezsinHoşbuldumFemara ve ovitrelle. O zaman takip etmeyeyim mi?
Evet yanlış olabilir aslında çünkü iğnede HCG hormonu olduğu için hamileymiş gibi davranacak vücutFemara etkilemez canim ama ovitrelleyi bilemedim testlerde 13 gün boyunca yalanci pozitif cikartiyor atesi de yükseltirmi denemek lazim bence ôlc dene bisey kaybetmezsin![]()
Ateşin az da olsa fırlamış bir an çatlama oldu sandımGünaydın kızlar![]()
Sanki bi kiprasma var canim yarin belli olur. Sen bu gunleri degerlendir atlama sakın sen doktor kontrolunde ilerliyordunn sanirim zaten yanlısmı hatirliyorumGünaydın kızlar![]()