- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 27
- Konu Sahibi pe-si-mist
Tmm canim sorun degil akşamda olurAkşam atsam olur mu çalışıyorumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm canim sorun degil akşamda olurAkşam atsam olur mu çalışıyorumda
Ben 26. Gün yumurtladım ama yumurtlamadan 1 gün öncesini ve çatlama gününü değerlendirebildim hamile kalır mıyım26. Gün yumurtlayıp hamile kalanlar bile var. Ümidini yitirmek yok. Devam
Çatlama ve yumurtlama aynı şey oluyor. 1 gün öncesi gayet ideal zaten. Yumurtlama günü değerlendirildiğinde bazen geç bile kalınmış olunabiliyor. O yüzden sevinmelisin. Çatlama olduğunda spermler hazırda bekliyordu çünkü.Ben 26. Gün yumurtladım ama yumurtlamadan 1 gün öncesini ve çatlama gününü değerlendirebildim hamile kalır mıyım
O zaman aramıza hoşgeldinBundan aldım kızlar belki ovulasyon testlerinden kurtulurum böylece
Sabırla bekliyoruz şimdi bu ateş baya düşünce yumurtlamış veya işte çatlamış oluyor değil mi? Bazen kafam karışıyor yahu
Değerlendirmek mühim olan bende bugünden itibaren başlıyorum her türlü ihtimale karşı yaa ateşin artarsa adet olcaksın anlamına gelmiyor mu veya şöyle sorayım senin bu grafikte yumurtlamış oldun mu?Ben bu ayki grafigimden bisey anlamadim ama hem atesle takip yapip hemde garanti olsun diye bir bos bir dolu degerlendiriyorum bu aydan bir beklentim yok benim bakalim ne zaman adet olacagim söyle guzelce bi artis goremedim grafikte hep ates düsük dusük ilerliyo
Canim gecen ayki grafigimde hic zorlanmadim ben direk net belli oldu yumurtlama ama bunda hic anlamiyorum inanki bende benim tahminimce yumurtlama olmadi ama her ay birbiriyle ayni olacak diye biseyde yokmusDeğerlendirmek mühim olan bende bugünden itibaren başlıyorum her türlü ihtimale karşı yaa ateşin artarsa adet olcaksın anlamına gelmiyor mu veya şöyle sorayım senin bu grafikte yumurtlamış oldun mu?
12 mart yumurtlama olabilir. Gerçekten zik zak gittiği için analiz etmesi zorBen bu ayki grafigimden bisey anlamadim ama hem atesle takip yapip hemde garanti olsun diye bir bos bir dolu degerlendiriyorum bu aydan bir beklentim yok benim bakalim ne zaman adet olacagim söyle guzelce bi artis goremedim grafikte hep ates düsük dusük ilerliyo
Herkezin grafigi netken benimki zigzag olmasi şaşırtmadı beni ama cok merak ediyorum12 mart yumurtlama olabilir. Gerçekten zik zak gittiği için analiz etmesi zor
Açıklama için tişikkürler bundan önce de yaptım grafikten pek anlayaamadım şöyle düşündüm bugün 36.3 ertesi gün 36.0 demekki ertesi gün yumurtladım kafasıyla ilerliyodum hahha daha çok öğrenmem gerekiyorrrCanim gecen ayki grafigimde hic zorlanmadim ben direk net belli oldu yumurtlama ama bunda hic anlamiyorum inanki bende benim tahminimce yumurtlama olmadi ama her ay birbiriyle ayni olacak diye biseyde yokmus
bende merakla bekliyorum benim atesim bu ay cok dusuk nedense atiyorum yumurtlamayi sen 36.0 da gördün ertesi gun 36.3 falan olursa 36.0 yumurtlama gunun demek daha sonrada adete kadar ates kendini koruyor. Yuksek kaliyor hep zaten sen ilk aydan sonra anliycaksin grafige bakinca ilk aydan zor gelebilir
Kız hep kötüyü çağırmaHerkezin grafigi netken benimki zigzag olmasi şaşırtmadı beni ama cok merak ediyorum
gercekten adete kadar devam edicem bu grafikle adet olacagim kesin gbi zaten
Ama şöyle de bir gerçek var, en tuhaf grafikler gebelik grafikleridir hahaHerkezin grafigi netken benimki zigzag olmasi şaşırtmadı beni ama cok merak ediyorum
gercekten adete kadar devam edicem bu grafikle adet olacagim kesin gbi zaten
İki degere bakarak olmaz canim benim gecen ayki grafigimi atmistim buraya ona bi bak ne demek istedigimi anlarsinAçıklama için tişikkürler bundan önce de yaptım grafikten pek anlayaamadım şöyle düşündüm bugün 36.3 ertesi gün 36.0 demekki ertesi gün yumurtladım kafasıyla ilerliyodum hahha daha çok öğrenmem gerekiyorrr
ben son aylarda hep 36,1 ile yumurtladım. İnsan zamanla aylar sonra daha iyi tanıyor vücudunu.İki degere bakarak olmaz canim benim gecen ayki grafigimi atmistim buraya ona bi bak ne demek istedigimi anlarsin
Keske oyle olsa hic sanmiyorum ama bence ya yumurtlamadim yada ikinci bir yumurtam olgunlastigi icin ates yükselise gecemiyorda olabilir bakalim bekleyip gorecegizAma şöyle de bir gerçek var, en tuhaf grafikler gebelik grafikleridir haha
Evet cidden oyle. Bu takibi bi bes 6 kez yapmak lazim. Tanimak icin zaten daha sonrasinda akinti vs diger kosullarda eklenince hersey anlasilmaya basliyorben son aylarda hep 36,1 ile yumurtladım. İnsan zamanla aylar sonra daha iyi tanıyor vücudunu.