- 9 Aralık 2020
- 1.080
- 1.535
- 33
-
- Konu Sahibi pe-si-mist
Şüphelenilebilir ama bütün değerleri bir arada görsek daha iyi olur.Kızlar günaydın 3 derecelik fark olduğunda birşeylerden şüphelenmelimiyiz yoksa normalmidir
Evet gine iş yarına kaldıBaya artmış daha da artarsa emin olabiliriz
Maalesef ateş takibinde 2. Günüm ve adetim bugün bitti ama yumurtlamak için femara ilaç kullanıyorum belki kısa sürede etki etmiştir diye düşündüm bir an. Mümkün müdür bilmiyorumŞüphelenilebilir ama bütün değerleri bir arada görsek daha iyi olur.
Bunu anlayabilmemiz için en az 6 değere ihtiyacımız varMaalesef ateş takibinde 2. Günüm ve adetim bugün bitti ama yumurtlamak için femara ilaç kullanıyorum belki kısa sürede etki etmiştir diye düşündüm bir an. Mümkün müdür bilmiyorum
Grafigin varsa at canim butün degerleri bilmeden bisey denmez bencede gecen ay mesela benim 3 derecelik farkla oldugunu anlamistim ertesi günlerde artmasi yada o derecede kalmasi lazimKızlar günaydın 3 derecelik fark olduğunda birşeylerden şüphelenmelimiyiz yoksa normalmidir
Siz her gün ölçmeye devam edin ve bugünü değerlendirin, yakında anlaşılır bugün yumurtlama olup olmadığı.Maalesef ateş takibinde 2. Günüm ve adetim bugün bitti ama yumurtlamak için femara ilaç kullanıyorum belki kısa sürede etki etmiştir diye düşündüm bir an. Mümkün müdür bilmiyorum
Grafigin varsa at canim butün degerleri bilmeden bisey denmez bencede gecen ay mesela benim 3 derecelik farkla oldugunu anlamistim ertesi günlerde artmasi yada o derecede kalmasi lazim
Teşekkürler. Ben yine takibe devam edeceğim ama bu günleri de değerlendireliyim sanırımSiz her gün ölçmeye devam edin ve bugünü değerlendirin, yakında anlaşılır bugün yumurtlama olup olmadığı.
Aynen degerlendirin bencede ben kacirmamak icin bi gün dolu bi gün bos olarak degerlendiriyorum cünkü bu ay ateşim bi degisik ilerliyor riske atmak istemiyorum ondanTeşekkürler. Ben yine takibe devam edeceğim ama bu günleri de değerlendireliyim sanırım
Ben cumartesi günü dr kontrolune gideceğim yumurtalığa bakacak sanırım, o zmaan net belli olurAynen degerlendirin bencede ben kacirmamak icin bi gün dolu bi gün bos olarak degerlendiriyorum cünkü bu ay ateşim bi degisik ilerliyor riske atmak istemiyorum ondan
Doktor takibindeysen isin daha kolay canim femarami kullaniyorsun sende pcomu var sendedeBen cumartesi günü dr kontrolune gideceğim yumurtalığa bakacak sanırım, o zmaan net belli olur
5 yıl sonra teşhis koydular çok şükür. Pkos varmış yumurta tembelliği var dedi ilk muayedene, sonra pkos. Aynı şey mi ikisi? Pazar gününden beri femara inofolik d vit ve şeker ilacı kullanıyorum. Sende de mi var?Doktor takibindeysen isin daha kolay canim femarami kullaniyorsun sende pcomu var sendede
Ayni sey denilebilir canim. Tembel iste yumurtayi büyütemiyor5 yıl sonra teşhis koydular çok şükür. Pkos varmış yumurta tembelliği var dedi ilk muayedene, sonra pkos. Aynı şey mi ikisi? Pazar gününden beri femara inofolik d vit ve şeker ilacı kullanıyorum. Sende de mi var?
Gerçekten ilginçmiş, ilk çocuk mu? Dışarıdan hep duyarız ya yıllarca uğraşırlar tedavi olurlar doktor doktor gezerler ama olmaz ne zaman amaan demek ki olmuyor kafasına geçince doğal yolla hamile kalıveriyorlar. O kafaya geçmek gerek belkiAyni sey denilebilir canim. Tembel iste yumurtayi büyütemiyoraman takma kafana cokta sanirim bicok insanda var bu sey ben neler neler yapmadim kac kere femara kullandim 7 ay falan olmasi lazim her ay yumurtam büyüdü catladi doktor sasiriyordu artik. En son heralde dedi tüpler kapali bi rahim filmi cekelim ondada tüpler acik cikti daha sonra femara ile iki kez asilama oldum onlardada tutmadi. Doktor dedi son kez igneli asilama yapalim sonra istegine göre tüpe gec epikriz raporu yaziyim sana dedi neyse olur dedim olcaksa madem cipli asilama olsun bunuda ddneyelim dedim oda tutmadi yani aglanca halima gülüyorum artık ben alistim kafami karistiran yumurtam buyuyor catliyor biri demi tutmaz ama tutmuyormus allah istemeyince hicbirsey olmuyor zamani var ins olacak hepimizin bebislerin suan tüp bebek ilac raporumu bekliyorum ciksin hemen girip baslayacagim. Bu aradada dedim bos durmiyim atesle takip yapayim ümit iste
Bu arada gerçekten Rabbim vir zaman vermiş ne yapsak boş istediğimiz kadar çabalayalım. Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin, inşallah rapora tüp bebeğe gerek kalmadan oluverirAyni sey denilebilir canim. Tembel iste yumurtayi büyütemiyoraman takma kafana cokta sanirim bicok insanda var bu sey ben neler neler yapmadim kac kere femara kullandim 7 ay falan olmasi lazim her ay yumurtam büyüdü catladi doktor sasiriyordu artik. En son heralde dedi tüpler kapali bi rahim filmi cekelim ondada tüpler acik cikti daha sonra femara ile iki kez asilama oldum onlardada tutmadi. Doktor dedi son kez igneli asilama yapalim sonra istegine göre tüpe gec epikriz raporu yaziyim sana dedi neyse olur dedim olcaksa madem cipli asilama olsun bunuda ddneyelim dedim oda tutmadi yani aglanca halima gülüyorum artık ben alistim kafami karistiran yumurtam buyuyor catliyor biri demi tutmaz ama tutmuyormus allah istemeyince hicbirsey olmuyor zamani var ins olacak hepimizin bebislerin suan tüp bebek ilac raporumu bekliyorum ciksin hemen girip baslayacagim. Bu aradada dedim bos durmiyim atesle takip yapayim ümit iste
İlk canim 5 yillik evliyim ilk 3 sene hic istemedik iste allah aratiyor simdide sanirimGerçekten ilginçmiş, ilk çocuk mu? Dışarıdan hep duyarız ya yıllarca uğraşırlar tedavi olurlar doktor doktor gezerler ama olmaz ne zaman amaan demek ki olmuyor kafasına geçince doğal yolla hamile kalıveriyorlar. O kafaya geçmek gerek belkiben bi 5 kilo verdim nasılsa olmuyor diye biraz daha vereyim dedim ama uzun süren kanamam olunca işte acil dr a gittim özellikle bebiş tedavisi için değildi ama kadın hallederiz hamile kalman çok kolay deyince bi aklım kaydı aldım hemen ilaçları
İns canim hic olmazsa aklim yok artik oyle olursa olur moduna girebildim cok sukür bakalim nasip herseyBu arada gerçekten Rabbim vir zaman vermiş ne yapsak boş istediğimiz kadar çabalayalım. Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin, inşallah rapora tüp bebeğe gerek kalmadan oluverir
Diyetisyen+spor ile verdim diyetisyeni bıraktım maddi olarak yetişemiyorum diye kaldım öyle daha veremiyorum eski listelerle devam edeyim bari istersen paylaşırımİlk canim 5 yillik evliyim ilk 3 sene hic istemedik iste allah aratiyor simdide sanirimolsun elimden geleni yapayimda ben kiloda önemli. Ben bu iki yoldir ilac falan derken aldim biraz veremiyorumda sen nasil verdin
Özelden atarmisin canım zahmet olmazsaDiyetisyen+spor ile verdim diyetisyeni bıraktım maddi olarak yetişemiyorum diye kaldım öyle daha veremiyorum eski listelerle devam edeyim bari istersen paylaşırım
Akşam atsam olur mu çalışıyorumdaÖzelden atarmisin canım zahmet olmazsa