- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 27
- Konu Sahibi pe-si-mist
Anladım umarım güzel ilerler herseyBenim bgn adetimin üçüncü günü, bgn ölçmeye başladım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım umarım güzel ilerler herseyBenim bgn adetimin üçüncü günü, bgn ölçmeye başladım.
Hmm, şimdi baktım da ben femometer uygulaması kullanıyorum adet ve yumurtlama için onda ateş kaydetme yeri de varmış sagolCanım benimki bu ama sanırım sırf ovulasyonu gösterenlerde varmıs onu ben beceremedim bunun grafigi daha net cıkıyor ama kendin yazıyorsun her degeri
Baktım uygulamaya canım o daha güzelmis hatta bende sevdim. Diger ayi onla takip ederim bendeH
Hmm, şimdi baktım da ben femometer uygulaması kullanıyorum adet ve yumurtlama için onda ateş kaydetme yeri de varmış sagol
7 martta akıntın nasıldı?Ben bu ay yumurtlamicam galiba adetin 22. Günü hala tık yok bende
Akıntım vardı o aralarda cok degil ama tuvalete ciktigimda iki kez gelmisti seffaf uzayan akıntı7 martta akıntın nasıldı?
O zaman 7 mart yumurtlama olmuş. Akıntılarını da not alırsan daha iyi olur canım bir çok kadın döngünün 10.Gününde yumurtlama yaşıyorAkıntım vardı o aralarda cok degil ama tuvalete ciktigimda iki kez gelmisti seffaf uzayan akıntı
O zaman 7 mart yumurtlama olmuş. Akıntılarını da not alırsan daha iyi olur canım
[/QUOTE
Bilmiyorum bu sekilde düsük devam ederse gebelik olcagini sanmiyorum hic bu aydan umidimi kestim ben artık bakalım nasip ginede
Bide bende pco var ben genelde 18. Gun falan yumurtlarim. Erken yumurtladiysam bu beni şaşırttır ben ginede ateşe devam edicem ama bence yumurtlama olmadi hala yada olmicak bu ay gecen ay net bi sekilde belliydi cunku catlamaO zaman 7 mart yumurtlama olmuş. Akıntılarını da not alırsan daha iyi olur canım bir çok kadın döngünün 10.Gününde yumurtlama yaşıyor
Geçen ay ateşin düştüğü gün dahil 15. Gun adet olmuşumF Flowers001 Yumurtlamadan kac gün sonra regl oluyorsun?
26. Gün yumurtlayıp hamile kalanlar bile var. Ümidini yitirmek yok. DevamBide bende pco var ben genelde 18. Gun falan yumurtlarim. Erken yumurtladiysam bu beni şaşırttır ben ginede ateşe devam edicem ama bence yumurtlama olmadi hala yada olmicak bu ay gecen ay net bi sekilde belliydi cunku catlama
Bakalim elimden geleni yapıyorum artık gerisi allahtan zaten su bir kaç ayı degerlendiricem bu sekilde olmazsa tüpe başlıycam nasipse26. Gün yumurtlayıp hamile kalanlar bile var. Ümidini yitirmek yok. Devam
Hakkinda hayirlisi olsunBakalim elimden geleni yapıyorum artık gerisi allahtan zaten su bir kaç ayı degerlendiricem bu sekilde olmazsa tüpe başlıycam nasipse
İnşallah hepimiz icin hayırlısı olsunHakkinda hayirlisi olsun
Çok da geç sayılmaz 6. gün inşallahGünaydın hanımlar bende ateş takibine başladım keşke adetin ilk günü akıl etseydim bugün 6. Günüm daha önce yapmışlığım var ama üstünde duramadımve sonuç alamadım. Bu arada doktor takibindeyim.. İnşallah öyle veya böyle hayırlı sonuçlr alırız
Baya artmış daha da artarsa emin olabilirizAzda olsa artti sanki