Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H
Canım benimki bu ama sanırım sırf ovulasyonu gösterenlerde varmıs onu ben beceremedim bunun grafigi daha net cıkıyor ama kendin yazıyorsun her degeri
Hmm, şimdi baktım da ben femometer uygulaması kullanıyorum adet ve yumurtlama için onda ateş kaydetme yeri de varmış sagol😇

Ben bu ay yumurtlamicam galiba 😩 adetin 22. Günü hala tık yok bende

Eklentiler

• chart_maker_pro_1647231095998.jpg
    chart_maker_pro_1647231095998.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 166
O zaman 7 mart yumurtlama olmuş. Akıntılarını da not alırsan daha iyi olur canım 😊 bir çok kadın döngünün 10.Gününde yumurtlama yaşıyor
Bide bende pco var ben genelde 18. Gun falan yumurtlarim. Erken yumurtladiysam bu beni şaşırttır 🤣 ben ginede ateşe devam edicem ama bence yumurtlama olmadi hala yada olmicak bu ay gecen ay net bi sekilde belliydi cunku catlama

Günaydın hanımlar bende ateş takibine başladım keşke adetin ilk günü akıl etseydim bugün 6. Günüm😌 daha önce yapmışlığım var ama üstünde duramadımve sonuç alamadım. Bu arada doktor takibindeyim.. İnşallah öyle veya böyle hayırlı sonuçlr alırız❤️

Günaydın hanımlar bende ateş takibine başladım keşke adetin ilk günü akıl etseydim bugün 6. Günüm😌 daha önce yapmışlığım var ama üstünde duramadımve sonuç alamadım. Bu arada doktor takibindeyim.. İnşallah öyle veya böyle hayırlı sonuçlr alırız❤️
Çok da geç sayılmaz 6. gün 😊 inşallah 🥰

X