Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gözün aydın melikeciğim 15. gün yumurtan çatlamış:81: ateş ölçmeye ve paylaşmaya devam dün akşam çalışma olmadıysa bu akşamı kesin değerlendirin derim ben

7. gun 36,2
8.gün 36,2
9.gun 36,3
10 .gun 36,4
11.gun 36,3
12.gun 36,3
13 .gun 36,4
14 .gun 36,3
15.gun 36,5
16.gun 36,7

taf cım bide benim tabloya bak bakalım varmı bi hareketlilik :))

amiiiin inşallah ben bebeğimi kucağıma almadan sizler de burda hamile olduğunuz haberlerini paylaşırsınız:98:

gözün aydın melikeciğim 15. gün yumurtan çatlamış:81: ateş ölçmeye ve paylaşmaya devam dün akşam çalışma olmadıysa bu akşamı kesin değerlendirin derim ben

bakmışsın bilee
15. gun çalışma vardı :)) bugunde deneyelim bakalım :13:

15. ve 17 gün yumurtlamışsın gibi görünüyor iki yumurta olgunlaştırdığın oluyor mu senin hiç sanki öyle gibi duruyor:26: ardarda yumurtlamışsın gibi sen sanki 17. gün yumurtlamışsın gibi farzet ve öyle hesap et 32. gün adet günün inşallah bebiş tutunmuştur da o gün müjdeyi verirsin ateş ölçmeye devam

ben 1,5 yıldır evliyim yumurtlama gününü hep adetten sonrakı hafta olarak duymuştum ve bu şekilde denemeler yapmıştık.Geçen bşi arkadaşım dedi 12.14.16 günlerdır dıye.
böle bi konuda bilgisi olan varmı yanı mesela ınd ovulasyon hesaplayılcılardada hep adetten sonrakı hafta çıkıyo neden acaba

kızlar gebelik testi yaptım hamile değilim hakkımda hayırlısı olsun inşallah sizden güzel haberler gelir....

test yapman için erken ama gamzeciğim test yapmana daha 6 gün var çok erken yapmışsınsen 21. gün yumurtladın bugün 29. günün yumurtladığın 8 gün olmuş en az 12 gün olmalı ki test yaparsın şimdiden strese sokma kendini ateşini ölç ve illa yapacaksan bayramın 1. günü sabahı yap ama erken gebelik testi yaparsın

178. sayfada yumurtlama ile ilgili açıklama yapmıştım oku istersen olayı anlamış olursun

melike zaten söylediğin 12-14-16 ıncı günler adetten sonraki hafta adetinden say 12inci gün çalışmaya gün aşırı başla

eşim ısrar etti tamam bende erken gebelik testi aldım belki cıkar diye bir tane daha var bekliyelim birazdaha hayırlısı her şeyin...

yok.ilk defa oluyor.bugün ateşim niye düştü tekrar acaba.:84:

Merhabalar. Ben 3 gündür ateş ölçüyorum.

23.gün 36.6 saat 08:00
24.gün 36.6 saat 07:30
25.gün 36.7 saat 06:15(saat 08:00'de 36.9 çıktı, o arada yataktan kalkmadım)

Kızlar ateşim fazla yüksek değil mi? Çok geç ölçmeye başladığım için tabi normalini bilmiyorum ama herkesinkine göre fazla gibi. Ve de artıyor. Ayrıca ben dün dayanamayıp kan testi yaptırdım. Beta Hcg 0.10. Negatif yani. Ateşim sizce neden yüksek olabilir?

12.gün 36.7
13.gün 36.4
14.gün 36.4bugün ovulasyon testi çift çizgi bayağı koyu
15.gün 36.3bugün ovulasyon testi çoooook silik yani çatlamış ama ateş düşük

12.gün 36.7
13.gün 36.4
14.gün 36.4bugün ovulasyon testi çift çizgi bayağı koyu
15.gün 36.3bugün ovulasyon testi çoooook silik yani çatlamış ama ateş düşük

oğlakçım biraz karışık geldi şeker bana.. ateş düşükken yumurta nasıl çatlar bilemedim :26: bence çatlamadı

Arkadaşlar ben sitede yeniyim de.. BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM..Yumurta çatlamadan önce ateş kaç derece olması gerekiyor.. Yumurta çatladıkta sonra kaç derece olması gerekiyor..:97:

Ronyacım bence sen önce bikaç kilo al ki çalışırken bayılıp düşme;ne kadar zayıfmışsın sen öööle yaw :89:.3-5 kilo alsan iyi olur aslında...bilmiyorum böylemiydin hep zayıfladın mı?sperm hareketliliği ile ilgili 1-2 gün sonra yorum yapabilirim;yeni geldim çok yorgunum;yarın akşam veya ancak pazar günü müsait olurum.Şimdilik hoşçakalın:92:

kızzz gitme nere gidiyon
taksit takist cevap verme kuzucum
bak yumurtlama günlerim yaklaştı
önemli tavisylerin olacaksa kaçırmayayım

ayy canım ben azcık göbek yaptım zaten ona gıcık oluyom
canım ben elam tiplli bir hatunum azcık kilo aldımmı pek tipsiz oluyom
hatta pilatesemi başlasam diye düşünüyom
belki bende ebru şallı gibi doğumdan sonrada çıtır olurum ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…