- 16 Ağustos 2010
- 7.208
- 9
canım benimki de coretest ya. Sende ovulasyon öncesi silik çizgi oluyormuydu, yoksa hep tek çizgi olup ovulasyonda mı çit çizgi oluyordu. Yani çift çizgiyi görmeden silik çizgi çıkıyormuydu ? Yoksa tek çizgi , hiç silik çizgi olmadan 2 çizgi mi oluyor ? Cevaplarsan sevinirim.
1. gün..... 36,0 (regl)
2. gün..... 36,2 (regl)
3. gün..... 36,3 (regl)
4. gün..... 36,2 :92:
5. gün..... 36,0
6. gün..... 36,2 :92:
7. gün..... 36,1
8. gün..... 36,0
9. gün..... 36,0 :92:
10. gün..... 35,9
11. gün..... 35,8
12. gün..... 35,9 :92:
13. gün..... 36,2
14. gün..... 36,0 :92:
15. gün..... 36,3
16. gün..... 36,5 :92:
17. gün..... 36,3 :92:
18. gün..... 36,4
19. gün..... 36,3 :92:
20. gün..... 36,4
21. gün..... 36,5
22. gün..... 36,7 :92:
23. gün..... 36,4 (bugün)
merhaba arkadaşlar ben de 2 aydır ateşimi ölçüyorum fertility friendde de bir tablo oluşturdum yalnız mesaj sayım yeterli olmadığından link ekleyemiyordum, tek tek hergünü de yazmaya üşendiğimden bugüne kadar bu topiğe yazamamıştım hiç
ateşim ufak sapmalar hariç geçen ayki gibi ilerliyor, yalnız ff geçen ay net bir çizgi koyamamıştı 14. günde kesik çizgi vardı. bu ay durum iyice karıştı, önce 12. güne kesik çizgiler koydu, sonra 16. gün gibi su gibi akıntım olunca ve bunu işaretleyince kesik çizgiyi 14. güne aldı, en son ateşim ani yükselince de 19. güne attı nedir ne değildir anlamadım dedim en güzeli şu tabloyu tek tek yazmaya üşenmeyip işin uzmanlarına bir sorayım
tabloda :92: işaretli günler çalışma günleri
bu arada ara ara sapıtsa da son dönemde periodarım biraz düzene girdi gibi 28-29 günde bir oluyor. bir de bu ay soğan kürünü denedim bilmiyorum o mu etkiledi yumurtlamamı... neyse çok uzun oldu kusura bakmayın ne olur...
canım sen adetlerim düzenli deyince 14.günmü acaba diyesim geldi ama
bellide olmaz çünkü bugünde ateşin düşmüş
canım hep aynı saatte ölçüyon demi
evet canım aynı saatte 7:30 gibi ölçüyorum yalnız bir konu var aklıma takılan benim uyku problemim var biraz yani gece 3-4ten önce uyuyamıyorum hatta bazen 5-6ya falan sarkıyor, bu ateş ölçümünde önemli olan illa sabah saatlerinde ölçmek mi, yoksa hani ne bileyim belli bir saat uykudan sonra ölçmek mi orasını bilemiyorum... eğerki bu 2. ise ben yanlış yapıyorum orası kesin :26:
canım en az üç dört saatlik uyuman gerekiyor
ve sabah 6-8 arası ölçmen gerekli
Cnım catwalk uyku düzenin yoksa ateş sağlıklı çıkmıyo haberin olsun benimde bir ay öyle ateşim saçma sapan çıktı uyku düzenine dikkat et
2e3071 Ovulation Charts SELAM KIZLAR BAKALIM BU AY YUMURTLAYACAKMIYIM
ahh seni çılgın gebemi sen nere gittin kızzz
cadı asıl sen kimbilir neler yapıyon inşallah motora binmiyorsundur
Yaaw sorma bu aralar bir gebeye göre çok yorucu şeylerle uğraşıyorum aslında ama ağır kaldırmamaya beslenmeye ve uyku düzenine dikkat ediyorum.Çoğu kafa patlatıcı işler;vakıf kurmakla uğraştık ve diğer yandan 1 senedir devam eden bir eylemi kazanıp bitirdik falan;arada kısa mesafelerde motor da kullandım tabii ama kasislerden yavaş geçmeye dikkat ettim.Pazartesi 6.haftası dolacak benim sulukafanın,2 hafta sonra da kalp atışı dinletmeye götürcam onuyarın görüşürüz,şimdi uyumalıyısss
Yaaw sorma bu aralar bir gebeye göre çok yorucu şeylerle uğraşıyorum aslında ama ağır kaldırmamaya beslenmeye ve uyku düzenine dikkat ediyorum.Çoğu kafa patlatıcı işler;vakıf kurmakla uğraştık ve diğer yandan 1 senedir devam eden bir eylemi kazanıp bitirdik falan;arada kısa mesafelerde motor da kullandım tabii ama kasislerden yavaş geçmeye dikkat ettim.Pazartesi 6.haftası dolacak benim sulukafanın,2 hafta sonra da kalp atışı dinletmeye götürcam onuyarın görüşürüz,şimdi uyumalıyısss
iyi geceler kızlar:)))
ateşim bugün düştü, pek umutlanmayım diyorum ama...
316977 Ovulation Charts
kızlar benim çizgi de devamlı hareket edip duruyor...ben eminim ki yumurtlama günlerim 12 veya 13.gün...benim çizgi taa nerelere gitti..:26:
bişey daha soracağımm bu tabloda opk eklemek de istiyorum ama nasıl yapıldığını bulamadım, yardımcı olurmusunuz?
ateş değerini ghirmek için tıkladığın tarihe geldiğinde az yukarıda primary secondary tests diye seçenekler var onlardan tests olanı tıkla ve açılan ekranda OPK yazan yere + veya- işaretle suurcum..