aslında ben bu ay yumurtlama günümde çok ağlamıştım moralim bozulmuştu yine tutmazsa diyeama Allah'a şükürler olsun tutmuş Allah hayırlı zamanda gönderiyor bebişleri rahmimize dua edin hayırlı zamanda olsun diye ben ağlarken bile öyle dua ettim isyan etmedim hiç
ohh bee stes yapsakta o ay tutabilir yanee...ilk defa ummadığm anda hamile kaldım demeyen birine denk geldim :)
canım ya bende sanki öyle bir yazısını okudum
ateş ölçmeye kesinlikle güvenmiyorum ateş belirleyici değil gibi bişeyler yazmıştı :26:
belkide yanlış hatırlıyom :111:
canım ya bende sanki öyle bir yazısını okudum
ateş ölçmeye kesinlikle güvenmiyorum ateş belirleyici değil gibi bişeyler yazmıştı :26:
belkide yanlış hatırlıyom :111:
kesinlikle güvenmiyorum değil arkadaşta ısrarla bunu söylüyor beni 2 kez yanılttı ve çok üzüldüm yeteri kadar stresli biriyim çok güvenerek ateş ölçümü yaptım reglim geçti ve ateşim hala yüksekti ertesi gün 4-5 derecelik bir düşüşle regl oldum sonra bıraktım şimdi dr.mun uğraşma bunlara demesine rağmen tekrar ölçüyorum görüyorumki burda da ölçüm yapan ark.lar var hergün herkes tablosunu ekliyor bendede tekrardan bir merak uyandırdı bu ay tedaviyede başladığım için yine ateş ölçmek istedim belki bu kez yardımcı olur düşüncesi ile.. ne var ki bunda.. ayrıca ben kimsenin zamanını çalmıyorum ısrarla kimseden bana yorum yapın demedim sadece ekledim tablomu benim sorum sadece gelişmiş olan yumurtalarımla ilgiliydi saolsun taf ve juliada soruma yanıt verdiler siz ısrarla konuyu başka yerlere çekiyorsunuz burası kimsenin tapulu malı değil isteyen gelir yazar istemeyen yazmaz... lütfen birbirimize karşı daha hoşgörülü olalım sözlerin altında art niyet aramayalım..
yok yok doğru hatırlıyosun.. baksana ister güvenirim ister güvenmem ister ölçerim ister ölçmem seni ilgilendirmez diyortabiki beni ilgilendirmez ama diğer topicte afra tafra atıp güvenmiyorum zaten doğru sonuç vermiyo nice hamileler düşük ateşle hamile kalmışlar ff çizgisi bile çekilmeden hamile kalanları gördüm peeehhh yazan biri burda yorum istememeli bence.. bu fal mı canımcım yaaa.. bilimsel geçerliliği olmasa doktorlar bunu desteklermi hiç.. ayrıca güvenmiyosan ölçme ölçüyosanda yorum isteme yorum istiyosanda yazan kişilere ister güvenirim ister güvenmem deme enteresaannnn
slm kızlar ben bu ay erken çatlayacağım herhalde geçen aydan zaten göğüs şişliğim inmedi bugünde başladı ağrımaya bu ay bana ve tüm isteyenlere umut olsun inşallah bende birgün hamileyim kızlarrrr diyebilirim
bu ay ki tablom daha erken ama ben başlayayım eklemeye
1.gün 36.6(regl)
2.gün 36.6(regl)
3.gün 36.4(regl bitti)
4.gün 36.5
5.gün 36.4
6.gün 36.5
7.gün 36.6
8.gün 36.7
9.gün 36.7 (1 saat gecikmeli)
10.gün36.3
selam kıslarr bende iki gun onmce tablomu yazmıştım .. buda 2 gun ekledım
birden bugun 36,7 oldu pek anlamadımm :44:
7. gun 36,2
8.gün 36,2
9.gun 36,3
10 .gun 36,4
11.gun 36,3
12.gun 36,3
13 .gun 36,4
14 .gun 36,3
15.gun 36,5
16.gun 36,7
yorumun için teşekkür ederim taf aynı zamanda ovulasyon teti yapıyorum. 10 . Günden beri tek çizgi . Silik çizgi ilan yok. Başkalarının yazdıklarında ovulasyon öncesinde hep bir sili çizgiden bahsetmişler ama bende silik çizg hiç çıkmadı . Bende yumurtlamıyormuyum acaba diye strese girdim. Acaba testlere bozukluk olabilir mi ?
senin siklus aralığın kaç medical?sen hangi marka test kulanıyorsun ?
yorumun için teşekkür ederim taf aynı zamanda ovulasyon teti yapıyorum. 10 . günden beri tek çizgi . silik çizgi ilan yok. başkalarının yazdıklarında ovulasyon öncesinde hep bir sili çizgiden bahsetmişler ama bende silik çizg hiç çıkmadı . bende yumurtlamıyormuyum acaba diye strese girdim. acaba testlere bozukluk olabilir mi ?