Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aslında ben bu ay yumurtlama günümde çok ağlamıştım moralim bozulmuştu yine tutmazsa diye:KK17: ama Allah'a şükürler olsun tutmuş:nazar::nazar::nazar: Allah hayırlı zamanda gönderiyor bebişleri rahmimize dua edin hayırlı zamanda olsun diye ben ağlarken bile öyle dua ettim isyan etmedim hiç:KK69:

ohh bee stes yapsakta o ay tutabilir yanee... :KK9: ilk defa ummadığm anda hamile kaldım demeyen birine denk geldim :)

ohh bee stes yapsakta o ay tutabilir yanee... :KK9: ilk defa ummadığm anda hamile kaldım demeyen birine denk geldim :)

ayyy evet ya taf bende aynısını düşündüm
genelde tüm arkadaşlar stres yapmadım hamile kaldım demiş
ama ben oğlumdada stres yapmıştım ve ilk ay hamile kalmıştım
sanırım tamamen kısmet Rabbim ne zaman ol diyorsa o zaman oluyor

canım ya bende sanki öyle bir yazısını okudum
ateş ölçmeye kesinlikle güvenmiyorum ateş belirleyici değil gibi bişeyler yazmıştı :26:
belkide yanlış hatırlıyom :111:

kesinlikle güvenmiyorum değil arkadaşta ısrarla bunu söylüyor beni 2 kez yanılttı ve çok üzüldüm yeteri kadar stresli biriyim çok güvenerek ateş ölçümü yaptım reglim geçti ve ateşim hala yüksekti ertesi gün 4-5 derecelik bir düşüşle regl oldum sonra bıraktım şimdi dr.mun uğraşma bunlara demesine rağmen tekrar ölçüyorum görüyorumki burda da ölçüm yapan ark.lar var hergün herkes tablosunu ekliyor bendede tekrardan bir merak uyandırdı bu ay tedaviyede başladığım için yine ateş ölçmek istedim belki bu kez yardımcı olur düşüncesi ile.. ne var ki bunda.. ayrıca ben kimsenin zamanını çalmıyorum ısrarla kimseden bana yorum yapın demedim sadece ekledim tablomu benim sorum sadece gelişmiş olan yumurtalarımla ilgiliydi saolsun taf ve juliada soruma yanıt verdiler siz ısrarla konuyu başka yerlere çekiyorsunuz burası kimsenin tapulu malı değil isteyen gelir yazar istemeyen yazmaz... lütfen birbirimize karşı daha hoşgörülü olalım sözlerin altında art niyet aramayalım..

canım ya bende sanki öyle bir yazısını okudum
ateş ölçmeye kesinlikle güvenmiyorum ateş belirleyici değil gibi bişeyler yazmıştı :26:
belkide yanlış hatırlıyom :111:

yok yok doğru hatırlıyosun.. baksana ister güvenirim ister güvenmem ister ölçerim ister ölçmem seni ilgilendirmez diyor :KK1: tabiki beni ilgilendirmez ama diğer topicte afra tafra atıp güvenmiyorum zaten doğru sonuç vermiyo nice hamileler düşük ateşle hamile kalmışlar ff çizgisi bile çekilmeden hamile kalanları gördüm peeehhh yazan biri burda yorum istememeli bence.. bu fal mı canımcım yaaa.. bilimsel geçerliliği olmasa doktorlar bunu desteklermi hiç.. ayrıca güvenmiyosan ölçme ölçüyosanda yorum isteme yorum istiyosanda yazan kişilere ister güvenirim ister güvenmem deme :KK1: enteresaannnn

bu tür konuşmalarla birbirimizi strese sokmayalım herkes gün boyunca yeteri kadar stresli
lütfen daha duyarlı olalım birbirimize destek olalım köstek değil..
ayrıca topiğe yeni gelen biriyim geldiğim gibi bir takım imalara maruz kalmakta hiç hoşuma gitmedi açıkcası..:KK20:

yorumun için teşekkür ederim taf aynı zamanda ovulasyon teti yapıyorum. 10 . günden beri tek çizgi . silik çizgi ilan yok. başkalarının yazdıklarında ovulasyon öncesinde hep bir sili çizgiden bahsetmişler ama bende silik çizg hiç çıkmadı . bende yumurtlamıyormuyum acaba diye strese girdim. acaba testlere bozukluk olabilir mi ?

kesinlikle güvenmiyorum değil arkadaşta ısrarla bunu söylüyor beni 2 kez yanılttı ve çok üzüldüm yeteri kadar stresli biriyim çok güvenerek ateş ölçümü yaptım reglim geçti ve ateşim hala yüksekti ertesi gün 4-5 derecelik bir düşüşle regl oldum sonra bıraktım şimdi dr.mun uğraşma bunlara demesine rağmen tekrar ölçüyorum görüyorumki burda da ölçüm yapan ark.lar var hergün herkes tablosunu ekliyor bendede tekrardan bir merak uyandırdı bu ay tedaviyede başladığım için yine ateş ölçmek istedim belki bu kez yardımcı olur düşüncesi ile.. ne var ki bunda.. ayrıca ben kimsenin zamanını çalmıyorum ısrarla kimseden bana yorum yapın demedim sadece ekledim tablomu benim sorum sadece gelişmiş olan yumurtalarımla ilgiliydi saolsun taf ve juliada soruma yanıt verdiler siz ısrarla konuyu başka yerlere çekiyorsunuz burası kimsenin tapulu malı değil isteyen gelir yazar istemeyen yazmaz... lütfen birbirimize karşı daha hoşgörülü olalım sözlerin altında art niyet aramayalım..

canım böyle düşünmen güzel ama yazının son kısmı gerçekten iğneliyici
sen öyle düşünmüş olabilirsin seni yanıltmış olabilir
ama ben senin başka topicte öyle yazdığını görüp ve burda ardından ateşini yazdığını görünce şaşırdım.buda çok insani bir ruh hali.
ayrıca dediğin gibi kimse sana ateşini ölçme yada buraya yazma demez.
kalp kırmanın anlamı yok hepimiz aynı şeyin mücadelesini veriyoruz

yok yok doğru hatırlıyosun.. baksana ister güvenirim ister güvenmem ister ölçerim ister ölçmem seni ilgilendirmez diyor :KK1: tabiki beni ilgilendirmez ama diğer topicte afra tafra atıp güvenmiyorum zaten doğru sonuç vermiyo nice hamileler düşük ateşle hamile kalmışlar ff çizgisi bile çekilmeden hamile kalanları gördüm peeehhh yazan biri burda yorum istememeli bence.. bu fal mı canımcım yaaa.. bilimsel geçerliliği olmasa doktorlar bunu desteklermi hiç.. ayrıca güvenmiyosan ölçme ölçüyosanda yorum isteme yorum istiyosanda yazan kişilere ister güvenirim ister güvenmem deme :KK1: enteresaannnn

arkadaşım ben sadece tablomu ekledim ısrarla bana yorum yapın diye yırtınmadım sorunumda tablo değildi başka bir konuydu cevabımı aldım burada herkes eklediği gibi bende ekledim tablomu ne var bunda suçmu yani neden ısrarla bu tür imalarda bulunuyorsun anlamış değilim burada dostluk kurmak,samimi sohbetlerde bulunmak adına geldim sizde öyle tabi ama görünüyor ki farklı amaçtasın..yaptığın bir o kadar yanlış ve çok kırıcı..

slm kızlar ben bu ay erken çatlayacağım herhalde geçen aydan zaten göğüs şişliğim inmedi bugünde başladı ağrımaya bu ay bana ve tüm isteyenlere umut olsun inşallah bende birgün hamileyim kızlarrrr diyebilirim
bu ay ki tablom daha erken ama ben başlayayım eklemeye

1.gün 36.6(regl)
2.gün 36.6(regl)
3.gün 36.4(regl bitti)
4.gün 36.5
5.gün 36.4
6.gün 36.5
7.gün 36.6
8.gün 36.7
9.gün 36.7 (1 saat gecikmeli)
10.gün36.3
:KK66:

selam kıslarr bende iki gun onmce tablomu yazmıştım .. buda 2 gun ekledım
birden bugun 36,7 oldu pek anlamadımm :44:
7. gun 36,2
8.gün 36,2
9.gun 36,3
10 .gun 36,4
11.gun 36,3
12.gun 36,3
13 .gun 36,4
14 .gun 36,3
15.gun 36,5
16.gun 36,7

ben bu ay yakı bile yapıştırdım belime sitede okudum :) inşallah işe yarar elma yağı kullandım ne bulursam bir ümit deniyorum ateş ölçme en güvenilir yöntem ama gerçekten yumurtlama günü tespitinde hiç yanılmıyor bizde çalışıyoruz takdir allahın verecekse verir biz elimizden geleni yapalımda gerisi rabbime kalmış hayırlı zamanda gelir inşallah bebişler bu ayda olmazsa extra birşey denemem artık sedece ateş yöntemine devam edeceğim bu arada taf bebeğini kucağına aldığını da yazdığın günleri görürüz inşallah allah sağlık versin ikinizede canım

selam kıslarr bende iki gun onmce tablomu yazmıştım .. buda 2 gun ekledım
birden bugun 36,7 oldu pek anlamadımm :44:
7. gun 36,2
8.gün 36,2
9.gun 36,3
10 .gun 36,4
11.gun 36,3
12.gun 36,3
13 .gun 36,4
14 .gun 36,3
15.gun 36,5
16.gun 36,7

canı yumurtlamışsın 14 üncü gün yanılmıyorsam ama bilenler daha iyi yorum yapar çalışmaya devam et inşallah çalışmalarının karşılığını alırsın:KK16:

arkadaşlar ben 3 gündür yazıyorum sağolsun arkadaşlarda yorumlarını yazıp beni aydınlatıyoar.ama buay bi halley oluyo.şöyleki.
ben adeti 14.günü.pazar günü ov.testi yaptım çift çizgi çıktı ateşimde 36.6 idi.
adetin 15 günü p.tesi ov.testi tek çizgi ateşim 36.3 çalışma.
adetin 16 günü salı ateşim 36.5
adetin 17 günü çarşamba 36.3
adetin 18 günü perşembe 36.7
adetin 19 günü bugünde 36.5
bu durumu yorumlayacak kimse varmı.teşekkürler.
daha önceki aylarda ateşim tek çizgiden sonra 36.7 aşağı inmezdi

yorumun için teşekkür ederim taf aynı zamanda ovulasyon teti yapıyorum. 10 . Günden beri tek çizgi . Silik çizgi ilan yok. Başkalarının yazdıklarında ovulasyon öncesinde hep bir sili çizgiden bahsetmişler ama bende silik çizg hiç çıkmadı . Bende yumurtlamıyormuyum acaba diye strese girdim. Acaba testlere bozukluk olabilir mi ?

canım testı ilk defa denıyorsun anladıgım kadarıyla
yenı basladıgımda bende neden cıkmıyor dıye dusunurdum
18. Gunumde yakaladım çift çizgiyi:)
bu ayda 14. Gununde yakaladım yanı tam gununde
meger ilk yaptıgımda stresten yumurtlamam gecıkmış.
Relax ol yoluna gırecektır cnm:nazar:

canım benimki de coretest ya. sende ovulasyon öncesi silik çizgi oluyormuydu, yoksa hep tek çizgi olup ovulasyonda mı çit çizgi oluyordu. yani çift çizgiyi görmeden silik çizgi çıkıyormuydu ? yoksa tek çizgi , hiç silik çizgi olmadan 2 çizgi mi oluyor ? cevaplarsan sevinirim.

yorumun için teşekkür ederim taf aynı zamanda ovulasyon teti yapıyorum. 10 . günden beri tek çizgi . silik çizgi ilan yok. başkalarının yazdıklarında ovulasyon öncesinde hep bir sili çizgiden bahsetmişler ama bende silik çizg hiç çıkmadı . bende yumurtlamıyormuyum acaba diye strese girdim. acaba testlere bozukluk olabilir mi ?

daha yumurtan yeterli olgunluğa ulaşmamış demekki her ay adet görebiliyorsan eğer yumurtluyorsundur sıkılma boş yere silik çizgiyi görmen şart değil belki de hormonun direk çıkıyor 2 gün içinde de yumurtluyorsundur her bünye farklıdır. yani bakalım 1-2 gün sonra belki de çizgiyi görürsün :KK19:

kızlar gebelik testi yaptım hamile değilim :KK59: hakkımda hayırlısı olsun inşallah sizden güzel haberler gelir....

teşekkür ederim taf . ilk kez test deniyorum da sanırım ilk olduğu için sıkıntıya girdim. inşallah görürüm çift çizgiyi . ateşimde ükselir de içim rhatlar.

X