Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahh seni çılgın gebemi sen nere gittin kızzz :KK22:
cadı asıl sen kimbilir neler yapıyon inşallah motora binmiyorsundur :KK37:

Merhabalar. Ben 3 gündür ateş ölçüyorum.

23.gün 36.6 saat 08:00
24.gün 36.6 saat 07:30
25.gün 36.7 saat 06:15(saat 08:00'de 36.9 çıktı, o arada yataktan kalkmadım)

Kızlar ateşim fazla yüksek değil mi? Çok geç ölçmeye başladığım için tabi normalini bilmiyorum ama herkesinkine göre fazla gibi. Ve de artıyor. Ayrıca ben dün dayanamayıp kan testi yaptırdım. Beta Hcg 0.10. Negatif yani. Ateşim sizce neden yüksek olabilir?

arkadaşlar ben sitede yeniyim de.. Birşey sormak istiyorum..yumurta çatlamadan önce ateş kaç derece olması gerekiyor.. Yumurta çatladıkta sonra kaç derece olması gerekiyor..:97:

arkadaşlar bir soru sordum.. Hiç kimse okumadan cevap vermeden geçiyor.. :95: Görünmez mesaj mı attım acaba... Bilmiyorsanız bile cevabını nezaketen 1 kişi de bilmiyoruz dese geçse bariiiiiiii:KK59:

arkadaşlar bir soru sordum.. Hiç kimse okumadan cevap vermeden geçiyor.. :95: Görünmez mesaj mı attım acaba... Bilmiyorsanız bile cevabını nezaketen 1 kişi de bilmiyoruz dese geçse bariiiiiiii:KK59:

bende bilmiyorum canım bende onun derdindeyim ateşle ovulasyon testi uyumlu gitmiyorda

senin sorduğun sorunun tek cvbı var ateş herkeste farklıdır,kaç derece diye bişey söyleyemeyiz.Sadece düşük seyreden ateş yumurtlamadan sonraki günlerde yükselir ve yeniden adet olana kadar yada bir iki gün sonrasına kadar o şekilde devam eder,bu kişiden kişiye değişir,o yüzden herkes ateş tablosu yapıp buraya yüklüor.

Ronyacım kusura bama canım hemen çıkmıştım görmedim :)

Bugünhazırlıklarımızı tamamladık çok şükür artık kızlar için herşey tamam :)) yükleyecem şmdi diğer topiğe fotoalrını :)

Kızlar ateşim fazla yüksek değil mi? Çok geç ölçmeye başladığım için tabi normalini bilmiyorum ama herkesinkine göre fazla gibi. Ve de artıyor. Ayrıca ben dün dayanamayıp kan testi yaptırdım. Beta Hcg 0.10. Negatif yani. Ateşim sizce neden yüksek olabilir?

geç ölçmeye başladığın için muhtemelen yumurtlama olmuştur:44: yumurtlamadan sonra ateş genelde azcık yüksek seyreder:KK19: o yüzden ateşin normal :87:

Arkadaşlar ben sitede yeniyim de.. BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM..Yumurta çatlamadan önce ateş kaç derece olması gerekiyor.. Yumurta çatladıkta sonra kaç derece olması gerekiyor..:97:

herkesin ateşi farklıdır ben sana örnek vererek açıklayayım diyelim benim ateşim yumurtlamadan önce 36,2 ile 36,5 arasında değişiklik göstererek farklı farklı çıkıyordu. yumurtladığım günden sonra ateşim artık hep 36,6 ile 37 arasında seyretmeye başladı. işte bu yumurtladığının kanıtıdır. bu bir örnekti herkesin ateş aralığı farklı olur ama ardaki yükselişi anlaman için yazdım:KK19:

12.gün 36.7
13.gün 36.4
14.gün 36.4bugün ovulasyon testi çift çizgi bayağı koyu
15.gün 36.3bugün ovulasyon testi çoooook silik yani çatlamış ama ateş düşük

12.gün ateşin epeyi yüksekmiş sonraki günlere göre:26: o yüzden ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra 2 gün içerisinde ateşinin en az onun kadar veya ondan daha fazla yükselmesi lazım yani yarınki ateşin ne olacak bakalım:KK19: muhtemelen bugün yumurtan çatlayacak veya sabaha karşı çatladı sen çalışmayı ihmal etme bu akşam ve yarın akşam:KK23::KK6::KK6:

cnm bnde senin gibi 2 gndür ateş ölçmeye başladım dün adetimin 23. günüydü ateşimde 35.3 dü bu sabah ta 36.6 ya çıktı anlamadım bnde noluyoo:KK43:(

taf ilgine teşekkür ederim. Hiçbir sorumu cevaplamadan geçmiyorsun. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun arkadaşım. :KK70: Ben bugün de ölçtüm. 36.7 çıktı. 26.günümdeyim. Adetime yaklaştıkça mı yumurtlamam oluyor acaba? Gerçi biz her halukarda son adetim bittiğinden beri gün aşırı çalışıyoruz eşimle. :KK9: Ne zaman yumurtladığım çok sorun değil de benim anlamadığım adetim yaklaşıyor ateşim neden halen yüksek? 11 Kasımda yani 24.günümde kan testinde 0.10 çıktı. Kasıklarım ağrıyor. Dün de çok ciddi bir baş dönmesi yaşadım. Geç döllenme olur mu acaba diye ümit etmeden yapamıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve umutlarımızı boşa çıkarmasın.

n_a_z umarım güzel şeyler oluyordur. :)

Ateş Ölçme Tablom

23.gün 36.6
24.gün 36.6
25.gün 36.7
26.gün 36.7

Son düzenleme:
taf ilgine teşekkür ederim. Hiçbir sorumu cevaplamadan geçmiyorsun. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun arkadaşım. :KK70: Ben bugün de ölçtüm. 36.7 çıktı. 26.günümdeyim. Adetime yaklaştıkça mı yumurtlamam oluyor acaba? Gerçi biz her halukarda son adetim bittiğinden beri gün aşırı çalışıyoruz eşimle. :KK9: Ne zaman yumurtladığım çok sorun değil de benim anlamadığım adetim yaklaşıyor ateşim neden halen yüksek? 11 Kasımda yani 24.günümde kan testinde 0.10 çıktı. Kasıklarım ağrıyor. Dün de çok ciddi bir baş dönmesi yaşadım. Geç döllenme olur mu acaba diye ümit etmeden yapamıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve umutlarımızı boşa çıkarmasın.

n_a_z umarım güzel şeyler oluyordur. :)
umarım cnm umarıımmm....... sende en son adetini 2o snde oldun ozmn??

ateşini yeni ölçmeye başlayan sevgili arkadaşlar,
ateşiniz sadece sabah ölçün ve aynı saatte olsun sabah 6-8 arası en uygun saat
dil altından ölçün.ateş düştüğü zaman yumurtlaama oluyor ve yumurtlamadan sonra progesteron hormonunun etkisiyle ateş yükseliyor ve adete kadar yüksek seyrediyor.bazı arkadaşların adetten bir kaç gün önce ateşi düşüyor bazı arkadaşlarında adet başladığı gün ateş düşüyor.mesela benim adet kanamamın başladığı gün ateşim düşüyor.vücut sıcaklığının ortalaması kişiden kişiye göre değişebilir
benim ateşim hep yüksek :)) bu belli olmuyor.
hepinizi uğurlu gelsin

ateşini yeni ölçmeye başlayan sevgili arkadaşlar,
ateşiniz sadece sabah ölçün ve aynı saatte olsun sabah 6-8 arası en uygun saat
dil altından ölçün.ateş düştüğü zaman yumurtlaama oluyor ve yumurtlamadan sonra progesteron hormonunun etkisiyle ateş yükseliyor ve adete kadar yüksek seyrediyor.bazı arkadaşların adetten bir kaç gün önce ateşi düşüyor bazı arkadaşlarında adet başladığı gün ateş düşüyor.mesela benim adet kanamamın başladığı gün ateşim düşüyor.vücut sıcaklığının ortalaması kişiden kişiye göre değişebilir
benim ateşim hep yüksek :)) bu belli olmuyor.
hepinizi uğurlu gelsin
saol ronyacımda bu iş brz karışık sanki yani bnm kafam karıştı azıcık yumurtlama olunca düşer dedinde tam tersi olmuyomuyduu

n_a_z son adetim 19 Ekim. Ateş ölçme yöntemini yeni duyduğum için 4 gündür ölçüyorum. Hadi hayırlısı bakalım... :)

ronya verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz. Ben de saat 06:15 civarı ölçüyorum. Uyuyakalmışsam 08:00 gibi ölçüyorum. 4 gündür ya 36.6 ya da 36.7. Neden bu kadar yüksek bilmiyorum ama adetm gelince düşer sanırım... Hayırlısı bakalım. :)

saol ronyacımda bu iş brz karışık sanki yani bnm kafam karıştı azıcık yumurtlama olunca düşer dedinde tam tersi olmuyomuyduu

hayır canım yumurtlama zamanı ateş düşer

n_a_z son adetim 19 Ekim. Ateş ölçme yöntemini yeni duyduğum için 4 gündür ölçüyorum. Hadi hayırlısı bakalım... :)

ronya verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz. Ben de saat 06:15 civarı ölçüyorum. Uyuyakalmışsam 08:00 gibi ölçüyorum. 4 gündür ya 36.6 ya da 36.7. Neden bu kadar yüksek bilmiyorum ama adetm gelince düşer sanırım... Hayırlısı bakalım. :)

canım hep aynı saatte ölç sonra değerler yanıltıcı olur
ateş ilerleyen her bir saatte 0.1 derece artar
aslında sen normalden yaklışık 2 saat geç ölçtüğün için normalden yaklaşık olarak 0.2 derece fazla çıkmıştır.
benim hala yumurtlama olmamasına rağmen ateşim 36.6
o belli olmaz

1.gün.... 36,6..... 20 ekim regl
2.gün.... 36,4..... 21 ekim regl
3.gün.... 36,2..... 22 ekim regl
4.gün.... 36,5..... 23 ekim regl
5.gün.... 36,3..... 24 ekim regl
6.gün.... 36,3..... 25 ekim regl ov.testi otsuz
7.gün.... 36,4..... 26 ekim
8.gün.... 36,4..... 27 ekim
9.gün.... 36,4..... 28 ekim ov.testi otsuz
10.gün... 36,4.....29 ekim ov.testi otsuz
11.gün... 36,3.....30 ekim ov.testi otsuz
12.gün... 36,3.....31 ekim ov.testi otsuz
13.gün... 36,3.....1 kasım ov.testi yarı otlu
14.gün... 36,4.....2 kasım ov.testi otsuz
15.gün... 36,3.....3 kasım ov.testi otsuz :KK36:
16.gün... 36,2.....4 kasım ov.testi otsuz
17.gün... 36,2.....5 kasım ov.testi otsuz :KK36:
18.gün... 36,5.....6 kasım ov.testi otsuz
19.gün... 36,3.....7 kasım ov.testi otsuz :KK36:
20.gün... 36,2.....8 kasım ov.testi yarı otlu
21.gün... 36,4.....9 kasım ov.testi otlu :KK36:
22.gün... 36,7....10 kasım ov.testi yarı otlu :KK36:
23.gün... 36,7....11 kasım ov.testi yarı otlu
24.gün... 36,7....12 kasım ov.testi otsuz :KK36:
25.gün... 36,7....13 kasım ov.testi otlu
30368d Ovulation Charts

selam kızlar ovulasyon testi bugün pozitif deyoooorrr kafam karışıyorrrr :84:

Son düzenleme:
12.gün ateşin epeyi yüksekmiş sonraki günlere göre:26: o yüzden ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra 2 gün içerisinde ateşinin en az onun kadar veya ondan daha fazla yükselmesi lazım yani yarınki ateşin ne olacak bakalım:KK19: muhtemelen bugün yumurtan çatlayacak veya sabaha karşı çatladı sen çalışmayı ihmal etme bu akşam ve yarın akşam:KK23::KK6::KK6:

bugün yine 36.3 aynı gidiyor düşme yok yükselmede yok anlayamadım bu işi ilk ay tecrübesizliğime denk geldi ilk günden itibaren ölçmem gerekiyordu bir dahaki aya öyle yapıcam

X