Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ateşini dil altından mı ölçüyorsun ateşin çok yüksek hasta filan olmayasın sen?? termometre 38 dereceyi gördüğü için garip ötmüştür. bu ateş durumuna göre eğer hasta filan değilsen 12. gün yumurtlamışsın gibi görünüyor.

Son düzenleme:
cnm benimde dijital:))
ben dil altından ölçüyorum cnm...12.gün yumurtladıysam iyi ben çalıştım ama genede çalışırım sorun değil:)ben pcoslu bir hastayımda ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum bu ay bide serophene kullandım...

nazar:Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) ....................... Vucut Sıcaklığım

2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıkt ...................................... sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı ......................................s ıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik ............................................. 7:00_36.2
5.11.2010 adetin 22.günü 2.çizgi silik cıktı .......................................... . 7:00_36.4

bende dil altından ölçüyorum cnm ama benimki 37 dereceye kadar gösteriyor ama senin ateşin gercekten cok yüksek neden acaba :26:

Eywallah;sağolasınOrası öyle ben de bu aralar biraz yoğunlaştım;ara ara bakabiliyorum.Öpüldünüz

bir sabah kalktığımda birde gece yatarken cnm aynı çıkıyor benim vucudum hep sıcaktır kış geceleri bile yanarım...ama dün termometre 38 görünce farklı alarm verdi

KASIM ATEŞ TABLOSU----------TÜKÜRÜK
1.gün…..36.7---19ekim---leke---verimsiz
2.gün…..36.5---20ekim---leke---verimsiz
3.gün…..36.6---21ekim---regl---verimsiz
4.gün…..36.5---22ekim---regl---verimsiz
5.gün…..36.4---23ekim---regl---bol otluJ
6.gün…..36.4---24ekim---regl---otluJ
7.gün…..36.4---25ekim---regl---otluJ
8.gün…..36.3---26ekim---regl---verimsiz
9.gün…..36.5---27ekim---leke---yarı otluJ
10.gün…36.4---28ekim---verimsiz
11.gün…36.4---29ekim---verimsiz
12.gün…36.1---30ekim---verimsiz
13.gün…36.2---31ekim---yarı otluJ
14.gün…36.5---01kasım--verimsiz
15.gün…36.5---02kasım—yarı otluJ
16.gün…36.5---03kasım—otluJ
17.gün…36.5---04kasım—otluJ
18.gün…36.3---05kasım--verimsiz
19.gün…36.1---06kasım--verimsiz

günaydın kızlar...güzel bir haftasonu diliyorum herkese...

2f9770 Ovulation Charts

günaydın
teyzeleri bu sabah doktorda gebelik kesemizi karnımdan bakılan ultrasoundla gördük bayramdan sonra cumartesi de kalp atışı için gideceğiz doktora

günaydın
teyzeleri bu sabah doktorda gebelik kesemizi karnımdan bakılan ultrasoundla gördük bayramdan sonra cumartesi de kalp atışı için gideceğiz doktora
hadi bakalım gözünüz aydın...rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah...taf bugünkü durum için ne diyeceksin güzelim...yumurtlama yok değil mi...FF çizgi çekti ama onunda kafası karıştı sanırım

günaydın

inş kucağına aldığın günleride okuruz cnm ne güzel maşallahhh
o grafik bende çizgiyi hala çekmedi sınır olkuyorum

canım benimki çektide ne oldu sanki...aslında yumurtlama olmadı ama o olduğunu sanıyo

sağol duruşahcığım
inşallah hayırlı zamanda sizlere de nasip eder bu güzel duyguyu inşallhh
FF çizgi çekmiş sana ama yumurtlama olmamış görünüyor ateşin çok düşmüş tekrar malesef

inş kucağına aldığın günleride okuruz cnm ne güzel maşallahhh
o grafik bende çizgiyi hala çekmedi sınır olkuyorum

amiin inşallah ben kucağıma alana kadar inşallah sizlerin de göbişleri dolar hayırlı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…