selam kızlar ateş konusuyla ilgisi olan birileri var mı dün veya bugün regli olmam gerekiyordu hala bir ses seda yok,ama 3 gündür yataktan kalkmadan ağızdan ölçüm yaptım ateşim 37,gün içerisinde de birkaç kez dayanamadım ve baktım daha da yüksek 37.4 gibi çıkıyor..ateş tablosu tutmadım düzenli,sizce bu bir belirti olabilir mi?
selam kızlar ateş konusuyla ilgisi olan birileri var mı dün veya bugün regli olmam gerekiyordu hala bir ses seda yok,ama 3 gündür yataktan kalkmadan ağızdan ölçüm yaptım ateşim 37,gün içerisinde de birkaç kez dayanamadım ve baktım daha da yüksek 37.4 gibi çıkıyor..ateş tablosu tutmadım düzenli,sizce bu bir belirti olabilir mi?
ateş derecesi kişiden kişiye değişiklik gösterir ama genel olarak ateşin yüksek gibi yani öncesini bilmeden yapıyorum bu yorumu sen bir idrar testi yapsana sabah ilk idrarınla :26:
gebemi tebrik ederim cnm seni inş. bizede nasip olur bebiş bende ölçmeye devam ediyorum ama umudum yok buayda nedense negatif düşünüyorum senin adınada cok sevimdim cnm benim yaa
öpüyorum sizi
ateşin yüksek ama daha öncede ölçüm yapmadıgın için bilemicem güzelim yüksek ateştemi adet görüyorsun bir kaç gün bekle bakalım yine ölç ateşini belkide hamişsindir cnm
ay inşallah canım yukarda yazdığım gibi işte durum bakalım,pek belirti yok azıcık karnımın alt kısmındaki gerginlik dışında..
aa taf daha önce de sana benzer bişeyler sormuştum cevaplamışsın sağol,şöyle söyliyim geçen ay regli zamanında 36.6 ve 36.7 idi,şimdi farklı yarın sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum,ama göğsüm hiç acımıyo ondan ümitsizim biraz
canım inşallah hamilesindir benimde ateşim yükseldi ve düşmedi regl oluyorum şuan fazla regle benzemesede oluyorum 2 damla geldi daha gelmedi peçeteye silince geliyor benimde umudum ateşten yana sabah ölçümüm 36.9. 36.8 sabit regl dönemimde 36.4 lerde olurdu ama bakalım üstüne görme değilse olmadı bu ay benim ama inşallah senin olmuştur
sen idrar testini yap göğsündeki acımama olayına takılma bakalım idrarda ne çıkacak bir de negatifi görürsen de umutsuzluğa kapılma hemen belki geç yumurtlamışsındır yani daha önce adetin 2-3 gün geciktiği olmuş muydu ? ateşin önceki regl zamanına göre iyi gibi duruyor inşallah hamilesindir
hiç şaşmaz tam vaktitnde gelirdi kırmızılar bir tek geçen ay gecikti o da 2 gün,yarın da olmazsam yine 2 gün gecikmiş olucak,bakalım canım inşallah öyleyimdir yarın sabah anlıycaz ama nasıl uyuycam:)
Yadii beee....
Bu arada niye sanırım kuzum;sonucu doktorun görmedi mi?Yorum yaptıramadın mı ona?
15 gün önce 170 olan değer nasıl daha 52,5 a düşer yani daha düşük çıkması gerekirdi doktor ne der acaba:26:
yaaa eşim sonucu almış 52 yi görünce doktora falan göstermeden çıkmış gelmiş...bencede 15 gündür 170 sıfırlanmazmı ya...bir gariplik var ama ne bilmiyorumgebemi tebrik ederim cnm seni inş. bizede nasip olur bebiş bende ölçmeye devam ediyorum ama umudum yok buayda nedense negatif düşünüyorum senin adınada cok sevimdim cnm benim yaa
duruşahcım üzülme daha önünde yumurtlama günlerin var bir elbet tutturcaz bebişi moralini bozma sakın tamam cnm benim
öpüyorum sizi (((
canım cok stres yapıyorsun daha yolun başındasın morale cok ihtiyacın olacak şimdiden kendini hırpalama rahat ol..
kızlar tablomu yorumlayabilirmisiniz?
31e4e2 Ovulation Charts
Nazelmas;bence umudunu kaybet;hiç ümid etme;ama çalışmaya devam et çaktırmadan...Öyle düşünürsem olur o zamanı öğrendim ben
Hepiniz için kocaman dua yolliiicam şimdi(sadece duayla olmuyor ama kıslar;çalışmaya devam edin)
Durun konsantre olmam lazım ommmmm
inanmayacaksın ama biz bu ay full çalıştık ama tabi eşim istiyo diye bebiş için değil gün aşırı 2 kez oldu gerisi hergün inşallah tutar canım seninde bebişin gelir bu ay
regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5
16.gün..36.4
17.gün.36.6
18.gün.36.8
19.gün.ölçemedim
20.gün.36.7
21.gün.36.7
22.gün.36.6
23.gün.36.8
24.gün.36.9
25.gün.36.9
26.gün.36.8 (hcg değerim 2.0)
27.gün.36.8
28.gün.36.9
29.gün.36.8 (regl oldum tuhaf lekelenme tarzında )
30.gün.36.6 (benim ateşim reglin 2.günü düştü)
sabah lavaboya girdiğimde birikmiş kanlarım geldi tertemiz parlak kırmızı bi kan normalde pıtırlı olurdu bu ay vücudum bana çooooook oyunlar yaptı neyse artık dün çook üzüldüm bugüne biraz daha hafiflemiş kalktım kısmet değilmiş bu aya inşallah
boşver canım öylesi daha iyi...eşim değilde ben biraz fazla takılıyorum bebek diye..inş kafamdan atar giderim bu fikri..
hayırlısı
günaydın hayırlısı olsun hakkında bu ay hiç stressiz devamregl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5
16.gün..36.4
17.gün.36.6
18.gün.36.8
19.gün.ölçemedim
20.gün.36.7
21.gün.36.7
22.gün.36.6
23.gün.36.8
24.gün.36.9
25.gün.36.9
26.gün.36.8 (hcg değerim 2.0)
27.gün.36.8
28.gün.36.9
29.gün.36.8 (regl oldum tuhaf lekelenme tarzında )
30.gün.36.6 (benim ateşim reglin 2.günü düştü)
sabah lavaboya girdiğimde birikmiş kanlarım geldi tertemiz parlak kırmızı bi kan normalde pıtırlı olurdu bu ay vücudum bana çooooook oyunlar yaptı neyse artık dün çook üzüldüm bugüne biraz daha hafiflemiş kalktım kısmet değilmiş bu aya inşallah