Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ateş derecesi kişiden kişiye değişiklik gösterir ama genel olarak ateşin yüksek gibi yani öncesini bilmeden yapıyorum bu yorumu sen bir idrar testi yapsana sabah ilk idrarınla :26:

ateşin yüksek ama daha öncede ölçüm yapmadıgın için bilemicem güzelim yüksek ateştemi adet görüyorsun bir kaç gün bekle bakalım yine ölç ateşini belkide hamişsindir cnm

ateş derecesi kişiden kişiye değişiklik gösterir ama genel olarak ateşin yüksek gibi yani öncesini bilmeden yapıyorum bu yorumu sen bir idrar testi yapsana sabah ilk idrarınla :26:

aa taf daha önce de sana benzer bişeyler sormuştum cevaplamışsın sağol,şöyle söyliyim geçen ay regli zamanında 36.6 ve 36.7 idi,şimdi farklı yarın sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum,ama göğsüm hiç acımıyo ondan ümitsizim biraz

gebemi tebrik ederim cnm seni inş. bizede nasip olur bebiş bende ölçmeye devam ediyorum ama umudum yok buayda nedense negatif düşünüyorum senin adınada cok sevimdim cnm benim yaa

öpüyorum sizi

Nazelmas;bence umudunu kaybet;hiç ümid etme;ama çalışmaya devam et çaktırmadan...Öyle düşünürsem olur o zamanı öğrendim ben

Hepiniz için kocaman dua yolliiicam şimdi(sadece duayla olmuyor ama kıslar ;çalışmaya devam edin)

Durun konsantre olmam lazım ommmmm

ateşin yüksek ama daha öncede ölçüm yapmadıgın için bilemicem güzelim yüksek ateştemi adet görüyorsun bir kaç gün bekle bakalım yine ölç ateşini belkide hamişsindir cnm

ay inşallah canım yukarda yazdığım gibi işte durum bakalım,pek belirti yok azıcık karnımın alt kısmındaki gerginlik dışında..

ay inşallah canım yukarda yazdığım gibi işte durum bakalım,pek belirti yok azıcık karnımın alt kısmındaki gerginlik dışında..

canım inşallah hamilesindir benimde ateşim yükseldi ve düşmedi regl oluyorum şuan fazla regle benzemesede oluyorum 2 damla geldi daha gelmedi peçeteye silince geliyor benimde umudum ateşten yana sabah ölçümüm 36.9. 36.8 sabit regl dönemimde 36.4 lerde olurdu ama bakalım üstüne görme değilse olmadı bu ay benim ama inşallah senin olmuştur

sen idrar testini yap göğsündeki acımama olayına takılma bakalım idrarda ne çıkacak bir de negatifi görürsen de umutsuzluğa kapılma hemen belki geç yumurtlamışsındır yani daha önce adetin 2-3 gün geciktiği olmuş muydu ? ateşin önceki regl zamanına göre iyi gibi duruyor inşallah hamilesindir

durusah cım üzülme canım bende regl oluyorum bidaha ki aya kaldım en azından ateşim düşse normale dönsede bu ayın ateş tablosunu yapsam bari düşmedi de yarın düşer üstüne görmüyorsam dua ve dileklerim sizlerle

canım yerleşme lekelenmesi olabilir 2-3 gün bekle devamı gelirse bile kanamanın bence kan testi yaptır,inşallah bebişimiz vardır:)

hiç şaşmaz tam vaktitnde gelirdi kırmızılar bir tek geçen ay gecikti o da 2 gün,yarın da olmazsam yine 2 gün gecikmiş olucak,bakalım canım inşallah öyleyimdir yarın sabah anlıycaz ama nasıl uyuycam:)

Son düzenleme:

canım cok stres yapıyorsun daha yolun başındasın morale cok ihtiyacın olacak şimdiden kendini hırpalama rahat ol..

Bence sen sonucunu al;yarın dooooru doktoruna Duruşah'cığım.Burada kim ne derse yanlış olur.Bilgi dışında öneri de alırsın hem.Doktora gitmeden önce sorularını bir yere yaz bence;onlar sen sormadan söylemeyebiliyor çünkü(ilgisiz,fazla müşterili veya konsantre olamamış olabiliyorlar çünkü)

canım cok stres yapıyorsun daha yolun başındasın morale cok ihtiyacın olacak şimdiden kendini hırpalama rahat ol..

evet ya haklısın ama önceki aylara göre rahatım,olmazsa da napalım allahın bir bildiği varır diyorum,bizim 4.ayımız bu bu arada deneme olarak

kızlar tablomu yorumlayabilirmisiniz?
31e4e2 Ovulation Charts

sedis bu tabloya göre sen hamilesin diyor ama tabiki test yapmadan hiç bişey söyleyemeyiz,bence yarın sabah ilk idrarla test yapabilirsin,tablonda genel bir yükseliş var,pek boş bir tablo gibi değil inşallah da yanılmıorumdur :)

gün içerisinde ateş ölçmeyin kızlr o boş geçerisiz bir ölçüm,sabahki öenmli ve bu değerlere göre hamilelik olabilir,fakaaaatt ne zaman ovulasyon günüydü ve bu kaçıncı günün bilmioruz,yani önceki ateşler de önemliysi sen yarın günüm diorsan sabah ilk idrarla test yap derim ,inş bir güzel haber de senden gelir :)

derya ateşin iyi ama tüm tablo çok öenmli senin mevcut bir problemin var bu durumda bence hemen kanda baktırmak lazım bu çok öenmli bence kan testi yaptırmalısın ve sonucunu bildirmelisin doktoruna .

Durucum değerin aslında yüksek kalmış ama en güzel cvbı doktorun verir,bu kadar çabuk yeniden döölenme olup bu değere ulaşabilir mi o da meçhul arada kanmaalın da vardı çünkü ,yarın mutlaka doktorunla görüş,inş güzel hayırlı haberdir :)

tebrik ederim gebemi. ne demişler nazar etme ne olur çalış seninde olur :)) sende çalıştın çift taraflı ve oldu :))) hayırlı olsun.

inanmayacaksın ama biz bu ay full çalıştık ama tabi eşim istiyo diye bebiş için değil gün aşırı 2 kez oldu gerisi hergün inşallah tutar canım seninde bebişin gelir bu ay

boşver canım öylesi daha iyi...eşim değilde ben biraz fazla takılıyorum bebek diye..inş kafamdan atar giderim bu fikri..
hayırlısı

boşver canım öylesi daha iyi...eşim değilde ben biraz fazla takılıyorum bebek diye..inş kafamdan atar giderim bu fikri..
hayırlısı

ewet atmak lazım bende çook takılıyordum taki bugüne kadar ne yapsakta boş aslında biz engelliyoruz ben artık boş verdim olacağı zaman olur nasılsa diyorum bu kadar stresten sonra umarım fazla bekletmez seni de beni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…