- 7 Ekim 2010
- 324
- 1
kızlar tablomu yorumlayabilirmisiniz
canım ateşin yükselmeye başlamış bugün kaçıncı günün bu tablodan fazla anlamıyorum adetine kaç gün kaldı
5 gün kaldı tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar tablomu yorumlayabilirmisiniz
canım ateşin yükselmeye başlamış bugün kaçıncı günün bu tablodan fazla anlamıyorum adetine kaç gün kaldı
5 gün kaldı tatlım
2 gün daha beklemeyi düşünüorum o zamnda negatif çıkarsa kan testi yaptırıcam çok biliorum öle ayda 3 kere kan testi yaptırdığımı olumsuzluklar insanı bazen yoruo
seni anlıyorum ben bugün çok kötü oldum olumsuzluklar yüzünden ben regle 4 gün kala kan testi yaptırdım okumussundur belki <2.0 çıktı hep 0.01 çıkardı ateşimi ölçtüm yüksek düşmedi bugün pembemsi yok denilecek kadar az akıntım oldu 1 kez şimdi sarıya döndü akıntım yumurtlamadan sonra hep beyaz olarak ilk defa bu kadar uzun akıntım oldu adetimden 13 gün önceden göğüs uçlarım sızlamaya yanmaya başlamıştı bugün geçti gibi hafifledi ama ben pembe akıntıyı görünce çok kötü oldum ama devamı gelmedi asıl gün yarın regl günüm bekliyorum bende mecburen inşallah isteyen herkesin bebişi gööbüşüne gelir hemen allah dualarımızı kabul etsin ve tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize
5 gün kaldı tatlım
inşallah ateşin düşme regl gününe kadar böyle güzel gider de hamiş haberlerini alırız
inşallah ateşin düşme regl gününe kadar böyle güzel gider de hamiş haberlerini alırız
inşallah canım dediğin gibi olur
bekleyiş bana 2 ay önceki beni hatırlattın:İdrar testi olmadı kan testi yaptım 2,4 çıktı;o kadar stres yaptım ki adetim bile 3 gün gecikti;bir gün çooook minik bir penbe kan geldi;yine de ümitliydim ama ertesi gün regl oldum;1 hafta sonra üstüne görmüşümdür belki diye bi kan testi daha yaptırdım 0,32 mıydı neydi...Olmiiicakmış gibi davrandım ve oldu:Tek çözüm yolu bu kızlar
ya kızlar ben sanırım adetolacağım 15 dakika önce akıntıma karısmıs bi silik pembe renk gördüm günlük pedde şimdiyse sarı bi renk ateşim iyi acaba vücudum bana oyunmu oynadı yaaa her dakika kontrol eder oldum akıntımı adetim geldi sandım pembe akıntıyı görünce ama şimdi sarı olmuş çok korkuyorum
bekleyiş bana 2 ay önceki beni hatırlattın:İdrar testi olmadı kan testi yaptım 2,4 çıktı;o kadar stres yaptım ki adetim bile 3 gün gecikti;bir gün çooook minik bir penbe kan geldi;yine de ümitliydim ama ertesi gün regl oldum;1 hafta sonra üstüne görmüşümdür belki diye bi kan testi daha yaptırdım 0,32 mıydı neydi...Olmiiicakmış gibi davrandım ve oldu:Tek çözüm yolu bu kızlar
ewet canım benim ümidim kalmadı çünkü kahverengi kan geldi ve yine kesildi sarılı akıntıya döndü ne oluyo bilmiyorum tek umudum ateşimdi benim regl olduğum zaman göğüslerim buz gibi olurdu ama bu sefer ateş gibi yanıyo neyse herşey allahtan yapacak birşey yok ben yapabileceğim herşeyi yaptım verip vermemek allaha kalmış başka birşey gelmez elimden hayırlısı herşeyin çoooookkkkk üzgünüm yarın belli olur herşey tamamen gelir adetim yarın
stres yapma üzülmeee inşallah yerleşme kanamasıydı o bence hamilesin sen
seni anlıyorum ben bugün çok kötü oldum olumsuzluklar yüzünden ben regle 4 gün kala kan testi yaptırdım okumussundur belki <2.0 çıktı hep 0.01 çıkardı ateşimi ölçtüm yüksek düşmedi bugün pembemsi yok denilecek kadar az akıntım oldu 1 kez şimdi sarıya döndü akıntım yumurtlamadan sonra hep beyaz olarak ilk defa bu kadar uzun akıntım oldu adetimden 13 gün önceden göğüs uçlarım sızlamaya yanmaya başlamıştı bugün geçti gibi hafifledi ama ben pembe akıntıyı görünce çok kötü oldum ama devamı gelmedi asıl gün yarın regl günüm bekliyorum bende mecburen inşallah isteyen herkesin bebişi gööbüşüne gelir hemen allah dualarımızı kabul etsin ve tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize
evet okudum gebelde 0 larda yada 2 altı olur iyi bilirim yani :) ama sen içini ferah tut üstüne görüyor olabilirsin yada yerleşme lekelenmesidir benim gebeliğimde de öle oldu ben regli oldum sanmıştım hamileymişim meğerse ama bahsettiğim gibi kan pıhtılaşması yüzünden kalbi durdu çok fazla düşünmemeye bak inş hamilesindir.
evet okudum gebelde 0 larda yada 2 altı olur iyi bilirim yani :) ama sen içini ferah tut üstüne görüyor olabilirsin yada yerleşme lekelenmesidir benim gebeliğimde de öle oldu ben regli oldum sanmıştım hamileymişim meğerse ama bahsettiğim gibi kan pıhtılaşması yüzünden kalbi durdu çok fazla düşünmemeye bak inş hamilesindir.[/QUOT
teşekkür ederim canım inşallah öyledir taf canım ilgin için sana da teşekkür ediyorum hamile kalmışsam eğer öğrendiğim dakika yolda bile olsam internet cafe bulup ordan haber vereceğim hepinize kızlar dua edin benim için şimdi çıkmam lazım hepinizi öpüyorum
evet okudum gebelde 0 larda yada 2 altı olur iyi bilirim yani :) ama sen içini ferah tut üstüne görüyor olabilirsin yada yerleşme lekelenmesidir benim gebeliğimde de öle oldu ben regli oldum sanmıştım hamileymişim meğerse ama bahsettiğim gibi kan pıhtılaşması yüzünden kalbi durdu çok fazla düşünmemeye bak inş hamilesindir.[/QUOT
teşekkür ederim canım inşallah öyledir taf canım ilgin için sana da teşekkür ediyorum hamile kalmışsam eğer öğrendiğim dakika yolda bile olsam internet cafe bulup ordan haber vereceğim hepinize kızlar dua edin benim için şimdi çıkmam lazım hepinizi öpüyorum
Kendine iyi bak ve hiçbirşeyi takmadan hayatına devam et emiiii
kızlar benim sonucum 52,5çıkmış...buda hamile olmadığımı gösteriyor...çünkü bundan 15 gün önceki 170 olan değerimden kalıntı bir parça sanırım...evet okudum gebelde 0 larda yada 2 altı olur iyi bilirim yani :) ama sen içini ferah tut üstüne görüyor olabilirsin yada yerleşme lekelenmesidir benim gebeliğimde de öle oldu ben regli oldum sanmıştım hamileymişim meğerse ama bahsettiğim gibi kan pıhtılaşması yüzünden kalbi durdu çok fazla düşünmemeye bak inş hamilesindir.[/QUOT
kızlar benim sonucum 52,5çıkmış...buda hamile olmadığımı gösteriyor...çünkü bundan 15 gün önceki 170 olan değerimden kalıntı bir parça sanırım...
Yadii beee....
Bu arada niye sanırım kuzum;sonucu doktorun görmedi mi?Yorum yaptıramadın mı ona?
kızlar benim sonucum 52,5çıkmış...buda hamile olmadığımı gösteriyor...çünkü bundan 15 gün önceki 170 olan değerimden kalıntı bir parça sanırım...
15 gün önce 170 olan değer nasıl daha 52,5 a düşer yani daha düşük çıkması gerekirdi doktor ne der acaba:26: