Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşallah juliacım.. o güzel haberi vermeyi bende çok isterdim..ama sağlıklı bir şekilde yumurtladığımı da görmek beni mutlu etmedi değil))

hergün çalışa çalışa ışıldadık vallahi, devam çalışmaya desene ..
ne zaman gün aşırıya başlayacağız peki

sedis cidden tablon bişey var diyor inşallah kanda teyit edilir ,hadi hayırlısı inşallah :))

suur gün aşırı artık olmaz,eğer yarın da ateşin yükselirse daha çalışmazsınız dinlenirsiniz artık :))

hayırlısı canım inaşllah gerek kalmaz bu ay hamile kalırsında herşeyde vardır bir hayır bende çok denedim soğan suyu ve son olarakta adaçayı yağı okumuştum bu sitede onu uyguladım olmayınca olmuyo ateş ölçme yöntemini denedim o sayede yumurtladığımı öğrendim oda güzel birşey sorun olmadığını bilmekte güzel gerisi allaha kalmış ama inşallah sen hamilesindir ben artık acaba ne zaman hamile olurum diyorum illede olsun takıntım kalmadı 1 günde sıkıldım bu takıntımdan

sevgili sedis nedir seni ağlatan
canım umarım güzel haber alırsın

sedis test sonucunu alınca bu nedeni olmayan ağlayışın inşallah sevinç göz yaşına dönsün

hadi bakalım yeni ay yeni umutt (bismillahirrahmanirrahim)

1..gün..36.6 (regl ilk günü)

sen hamilesin ya bence sonucunu almış olman lazım hadi yaz bizi merakta bırakma ay ağlıyormuş kıyamam yaa ben de ağlayacağım şimdi heyecanlandım

bende merak ediyorum hamiş bence de ağlamasıda hamiş hassaslığı herhalde

arkadaşlar 36.9 ateş ile regl olunurmu?
ben düzenli ölçmüyorum ateşimi ama son bir kaç gündür 36.8 36,9 37,0 çıkıyor yarın adet günüm

arkadaşlar 36.9 ateş ile regl olunurmu?
ben düzenli ölçmüyorum ateşimi ama son bir kaç gündür 36.8 36,9 37,0 çıkıyor yarın adet günüm

canım olunabilir
benim mesela adet olduktan sonra ateşim düşüyor
yani belli olmuyor.kişiden kişiywe değişebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…