Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

off ya strese girdim artık ne uyku kaldı ne yeme içme.ne zaman belli olacak bu?

son cümlem anlaşılamayabilir:Yani o ay hamile olmadığımı öğrendim ve bunun stresim yüzünden olduğunu düşünüyorum.Bu ay farkındaysanız yumurtlama sonrası bu siteye bile girmedim stres olmiim diye;ümitlenmeler,heyecanlanmalar oluyor ister istemez...
"Amaaaaaaaaan,zaten yazın ortasında hamile olmak zor,olmiiim daha iyi"ve benzeri avutmalarla kendinizi kandırıp;"şimdiye kadar tutmadıysa bu da olmamıştır" diye düşünürseniz oluyor;bu burada da çevremde de yüzlerce kez kanıtlanan bir şey!

Şimdiye kadar tebrik eden herkese toptan teşekkür ediyorum;tek tek yazamadım;umarım ayıp olmamıştır

Duruşah neeeeerdeeeeeeeeesiiiiiiiiiin;naaptın kuzum;eve gelir gelmez yazsan iii olcak yoksa topluce çatliiiip cinnet geçircaz

stres yapma üzülmeee inşallah yerleşme kanamasıydı o bence hamilesin sen

stres yapma üzülmeee inşallah yerleşme kanamasıydı o bence hamilesin sen

inşallah canım tek ümidim ateşim zaten ablamda 2 kez hamile kaldı üstüne gördü annemde öyle olmuş kuzenimde öyle oldu 2 .5 aylıkken öğrendi bebişini inşallah bende öyle olurum ve tuhaf ki koyu kahve kan geldi yine akıntıya döndü ben kafayı yerim sabaha kadar böyle giderse beklemekten başka yapacak birşey yok dua ediyorum durmadan ve adet sancımda kalmadı normalde regl olunca ayağa kalkamam hastanelik olur iğnemi yaptırır gelirdim inşallah yerleşmedir canım yaaa üstüne görüyorumdur inşallah

selam kızlar ateş konusuyla ilgisi olan birileri var mı dün veya bugün regli olmam gerekiyordu hala bir ses seda yok,ama 3 gündür yataktan kalkmadan ağızdan ölçüm yaptım ateşim 37,gün içerisinde de birkaç kez dayanamadım ve baktım daha da yüksek 37.4 gibi çıkıyor..ateş tablosu tutmadım düzenli,sizce bu bir belirti olabilir mi?

gebemi tebrik ederim cnm seni inş. bizede nasip olur bebiş bende ölçmeye devam ediyorum ama umudum yok buayda nedense negatif düşünüyorum senin adınada cok sevimdim cnm benim yaa

duruşahcım üzülme daha önünde yumurtlama günlerin var bir elbet tutturcaz bebişi moralini bozma sakın tamam cnm benim

öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…