Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bekleyis 14. gün ateşin düşmüş çoğu kişide böyle oluyor zaten merak etme, kanamanın tam başladığı gün adetin birinci günüdür,strese de gerek yok biliyorsun adet gören kadın sağlıklı kadındır,buna da şükür öyle düşün :)

julia taf sağolun kızlar destek için attım artık kafamdan amannnn ne zaman olursa olsun diyenlerdenim ateş tablosuna devam ama hiç umuda kapılmadan devam etmem gerekecek sanırım hayırlısı evet julia adet görüyorum buna da şükür ve en önemlisi yumurtladığımı biliyorum ateş ölçmem de çok işe yaradı ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin bebeğim zorlamayayımda küsüp inat etmesin daha fazla :KK16:

ewet atmak lazım bende çook takılıyordum taki bugüne kadar ne yapsakta boş aslında biz engelliyoruz ben artık boş verdim olacağı zaman olur nasılsa diyorum bu kadar stresten sonra umarım fazla bekletmez seni de beni de :KK19:

günaydın canım,
hayırlısı olsun diyelim...benimde hiç ümidim yok hiççç...ovtesti, ateş ölçme, kürler yapıyorum, biliyorum ki fos çıkacak yine..çünkü devamlı kafamda, aklımdan atamıyorum ki..önümüzdeki ay hiçbirşey yapmayacağım sanırım ...

Son düzenleme:

kaç gün önce adet oldun sen? yanine kadar erken başlarsan o kadar iyi başla derim zaman kaybetmeden hemen yarın sabah :KK19:

canım ben yeni doğum yaptım bebeüğimi kaybettim :KK14: 14 ekim ancak benim adet düzensiz :KK36: 20 yada 25 kasım beklenen adet tarihim

canım ben yeni doğum yaptım bebeüğimi kaybettim :KK14: 14 ekim ancak benim adet düzensiz :KK36: 20 yada 25 kasım beklenen adet tarihim

ahh çok güzüldüm ya :KK59: Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı:KK14: Hepimize sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin:nazar: sen ateşini ölçmeye başla hemen yarın sabahtan birşey kaybetmezsin ne kadar erken başlarsan o kadar iyi :KK34:

ahh çok güzüldüm ya :KK59: Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı:KK14: Hepimize sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin:nazar: sen ateşini ölçmeye başla hemen yarın sabahtan birşey kaybetmezsin ne kadar erken başlarsan o kadar iyi :KK34:

allah hiç bir annneye evlat acısı yaşatmasın vanım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :nazar: tamam canım başlıcam 2 tane termometre var diğital ve civalı hangisi daha iyi ve nasıl kullanmamı tavsiye edersin sen bu işte tecrübelisin :KK59:

gamzecim başın saolsun allah sabır versin,sen başla bugünlerde ovulasyon olması lazım belki yakalarız bile,bir de ateşinin ne olduğunu seyrini biliriz,dijital olan sağlıklı ,her sabah aynı saatte dilaltından ölçüm yap,inş tez zamanda kavuşursun bebeğinin kardeşine.

gamzecim başın saolsun allah sabır versin,sen başla bugünlerde ovulasyon olması lazım belki yakalarız bile,bir de ateşinin ne olduğunu seyrini biliriz,dijital olan sağlıklı ,her sabah aynı saatte dilaltından ölçüm yap,inş tez zamanda kavuşursun bebeğinin kardeşine.

inşallah canım allah anneliği her kese tattırsın her hese sağlıklı bebekler nasip etsin canım :nazar: yarın başlıcam inşallah hayırlısıyla ilk ölcüm önemli değil mi cünkü sürekli değişiyor vucut ısısı 1 kere ölçünce bidaha doğruluğunu teyit etmek için ölcüm yapıyormusunuz

kızlar günaydın nasılsınız
en çıtır anne nasılsın öpüyorum seni çok :KK16: :KK16:
ben kötü bir grip geçirmektediyim ve dua ediyorum adetim gelsinde ilaç falan içebileyim diye
bugün tahmini yumurtlama günümden itibaren sayarsam 15.gün.yani artık bugün adet olmam gerek.2 gün önce test yaptım negatif.yani kırmızılar gelcek ama gelcekse tez gelsin

inşallah canım allah anneliği her kese tattırsın her hese sağlıklı bebekler nasip etsin canım :nazar: yarın başlıcam inşallah hayırlısıyla ilk ölcüm önemli değil mi cünkü sürekli değişiyor vucut ısısı 1 kere ölçünce bidaha doğruluğunu teyit etmek için ölcüm yapıyormusunuz

başın sağolsun canım,Allah sabır versin, tez zamanda bebişinin kardeşini göndersin sana.

Julia cım günaydın:KK16:
ov testim evvelsi gün ve dün çift çizgiyi gösterdi..
Ateşim de dün 35,7 bu sabah 36,0..
yumurtlama oluyor galiba:KK54:
Değil mi?
Çalışmaya devam:KK6:

Değil mi?
Çalışmaya devam:KK6:[/QUOTE

yumurtla tam kıvamına gelmiş işsize kalmış :KK34: canım hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz sendn :nazar:

Değil mi?
Çalışmaya devam:KK6:

ay bir an heyecanlandım be nde :) dedim ki hamile herhalde :)) inşallah onu da duyarız tabi :) ateşin de gösteriyor evet sen artık her gün çalışacaksın napalım :) bıkmak yok :)

Ronyacım çok geçmiş olsun canım yaa,neyse bkle adetini yine de öyle başla ilaçlara belki gelmez falan :)

Gamzecim ilk ölçtüğün önemli diğerleri değişir,sen her zaman ilk olanı al.

X