Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar tablomu yorumlayabilirmisiniz?
31e4e2 Ovulation Charts
ewet atmak lazım bende çook takılıyordum taki bugüne kadar ne yapsakta boş aslında biz engelliyoruz ben artık boş verdim olacağı zaman olur nasılsa diyorum bu kadar stresten sonra umarım fazla bekletmez seni de beni de
canım benim adetime 25-20 gün var bugünden ölçsem olurmu?
canım benim adetime 25-20 gün var bugünden ölçsem olurmu?
pardon ya10-15 gün olacaktı
kaç gün önce adet oldun sen? yanine kadar erken başlarsan o kadar iyi başla derim zaman kaybetmeden hemen yarın sabah
canım ben yeni doğum yaptım bebeüğimi kaybettim 14 ekim ancak benim adet düzensiz 20 yada 25 kasım beklenen adet tarihim
ahh çok güzüldüm ya Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı Hepimize sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin sen ateşini ölçmeye başla hemen yarın sabahtan birşey kaybetmezsin ne kadar erken başlarsan o kadar iyi
gamzecim başın saolsun allah sabır versin,sen başla bugünlerde ovulasyon olması lazım belki yakalarız bile,bir de ateşinin ne olduğunu seyrini biliriz,dijital olan sağlıklı ,her sabah aynı saatte dilaltından ölçüm yap,inş tez zamanda kavuşursun bebeğinin kardeşine.
inşallah canım allah anneliği her kese tattırsın her hese sağlıklı bebekler nasip etsin canım yarın başlıcam inşallah hayırlısıyla ilk ölcüm önemli değil mi cünkü sürekli değişiyor vucut ısısı 1 kere ölçünce bidaha doğruluğunu teyit etmek için ölcüm yapıyormusunuz
başın sağolsun canım,Allah sabır versin, tez zamanda bebişinin kardeşini göndersin sana.
sağol canımallah razı olsun en kısa zamanda habiş kalırız inşallah ...
Julia cım günaydın
ov testim evvelsi gün ve dün çift çizgiyi gösterdi..
Ateşim de dün 35,7 bu sabah 36,0..
yumurtlama oluyor galiba
Değil mi?
Çalışmaya devam[/QUOTE
yumurtla tam kıvamına gelmiş işsize kalmış canım hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz sendn
Julia cım günaydın
ov testim evvelsi gün ve dün çift çizgiyi gösterdi..
Ateşim de dün 35,7 bu sabah 36,0..
yumurtlama oluyor galiba
Değil mi?
Çalışmaya devam