maşallah diyelim aman allah korusun nazar falan değer...Kızlar bugün 2'li test için dr. gittim...2'li test en son 13+6 olana kadar yapılıyormuş...Benim bugün 13+5 ama bebek büyük gözüküyor...İstersen yapalım dedi ama günü geçtiğinden usg göre bir faydası olmaz dedi...15 gün sonra 3'lü test için çağırdı...Bende yaptırmadım 2'liyi...Dr. ikide bir soruyor kesinmi son adet tarihin diyor evet diyorum ama bebeğin maşallahı varmış kızlar...Bunu 2 dr. söyledi...Böyle giderse bu tosun erken gelir dünyaya...
maşallah diyelim aman allah korusun nazar falan değer...onun pipisine nazar boncuğu astım ben:)))
kaydirigubbakcemile3 İlahi kız güldürdün beni...Zaten öğrendiğimiz günden beri bir pipi muhabbeti dolaşıp duruyor...Dr. pipisini gösterdi ve çok net belli oluyordu eşimde taktı ona...
benimkisi klomenle oldu canım ya :) ben oğluma da klomenle hamile kalmıştım ama bu sefer ekstradan incir kürü de yapmıştım onun etkisinin olduğunu düşünüyorum 3 yumurta gelişti çünkü bende ve az kalsın üçüz oluyordu :)))
Benim şimdiki şikayetlerim oğlumda son ayda yaşadıklarımdı,hatta bunu 5. aydan beri yaşıorum,aynı dönemdeki hamilelerin taşıdığının iki katını taşıorum,bir de 48 kilouyla hamile kaldım zorlanıorum normal ama şikayet etmem ben :) doktorum da soruyor şikayetlerin ne diye ben de normal hamilelik şikayetleri işte fazla şikayetim yok diorum :))
lightlife sen erkenden test yaptın strese girdin ,daha kaçıncı günündesin dur bakalım,ben test yaptığım gün bel ağrısından ölmüştüm test yapmasam kesin adet gelior derdim ,bunu da kaç sefer söledim hatırlamıorum :)))
bekleyis bence ovulasyon olmamış ateşin yükselmemiş hiç,akıntını ve ağrılarını da takip et ve çalışmaları hızlandır :) her an olabilir :)
kızzzzz eşininde ağzı kulaklarına varmıştır
eeee kolay değil işin içinde pipi var :roflol: :roflol: :roflol:
canım bebişin ve senin iyi olmana sevindim
inşallah o günleri görmeyi nasip eder rabbim canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Ayy hiç sorma canım...Kız erkek farketmez diyordu ama erkek içinden geçirdiğini arada kaçırıyordu...Şimdiden giyeceği renkler belli bile...Mavi ve yeşil...Başka renk seçeneği yok...Sarıda olsun diyorum...Hayır diyor...Ben giydireyimde görsün...kaydirigubbakcemile3
parnak testi yaptını heoz?
benimkisi klomenle oldu canım ya :) ben oğluma da klomenle hamile kalmıştım ama bu sefer ekstradan incir kürü de yapmıştım onun etkisinin olduğunu düşünüyorum 3 yumurta gelişti çünkü bende ve az kalsın üçüz oluyordu :)))
Benim şimdiki şikayetlerim oğlumda son ayda yaşadıklarımdı,hatta bunu 5. aydan beri yaşıorum,aynı dönemdeki hamilelerin taşıdığının iki katını taşıorum,bir de 48 kilouyla hamile kaldım zorlanıorum normal ama şikayet etmem ben :) doktorum da soruyor şikayetlerin ne diye ben de normal hamilelik şikayetleri işte fazla şikayetim yok diorum :))
lightlife sen erkenden test yaptın strese girdin ,daha kaçıncı günündesin dur bakalım,ben test yaptığım gün bel ağrısından ölmüştüm test yapmasam kesin adet gelior derdim ,bunu da kaç sefer söledim hatırlamıorum :)))
bekleyis bence ovulasyon olmamış ateşin yükselmemiş hiç,akıntını ve ağrılarını da takip et ve çalışmaları hızlandır :) her an olabilir :)
Günaydın arkadaşlar
Uzun süredir topiğe yazamadım taşınma işlerinden dolyaı
28. gün ateşim 36,7 idi. 29 gün yani dün regl günümdü ateşim 36,5 şok oldum bu ayda hüsran dedim ama gün boyu adet ağrılarından farklı belirtiler yaşadım akşam test yaptım. veeeee ÇİFT ÇİZGİ:lepi:
Yani asla ateş düşünce umutsuzluğa kapılmayın
Rabbim inş. bekleyen herkese nasip eder
ben oğlumda 1.5 sene korunmadım doktora gittimhiç bir sorun olmadığı söylendi sonra yumurta takibine başlandı 2 ay boyunca ben normalden farklı adet oldum,şimdi anlıorum ki kimyasal gebelikti yaşadıklarım,yani döllenme oluyordu fakat ilerlemeiordu dolayısıyla adet gibi atıordum.sonra 3. ay klomen kullandım tek ve güzel bir yumurta gelişti ve oğlum geldi :)
bu sefer de 5 ay korunmadan bekledim sonra dedim ne de olsa diğerinde aynısı oluordu direkt doktora gittim ve geçmişi anlattım klomene başladık bu sefer 3 güzel yumurta gelişti ,üç kese göründü ama ikizlerimiz geldi :) bunda incir kürünün faydası olduğunu düşünüorum işte :)
bu hafta doktora gittiğimde oğlumla dertleşti doktorum" annenin başını yaktım benim yüzümden oldu"dedi :) ben de kısmet buymuş napalım dedim :)
1.gün.... ???..... 16 eylül regl
2.gün.... ???..... 17 eylül regl
3.gün.... ???..... 18 eylül regl
4.gün.... 36,4.... 19 eylül regl
5.gün.... 36,5.... 20 eylül regl
6.gün.... 36,3.... 21 eylül regl
7.gün.... 36,3.... 22 eylül regl
8.gün.... 36,1.... 23 eylül :ecrin_bebek:
9.gün.... 36,2.... 24 eylül
10.gün... 36,3... 25 eylül
11.gün... 37,8... 26 eylül
12.gün... ???.... 27 eylül :ecrin_bebek:
13.gün... ???.... 28 eylül
14.gün... ???.... 29 eylül
15.gün... ???.... 30 eylül
16.gün... ???.... 1 ekim :ecrin_bebek:
17.gün... ???.... 2 ekim :ecrin_bebek:
18.gün... 36,1... 3 ekim :ecrin_bebek:
19.gün... 36,1... 4 ekim
20.gün... 36,4... 5 ekim :ecrin_bebek:
21.gün... 36,3... 6 ekim
22.gün... 36,3... 7 ekim :ecrin_bebek: :lepi:
23.gün... 36,4... 8 ekim :ecrin_bebek: :gitme:
24.gün... 36,7... 9 ekim :lepi:
25.gün... 36,6... 10 ekim :ecrin_bebek: :lepi:
26.gün... 36,6... 11 ekim :ecrin_bebek: :sm_confused:
27.gün... 36,8... 12 ekim :lepi:
28.gün... 36,8... 13 ekim :ecrin_bebek: :gitme:
29.gün... 36,8... 14 ekim :sm_confused:
30.gün... 36,7... 15 ekim :gitme:
31.gün... 36,8... 16 ekim :sm_confused:
32.gün... 36,8... 17 ekim
33.gün... 36,7... 18 ekim
34.gün... 36,6... 19 ekim
35.gün... 36,6... 20 ekim
30368d Ovulation Charts
:gitme: ovulasyon negatif
:lepi: işareti ovulasyon pozitif demek
:sm_confused: işareti yarı otlu yarı otsuz görüntü demektir.
günaydın kızlarrrr..
gebemi yorumun için teşekkür ederim tatlım
Günaydın arkadaşlar
Uzun süredir topiğe yazamadım taşınma işlerinden dolyaı
28. gün ateşim 36,7 idi. 29 gün yani dün regl günümdü ateşim 36,5 şok oldum bu ayda hüsran dedim ama gün boyu adet ağrılarından farklı belirtiler yaşadım akşam test yaptım. veeeee ÇİFT ÇİZGİ:lepi:
Yani asla ateş düşünce umutsuzluğa kapılmayın
Rabbim inş. bekleyen herkese nasip eder
Kızlar bugün 2'li test için dr. gittim...2'li test en son 13+6 olana kadar yapılıyormuş...Benim bugün 13+5 ama bebek büyük gözüküyor...İstersen yapalım dedi ama günü geçtiğinden usg göre bir faydası olmaz dedi...15 gün sonra 3'lü test için çağırdı...Bende yaptırmadım 2'liyi...Dr. ikide bir soruyor kesinmi son adet tarihin diyor evet diyorum ama bebeğin maşallahı varmış kızlar...Bunu 2 dr. söyledi...Böyle giderse bu tosun erken gelir dünyaya...