Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anaaaaa;seninkilerin rockçu olmasına en fazla ben sevinirim;kızlarınla beraber dinleriz artık;konsere de götürür ablası onları;abucuk d gugucuuuk;himini de himiniiiiiiiii :lepi:delikafadulden

Kızlar benim vücut ısım da bayağı bir düşükmüş..İlk gebelikte ölçmüş olsaydım az çok bilgim olabilirdi.bu arada ovulation chartta bir tablom var ama malesef ateş düşük olduğundan, 36,2 nin üzerindeki değerleri gösteriyor.Ya da ben beceremedim.
Bu ay ilk defa ateşimi ölçüyorum bu arada..Excel de de takip ettiğim bir tablom var.

kızlar ovalation chartta bir tablom var..ama benim ateşim düşük olduğundan, 36,2 nin aşağısını göstermiyor ya da ben beceremedim..bu ay ilk ateş ölçümüm bu arada...birde excel de pc de bir tablo yaptım kendime..
ilk gebeliğimde ateşimi ölçmüş olsaydım az çok bilgi sahibi olabilirdim... bekle ve gör diyorum kendi kendime...bilmiyorumkismile

slm şekerler nbr bakalımm
benım bugun 14.gunum ateş 36.1 ovulasyon testı hala negatıf yaa çalışalımmı napalım saırdık hiç boyle gecıkmezdı yumoşlarım yaaa

gebemi sana yollayacam kızları o zaman :)

ayy julıa kocaman olmus kısların maaşallh yaa az kaldı hadı bakalımm darısı bıze olsun nasıl ıyıce agırlaştınmı
gebemii öldürmüşün oğlanları kıss asırımı besledın naaptıın

Julia nurtopu gibi çıkarlar işşallaaaah da kafa sallarız hep beraber kaydirigubbakcemile2

Umutbizdeolsuncuuum;yaa sorma fazla şeker verdim galiba;bir de o ebattayken rock müzik iyi gelmiyormuş ;aşırı vibrasyona uğradı oğluşlarım mafoldumben

slm şekerler nbr bakalımm
benım bugun 14.gunum ateş 36.1 ovulasyon testı hala negatıf yaa çalışalımmı napalım saırdık hiç boyle gecıkmezdı yumoşlarım yaaa

Sevişilmemiş 4 günü geçmeyin ama;kalite düşüyormuş yoksa;sonra tekrar oluşmaları 75 gün sürüyor!Ciddiyim

Yani 4 günden fazla bekletmeyin eşinizi hiçbiriniz kızlar;demir işlesin,ışıldasın sempatiksalakcinni

valla gebemi benim eşim başıma ne geldiyse sen yaptın diyo sempatiksalakcinni
görmedin beni spirmenlerim azaldı diyo :roflol:

valla gebemi benim eşim başıma ne geldiyse sen yaptın diyo sempatiksalakcinni
görmedin beni spirmenlerim azaldı diyo :roflol:

Eşin haklı Ronya;görmediysenkaydirigubbakcemile3 azalıyormuş; ama sırf göstermekle de olmuyor biliyorsun di mi delikafadulden...bol bol kızlar bol bol :1hug:

Eşin haklı Ronya;görmediysenkaydirigubbakcemile3 azalıyormuş; ama sırf göstermekle de olmuyor biliyorsun di mi delikafadulden...bol bol kızlar bol bol :1hug:

artık sıkılmak uyuklamak yok
kaydirigubbakcemile :lepi: kaydirigubbakcemile :lepi:

Hadi bakalııım;çalışın kızlar ben kaçtım;yarın görüşürüz
:gitme:

evet kocamanım ve artık cidden hareket edemiorum ya :S
şimdi de eşim önüme getirdi sehpayı,kalkamıorum ki
az kaldı evet bekliorum artık ben de :) inşalahha sizleri de görecez az kaldı ona da :)

az kaldı evet bekliorum artık ben de :) inşalahha sizleri de görecez az kaldı ona da :)
rabbim kolaylık versin..ama bunlar tatlı sıkıntılar...canını sıkma şeker

juliacım merhaba,
İkizlerin tüp bebek mi oldu doğal mı?

1.gün.... ???..... 16 eylül regl
2.gün.... ???..... 17 eylül regl
3.gün.... ???..... 18 eylül regl
4.gün.... 36,4.... 19 eylül regl
5.gün.... 36,5.... 20 eylül regl
6.gün.... 36,3.... 21 eylül regl
7.gün.... 36,3.... 22 eylül regl
8.gün.... 36,1.... 23 eylül :ecrin_bebek:
9.gün.... 36,2.... 24 eylül
10.gün... 36,3... 25 eylül
11.gün... 37,8... 26 eylül
12.gün... ???.... 27 eylül :ecrin_bebek:
13.gün... ???.... 28 eylül
14.gün... ???.... 29 eylül
15.gün... ???.... 30 eylül
16.gün... ???.... 1 ekim :ecrin_bebek:
17.gün... ???.... 2 ekim :ecrin_bebek:
18.gün... 36,1... 3 ekim :ecrin_bebek:
19.gün... 36,1... 4 ekim
20.gün... 36,4... 5 ekim :ecrin_bebek:
21.gün... 36,3... 6 ekim
22.gün... 36,3... 7 ekim :ecrin_bebek: :lepi:
23.gün... 36,4... 8 ekim :ecrin_bebek: :gitme:
24.gün... 36,7... 9 ekim :lepi:
25.gün... 36,6... 10 ekim :ecrin_bebek: :lepi:
26.gün... 36,6... 11 ekim :ecrin_bebek: :sm_confused:
27.gün... 36,8... 12 ekim :lepi:
28.gün... 36,8... 13 ekim :ecrin_bebek: :gitme:
29.gün... 36,8... 14 ekim :sm_confused:
30.gün... 36,7... 15 ekim :gitme:
31.gün... 36,8... 16 ekim :sm_confused:
32.gün... 36,8... 17 ekim
33.gün... 36,7... 18 ekim
34.gün... 36,6... 19 ekim

30368d Ovulation Charts
:gitme: ovulasyon negatif
:lepi: işareti ovulasyon pozitif demek
:sm_confused: işareti yarı otlu yarı otsuz görüntü demektir.

günaydın kızlarrrr.. bugün ateşim düştü akşamda çok karnım ağrıdı resmen adet olayımda kurtulayım moduna girdim ama gelen giden olmadı.. bugün yarın büyük ihtimalle olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…