Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba arkadaşlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini uyguluyorum ama fazla birşey anlamıyorum tablomu yazıyorum yoru yaparsanız sevinirim ..

regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5 (bugün)
inşallah tüm isteyenlere bebişlerini nasip etsin allah sağlığıyla sıhhatiyle göndersin bizlere bebişlerimizi.. :Saruboceq: :ecrin_bebek:

henüz yumurtlamam olmamış gibi görünüyor CADIARZUvücudunu takip et ateşinle beraber kasıklarında ağrı sızı olursa yumurtlamak üzeresin demektir. akıntını göremesen bile yumurtlama olacağı zamanlar cinsel istek artıyor ıslaklık olduğu içinaklinialirimsmile

Günaydın arkadaşlar
Uzun süredir topiğe yazamadım taşınma işlerinden dolyaı
28. gün ateşim 36,7 idi. 29 gün yani dün regl günümdü ateşim 36,5 şok oldum bu ayda hüsran dedim ama gün boyu adet ağrılarından farklı belirtiler yaşadım akşam test yaptım. veeeee ÇİFT ÇİZGİ:lepi:
Yani asla ateş düşünce umutsuzluğa kapılmayın
Rabbim inş. bekleyen herkese nasip eder

HEOZ tebrik ederim allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallahh

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar
Uzun süredir topiğe yazamadım taşınma işlerinden dolyaı
28. gün ateşim 36,7 idi. 29 gün yani dün regl günümdü ateşim 36,5 şok oldum bu ayda hüsran dedim ama gün boyu adet ağrılarından farklı belirtiler yaşadım akşam test yaptım. veeeee ÇİFT ÇİZGİ:lepi:
Yani asla ateş düşünce umutsuzluğa kapılmayın
Rabbim inş. bekleyen herkese nasip eder

Tebrik ederim canım benim...Rabbim kucağına aldığın günüde hayırlısıyla göstersin... :Saruboceq:

oh oh maşallah maşallah:nazar: herkese söyleme nazar değer :ecrin_bebek: grip olmuşsun dikkat et kendine

Sağol canım...Evet grip oldum...2 günden beri kötüydüm ama bugün iyiyim biraz...Herkes kendine çok dikkat etsin...Dışarı çıkmıyorum ama yinede yakalandım...Duyduğuma göre salgın varmış yine...

heoz tebrik ederim,sağlıkla geçirirsin inş hamileliğini
tez zamanda hayırlısıyla bizlerede versin rabbim inş

benim ateş tablom
2ce19f Ovulation Charts

kırmızı çizgiyi çekmedi,ama hem ağrı olmasıyla hemde ovu testiyle ,
iyice anladım yumurtlama olduğunu

bi ateşim çok düşmedi işte bilmiyorumkismile,neyse artık

emrivaki geçen ay luteal fazın kısa sürmüş,bakalım yine aynı mı olacak?inş son ölçtüğün ay olsun :)

emrivaki geçen ay luteal fazın kısa sürmüş,bakalım yine aynı mı olacak?inş son ölçtüğün ay olsun :)

evet ilk defa olmuştu öyle boshayallersmile
yumurtla gününden itibaren sayardım,tesbit ettiğim gün gelirdi

ahh inş klomenli ilk ayımdı bu
hayırlısıyla gelir inş
tüm isteyenlere de

iki günün kalmış hadi bakalım hayırlısı ateşin iyi bence havalar serin çünküyerimseniben

sabah yine test yaptım 2 saat bekledim 2.çizgi falan çıkmadı bende kalktım temizlik yaptım baktımki kahverengi leke gelmiş.. adet sökülmeye başladı yani..

heoz tebrik ederim,sağlıkla geçirirsin inş hamileliğini
tez zamanda hayırlısıyla bizlerede versin rabbim inş

benim ateş tablom
2ce19f Ovulation Charts

kırmızı çizgiyi çekmedi,ama hem ağrı olmasıyla hemde ovu testiyle ,
iyice anladım yumurtlama olduğunu

bi ateşim çok düşmedi işte bilmiyorumkismile,neyse artık

ateşinin yükselişi güzel çizgi neden mavi çekilmiş julianın da gebe kaldığı ay çizgisi mavi idi neden acaba bilmiyorumkismile

sabah yine test yaptım 2 saat bekledim 2.çizgi falan çıkmadı bende kalktım temizlik yaptım baktımki kahverengi leke gelmiş.. adet sökülmeye başladı yani..

ayy hayırlısı olsun yine de dikkat et kendine üşütmemeye çalış üşütünce kahverengi gelirya akıntı:çok üzgünüm:

yaptım cnm
bu ay farklıydı zaten arkadaşlarada söylemiştim ama yanlış biliyorlar boşluk olacak falan diye düşünüyorlar
sadece rahim ağzına ulaşmak zor oluyor ve değdiğindede yumuşak oluyor

canım benim hayırlı olsun inş. gözünaydın darısı bizim başımıza :)

juliacım nasılsın bebişler nasıl bende kafa dağıtıyorum valla ne yapayım doktor takibindeyim artık stres yok :))

iyi yapmışsın hilalcim boşveer kendiliğnden bir bakmışsın gelcek bebişin :)

taf biz çektiğimiz için çizgiyi, rengi mavi.doktor takibnde o günün ovulasyon günü olduğunu söylemişti doktorum ben de o güne çekmiştim çizgiyi.

ayy hayırlısı olsun yine de dikkat et kendine üşütmemeye çalış üşütünce kahverengi gelirya akıntı:çok üzgünüm:

bilmiyorum artık hala bekliyorum.

kızlar 6 ay bekledikten sonra hemen doktora valla bekleyip strese girmektense :)
suurcum bence de bekleme git takip yaptır ya da direkt belki klomene başlar sana da belli mi olur benim gibi olursun :))

ezelcim inş en yakın zamanda kavuşsun herkes,dualarım hep sizlerle :)

Heoz yani sonunda kavuştun,darısı sıradakailere herkese olsun :)

daha göremedik juliacım kırmızıları.. gelecek de nazlanıyor işte...evet cnm hemen dr a gideceğim..bakarsın bir ikiz ben de patlatırım :Saruboceq:yerimseniben

Selam kızlar,
Kusura bakmayın bugün sizleri ihmal ettim :2:bir gebemiz daha olmuş???O kadar seviniyorum ki böyle bir haberlere; tebrikleer ...
Lightlife; olmazsa olmaz zuzu bee; bi daakine öyle düşün;rahatla ki olsun:emir_bebek:

Selam kızlar,
Kusura bakmayın bugün sizleri ihmal ettim :2:bir gebemiz daha olmuş???O kadar seviniyorum ki böyle bir haberlere; tebrikleer ...
Lightlife; olmazsa olmaz zuzu bee; bi daakine öyle düşün;rahatla ki olsun:emir_bebek:

valla stres yapmayım diyorum ama aklımdan çıkmıyorki.bugün örgü yapmaya başladım yeğenime elbise örücem 7 aylık kendileri :emir_bebek: sırnaşık şey

lightlife örgü en güzel stres tedavi yöntemidir,psikolojik olarak rahatsız hissettiğimizde alalım örgüyü elimize ,her ilmekte sıkıntımızı atarız,bu aslında bilmsel bir tedavi yöntemi olarak da kullanılmış.ben örgüyü çok severim herkese kendi ördüğüm şeyleri hediye ederim,çok zevkli gelior,bence doğru yapmışsın :)

lightlife örgü en güzel stres tedavi yöntemidir,psikolojik olarak rahatsız hissettiğimizde alalım örgüyü elimize ,her ilmekte sıkıntımızı atarız,bu aslında bilmsel bir tedavi yöntemi olarak da kullanılmış.ben örgüyü çok severim herkese kendi ördüğüm şeyleri hediye ederim,çok zevkli gelior,bence doğru yapmışsın :)

valla iyiymiş yaa :) elime aldımmı bırakmak istemiyorum çok hoşuma gitti stres atıyorum gerçekten başka şeyle meşguliyetim olunca başka şeyleri pek düşünemiyosun :))

1.gün.... ???..... 16 eylül regl
2.gün.... ???..... 17 eylül regl
3.gün.... ???..... 18 eylül regl
4.gün.... 36,4.... 19 eylül regl
5.gün.... 36,5.... 20 eylül regl
6.gün.... 36,3.... 21 eylül regl
7.gün.... 36,3.... 22 eylül regl
8.gün.... 36,1.... 23 eylül :ecrin_bebek:
9.gün.... 36,2.... 24 eylül
10.gün... 36,3... 25 eylül
11.gün... 37,8... 26 eylül
12.gün... ???.... 27 eylül :ecrin_bebek:
13.gün... ???.... 28 eylül
14.gün... ???.... 29 eylül
15.gün... ???.... 30 eylül
16.gün... ???.... 1 ekim :ecrin_bebek:
17.gün... ???.... 2 ekim :ecrin_bebek:
18.gün... 36,1... 3 ekim :ecrin_bebek:
19.gün... 36,1... 4 ekim
20.gün... 36,4... 5 ekim :ecrin_bebek:
21.gün... 36,3... 6 ekim
22.gün... 36,3... 7 ekim :ecrin_bebek: :lepi:
23.gün... 36,4... 8 ekim :ecrin_bebek: :gitme:
24.gün... 36,7... 9 ekim :lepi:
25.gün... 36,6... 10 ekim :ecrin_bebek: :lepi:
26.gün... 36,6... 11 ekim :ecrin_bebek: :sm_confused:
27.gün... 36,8... 12 ekim :lepi:
28.gün... 36,8... 13 ekim :ecrin_bebek: :gitme:
29.gün... 36,8... 14 ekim :sm_confused:
30.gün... 36,7... 15 ekim :gitme:
31.gün... 36,8... 16 ekim :sm_confused:
32.gün... 36,8... 17 ekim
33.gün... 36,7... 18 ekim
34.gün... 36,6... 19 ekim
35.gün... 36,6... 20 ekim
36.gün... 36,4... 21 ekim

30368d Ovulation Charts
:gitme: ovulasyon negatif
:lepi: işareti ovulasyon pozitif demek
:sm_confused: işareti yarı otlu yarı otsuz görüntü demektir.

günaydın kızlarrrr.. bugün ortalamanın altına düştüm.

Selamlar arkadaşlar. Bir haftadır grip olduğum için ateşimi ölçemiyordum. Grip tam ovülasyondan sonraki zamana denk geldi. Ateş almam bir anlam ifade etmeyecekti. Alamadım. Ateşim ovülasyona kadar hep 36,5 seviyelerinde seyretti.Sonra bir haftalık bir kesinti ve bugün ölçtüm sabah, ilk grip geçti diye ve 36,9 çıktı :1shok:

Birkaç gündür ise kasıklarımda yanma ve ağrı var.Ayrıca alt karnım patlayacak gibi gergin ve görecekmiş gibi ağrıyor.En belirgin rahatsızlığım bu şu an. Bu sabah belim ağrımaya ve hafiften midem bulanmaya başladı. Regl tarihime 3-4 gün var. Ümitlenmek de istemiyorum geçen ay büyük hayal kırıklığı yaşadım ama, yoksaaaaaaa:sm_confused:

Sizce hamilemiyimdir arkadaşlar ne diyosunuz, birinin evet demesine ihtiyacım var senağlama

X