merhaba arkadaşlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini uyguluyorum ama fazla birşey anlamıyorum tablomu yazıyorum yoru yaparsanız sevinirim ..
regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5 (bugün)
inşallah tüm isteyenlere bebişlerini nasip etsin allah sağlığıyla sıhhatiyle göndersin bizlere bebişlerimizi.. :Saruboceq: :ecrin_bebek:
Günaydın arkadaşlar
Uzun süredir topiğe yazamadım taşınma işlerinden dolyaı
28. gün ateşim 36,7 idi. 29 gün yani dün regl günümdü ateşim 36,5 şok oldum bu ayda hüsran dedim ama gün boyu adet ağrılarından farklı belirtiler yaşadım akşam test yaptım. veeeee ÇİFT ÇİZGİ:lepi:
Yani asla ateş düşünce umutsuzluğa kapılmayın
Rabbim inş. bekleyen herkese nasip eder
Günaydın arkadaşlar
Uzun süredir topiğe yazamadım taşınma işlerinden dolyaı
28. gün ateşim 36,7 idi. 29 gün yani dün regl günümdü ateşim 36,5 şok oldum bu ayda hüsran dedim ama gün boyu adet ağrılarından farklı belirtiler yaşadım akşam test yaptım. veeeee ÇİFT ÇİZGİ:lepi:
Yani asla ateş düşünce umutsuzluğa kapılmayın
Rabbim inş. bekleyen herkese nasip eder
oh oh maşallah maşallahherkese söyleme nazar değer :ecrin_bebek: grip olmuşsun dikkat et kendine
emrivaki geçen ay luteal fazın kısa sürmüş,bakalım yine aynı mı olacak?inş son ölçtüğün ay olsun :)
iki günün kalmış hadi bakalım hayırlısı ateşin iyi bence havalar serin çünküyerimseniben
heoz tebrik ederim,sağlıkla geçirirsin inş hamileliğini
tez zamanda hayırlısıyla bizlerede versin rabbim inş
benim ateş tablom
2ce19f Ovulation Charts
kırmızı çizgiyi çekmedi,ama hem ağrı olmasıyla hemde ovu testiyle ,
iyice anladım yumurtlama olduğunu
bi ateşim çok düşmedi işte bilmiyorumkismile,neyse artık
sabah yine test yaptım 2 saat bekledim 2.çizgi falan çıkmadı bende kalktım temizlik yaptım baktımki kahverengi leke gelmiş.. adet sökülmeye başladı yani..
yaptım cnm
bu ay farklıydı zaten arkadaşlarada söylemiştim ama yanlış biliyorlar boşluk olacak falan diye düşünüyorlar
sadece rahim ağzına ulaşmak zor oluyor ve değdiğindede yumuşak oluyor
sabah yine test yaptım 2 saat bekledim 2.çizgi falan çıkmadı bende kalktım temizlik yaptım baktımki kahverengi leke gelmiş.. adet sökülmeye başladı yani..
ayy hayırlısı olsun yine de dikkat et kendine üşütmemeye çalış üşütünce kahverengi gelirya akıntı:çok üzgünüm:
kızlar 6 ay bekledikten sonra hemen doktora valla bekleyip strese girmektense :)
suurcum bence de bekleme git takip yaptır ya da direkt belki klomene başlar sana da belli mi olur benim gibi olursun :))
ezelcim inş en yakın zamanda kavuşsun herkes,dualarım hep sizlerle :)
Heoz yani sonunda kavuştun,darısı sıradakailere herkese olsun :)
Selam kızlar,
Kusura bakmayın bugün sizleri ihmal ettim :2:bir gebemiz daha olmuş???O kadar seviniyorum ki böyle bir haberlere; tebrikleer ...
Lightlife; olmazsa olmaz zuzu bee; bi daakine öyle düşün;rahatla ki olsun
lightlife örgü en güzel stres tedavi yöntemidir,psikolojik olarak rahatsız hissettiğimizde alalım örgüyü elimize ,her ilmekte sıkıntımızı atarız,bu aslında bilmsel bir tedavi yöntemi olarak da kullanılmış.ben örgüyü çok severim herkese kendi ördüğüm şeyleri hediye ederim,çok zevkli gelior,bence doğru yapmışsın :)