Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha 3 günün var ateş düşmesi bugünden sonra başlar normalde ateşin çok da düşmemiş düşüşe geçmiş gibi görünsede hala günün var yükselebilir de umut kesmeyelim olumunekankayizsmile
bunamı düştü diyorsun sen şeker...yok yok adet falan olmazsın meraklanma:)))1.gün.... ???..... 16 eylül regl
2.gün.... ???..... 17 eylül regl
3.gün.... ???..... 18 eylül regl
4.gün.... 36,4.... 19 eylül regl
5.gün.... 36,5.... 20 eylül regl
6.gün.... 36,3.... 21 eylül regl
7.gün.... 36,3.... 22 eylül regl
8.gün.... 36,1.... 23 eylül :ecrin_bebek:
9.gün.... 36,2.... 24 eylül
10.gün... 36,3... 25 eylül
11.gün... 37,8... 26 eylül
12.gün... ???.... 27 eylül :ecrin_bebek:
13.gün... ???.... 28 eylül
14.gün... ???.... 29 eylül
15.gün... ???.... 30 eylül
16.gün... ???.... 1 ekim :ecrin_bebek:
17.gün... ???.... 2 ekim :ecrin_bebek:
18.gün... 36,1... 3 ekim :ecrin_bebek:
19.gün... 36,1... 4 ekim
20.gün... 36,4... 5 ekim :ecrin_bebek:
21.gün... 36,3... 6 ekim
22.gün... 36,3... 7 ekim :ecrin_bebek: :lepi:
23.gün... 36,4... 8 ekim :ecrin_bebek: :gitme:
24.gün... 36,7... 9 ekim :lepi:
25.gün... 36,6... 10 ekim :ecrin_bebek: :lepi:
26.gün... 36,6... 11 ekim :ecrin_bebek: :sm_confused:
27.gün... 36,8... 12 ekim :lepi:
28.gün... 36,8... 13 ekim :ecrin_bebek: :gitme:
29.gün... 36,8... 14 ekim :sm_confused:
30.gün... 36,7... 15 ekim :gitme:
31.gün... 36,8... 16 ekim :sm_confused:
32.gün... 36,8... 17 ekim
33.gün... 36,7... 18 ekim
34.gün... 36,6... 19 ekim
30368d Ovulation Charts
:gitme: ovulasyon negatif
:lepi: işareti ovulasyon pozitif demek
:sm_confused: işareti yarı otlu yarı otsuz görüntü demektir.
günaydın kızlarrrr.. bugün ateşim düştü akşamda çok karnım ağrıdı resmen adet olayımda kurtulayım moduna girdim ama gelen giden olmadı.. bugün yarın büyük ihtimalle olurum.
bunamı düştü diyorsun sen şeker...yok yok adet falan olmazsın meraklanma:)))
merhaba arkadaşlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini uyguluyorum ama fazla birşey anlamıyorum tablomu yazıyorum yoru yaparsanız sevinirim ..
regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5 (bugün)
inşallah tüm isteyenlere bebişlerini nasip etsin allah sağlığıyla sıhhatiyle göndersin bizlere bebişlerimizi.. :Saruboceq: :ecrin_bebek:
bunamı düştü diyorsun sen şeker...yok yok adet falan olmazsın meraklanma:)))
Duruşah, Lightlife;ben ikinizde de olumsuzluk görmüyorum:Hem sizin de bildiğiniz gibi her karın ağrısı adet diil;gebelik belirtisi de aynı öyle adet olucakmışsın gibi geriyormuş kasıkları;ama tabii ader olarak düşünmeniz daha sağlıklı olur.
Sakin olun yeter;bir de bugünlerde bir uğraş edinin çok stres yapılıyor biliyorum;kritik günler...
canım 12.gün dicem ama belirgin bir ateş artışı olmamış
daha olmamış bence sen ölçmeye devam et
Sevgili lightlife ateşin daha düşmemiş daha dur hemen panik olma
juliacım merhaba,
İkizlerin tüp bebek mi oldu doğal mı?
benimkisi klomenle oldu canım ya :) ben oğluma da klomenle hamile kalmıştım ama bu sefer ekstradan incir kürü de yapmıştım onun etkisinin olduğunu düşünüyorum 3 yumurta gelişti çünkü bende ve az kalsın üçüz oluyordu :)))
Benim şimdiki şikayetlerim oğlumda son ayda yaşadıklarımdı,hatta bunu 5. aydan beri yaşıorum,aynı dönemdeki hamilelerin taşıdığının iki katını taşıorum,bir de 48 kilouyla hamile kaldım zorlanıorum normal ama şikayet etmem ben :) doktorum da soruyor şikayetlerin ne diye ben de normal hamilelik şikayetleri işte fazla şikayetim yok diorum :))
lightlife sen erkenden test yaptın strese girdin ,daha kaçıncı günündesin dur bakalım,ben test yaptığım gün bel ağrısından ölmüştüm test yapmasam kesin adet gelior derdim ,bunu da kaç sefer söledim hatırlamıorum :)))
bekleyis bence ovulasyon olmamış ateşin yükselmemiş hiç,akıntını ve ağrılarını da takip et ve çalışmaları hızlandır :) her an olabilir :)
bu ovülasyon günü akıntı olması gerekiyo mu mutlaka akıntı olmayınca yumurtanın catlamadıgı anlamına mı geliyo ben fark edemiyorum bi türlü akıntıyı yaaa
benimkisi klomenle oldu canım ya :) ben oğluma da klomenle hamile kalmıştım ama bu sefer ekstradan incir kürü de yapmıştım onun etkisinin olduğunu düşünüyorum 3 yumurta gelişti çünkü bende ve az kalsın üçüz oluyordu :)))
Benim şimdiki şikayetlerim oğlumda son ayda yaşadıklarımdı,hatta bunu 5. aydan beri yaşıorum,aynı dönemdeki hamilelerin taşıdığının iki katını taşıorum,bir de 48 kilouyla hamile kaldım zorlanıorum normal ama şikayet etmem ben :) doktorum da soruyor şikayetlerin ne diye ben de normal hamilelik şikayetleri işte fazla şikayetim yok diorum :))
lightlife sen erkenden test yaptın strese girdin ,daha kaçıncı günündesin dur bakalım,ben test yaptığım gün bel ağrısından ölmüştüm test yapmasam kesin adet gelior derdim ,bunu da kaç sefer söledim hatırlamıorum :)))
bekleyis bence ovulasyon olmamış ateşin yükselmemiş hiç,akıntını ve ağrılarını da takip et ve çalışmaları hızlandır :) her an olabilir :)
ben oğlumda 1.5 sene korunmadım doktora gittimhiç bir sorun olmadığı söylendi sonra yumurta takibine başlandı 2 ay boyunca ben normalden farklı adet oldum,şimdi anlıorum ki kimyasal gebelikti yaşadıklarım,yani döllenme oluyordu fakat ilerlemeiordu dolayısıyla adet gibi atıordum.sonra 3. ay klomen kullandım tek ve güzel bir yumurta gelişti ve oğlum geldi :)
bu sefer de 5 ay korunmadan bekledim sonra dedim ne de olsa diğerinde aynısı oluordu direkt doktora gittim ve geçmişi anlattım klomene başladık bu sefer 3 güzel yumurta gelişti ,üç kese göründü ama ikizlerimiz geldi :) bunda incir kürünün faydası olduğunu düşünüorum işte :)
bu hafta doktora gittiğimde oğlumla dertleşti doktorum" annenin başını yaktım benim yüzümden oldu"dedi :) ben de kısmet buymuş napalım dedim :)