Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hilalll kuzumm tebrik ederim çok çoook sevindimmm
Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin minişlerin

Hilalll kuzumm tebrik ederim çok çoook sevindimmm
Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin minişlerin
yaa canım benim özlemişim seni aminnnn inşallah canım valla minişlermi miniş mi daha belli değil.yarın belli olacak inşallah.Allah mı söyletti ne sana

Selam canım tesadüfen hamile olduğunu gördüm çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin inşallah..Çok güzel bir haber

Ay inşallah canım benim transfer için bekliyorum dua nı eksik etme kendine çok iyi bak. Tadını çıkar hamileliğin. Gerçekten kendim gibi mutlu oldum
çok çok teşekkür ederim canım benim.inşallah senin içinde herşey yolunda gider ve güzel haberini alırız yakın zamanda sende kendine çok iyi bak

hilallll canım beni hatırlar mısın bilmiyorum ama hamile olduğunu öğrendim. Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeg(ler)ini Güzel bir hamilelik dönemi diliyorum. Darısı diğer kızlara olsun ins

canım hatırlıyorum tabi seni.çok sağol Allah razı olsun.Allahım herkese nasip eder inşallah bu arada tek bebeğim.keseyi ve kalp atışını gördüm şükür ama çok stresliyim ona bişey olursa diye korkularım içimi yiyor.inşallah sağlıkla kucağıma almakta nasip olur

Ates adete dogru yüksek seyrederse gebelik var demektir ama kiminin yüksek gidip tam adet gunu düşer kiminin de mesela benim gibi 5 kala yada 3 kala düşüşe geciyo atesle gebelik tespit edebilmek icin adet gunune kadar ölçmek gerekiyo malesef

Amin inşallah içini ferah tutmaya çalış zamanla bu korkunun yerini tatlı telaşlar alacak, öpüyorum seni sağlıcakla kalin

hilallll canım yeni gördüm. Sağlıkla kucağına al. Çok mutlu oldum yaa. Çok duygulandım. En güzel annelerden biri olacaksın. Bebeğinle eşinle mutlu ol daima.
canım benim ne güzel şeyler yazmışsın❤❤ çok teşekkür ederim.aminn inşallah kuzum Allahım sanada,burdaki diğer kızlara da nasip etsin inşallah.hepimiz bu duyguyu tatmayı hakkediyoruz.şimdi hayalini kurmanın bile çok zor olduğu bi duyguyu yaşıyorum ama herkesin dediği gibi endişe korku hiç bitmiyor.inşallah sağlıkla kucağıma almakta nasip olur.❤❤

İnşallah canım. Bir muhabbet kuşum var, evde yokken ne oldu, ne durumda merak ve korku içindeyim. Bebek için endişe, korku çok olur Düşünmemeye çalış hep pozitif ol.

Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun,sitede migren ile ilgili araştırma yaparken mesajlarınızı okudum.Benim de 3. tüp bebek denemem transferimin bugün 7. günü,sizin de söylediğiniz gibi benim de adetten 2-3 gün önce baş ağrılarım başlar. Dün itibariyle başım ağrımaua başladı ve çok tedirgin oldum Sizin baş ağrınız oldu mu pozitifi aldığınız denemeniz de?

İnşallah canım. Bir muhabbet kuşum var, evde yokken ne oldu, ne durumda merak ve korku içindeyim. Bebek için endişe, korku çok olur Düşünmemeye çalış hep pozitif ol.
aynen ya benimde evde papağanım var o üşümesin diye kombiyi kapatmayız,akşam geç geleceksek ışığı açık bırakırız yemini yiyebilsin diye.onları bile bu kadar düşünürken evlat için bu endişe normal.salı günü tekrar kontrolüm var inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…