Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok teşekkür ederim,inşallah sizde bu denemenizde hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız benim baş ağrım olmadı ama herkeste aynı şekilde olacak diye birşey yok.o yüzden kimseyle kendinizi kıyaslamayın .çoğu kişi adet belirtileri yaşıyor zaten,belki sizinkide öyledir.bu yüzden olumsuz düşüncelere kapılmayın.olumlu düşünün.inşallah Allah gönlünüze göre verir

Çok teşekkür ederim cevabınız için. İnşallah baş ağrım güzel bir şeye vesile olur bu kez :) Hayırlısı bekleyeceğim test günüme kadar tekrar teşekkürler.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. İnşallah baş ağrım güzel bir şeye vesile olur bu kez :) Hayırlısı bekleyeceğim test günüme kadar tekrar teşekkürler.
inşallah bebişin habercisidir.rica ederim ne demek endişenizi çok iyi anlıyorum hakta veriyorum.hakkınızda hayırlısı olsun

hilallll canım kontrol nasıl geçti
canımm çok şükür bi sıkıntı yoktu kesesi falan biraz daha büyümüştü ve kalp atışı ekranda artık daha belirgin görünüyor.2 hafta sonraya verdiler bir daha ki randevuyu.sen neler yapıyorsun.tüp bebek tedavisine bi başlayacaktın genetikte sorun çıkmıştı sonra ne yaptın

Şükür. Sağlıkla ilerlesin canım.
Daha gitmedim canım. İçimden gelmiyor

Şükür. Sağlıkla ilerlesin canım.
Daha gitmedim canım. İçimden gelmiyor
Aminn canım darısı başına olsun inşallah ❤ hayırlısı olsun kuzum.kolay süreçler değil.insanın kendinde bu enerjiyi ve inancı hissetmesi gerekiyor.ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman tekrar gidersin

Ben 1yıldır bu topiği takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.3 ay falan ölçtüm bende sonra sıkıldım bıraktım ölçmeyi.Zaten 2 çocuğum var olursa kısmet olmassa nasip dedim.Senin yazdıklarını hep takip ediyodum her ay dua ediyodum sana çok sevindim hamile olmana üstelik bende hamileyim.inşaallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

canım yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤ bir yerlerde hiç tanımadığın birinden dua aldığını bilmek çok güzel aminnnnn inşallah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım Allahım isteyen herkese de nasip etsin bu duyguyu

Hayırlı uğurlu olsun hilal bende bu topiğin 3yıldır sessiz takipçilerindenim çok sevindim rabbim başa kadar sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah

Hayırlı uğurlu olsun hilal bende bu topiğin 3yıldır sessiz takipçilerindenim çok sevindim rabbim başa kadar sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah❤
çok sağol canım❤aminn inşallahAllahım herkese nasip etsin

hilallll canım tebrik ederim. Allah ım sanada banada bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Çooook sevindim. Çooook mutlu oldum. İsteyen herkese nasip olsun inşallah

hilallll canım tebrik ederim. Allah ım sanada banada bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Çooook sevindim. Çooook mutlu oldum. İsteyen herkese nasip olsun inşallah
canımm maşallah senin doğuma bişey kalmamış önce sana sonrada bana nasip olsun sağlıkla kucağımıza almak çok teşekkür ederim canım çok sağol aminnn Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah. Evet az kaldı. Nazlı kızım gelemedi bir türlü

hilallll kuzum bunca senenin üzerine güzel bir tablo oluştur şuraya aklında olanları yaz da yeşillensin çiçek açsın topikte
dur ilk listeye bakayım da bütün kızları etiketleyim şuraya da birlikte geçirdiğimiz onca zamanın hatrına bakalım kaç kişi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…