Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovulasyon testi kullandım bu ay site normalde 19. Güne kırmızı çizgi çekiyor ama 12 ve 13. Güne testi girince resimdeki gibi oluyor yorumlayabilen var mı

Eklentiler

• Screenshot_20200127_123138_com.android.chrome.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba arkadaşlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Daha önce ateş takibi yaparak hamile kalmıştım. Şimdi oğlum 14 aylık tekrar bebek düşünüyoruz. Ama hormonlarım yaptığım bi hatadan dolayı alt üst oldu düzensiz adet oldum bi süre. Hormon ilaçlarıyla düzene girdi gibi şimdi. Bu ay ateş ölçümü yaptım görebilmek adına. Önce ayın 15inde yumurtlama olduğunu yazdı. Ama ben değerleri girdikçe de kalktı kırmızı kesikli çizgi. Yumurtlama olmamış gibi görünüyor. Ya da oldu çatlamadı mı demek bu anlayamadım. Ekran fotoğrafını atsam yorumlayabilir misiniz ?
Şimdiden çok teşekkür ederim

Eklentiler

• 4954CC15-2857-4868-9674-F36FCE806B85.jpeg
    168,2 KB · Görüntüleme: 68
Sanki çatladıktan sonra ateşin yüksek seyretmesi lazım çatlamadı gibi güşündüm ben böle olunca

Sanki çatladıktan sonra ateşin yüksek seyretmesi lazım çatlamadı gibi güşündüm ben böle olunca
Bende öyle düşündüm açıkçası. Bi de şöyle bi durum var. Gece bebeğim çok emmeye kalkıyor. 6da ölçüyorum ateşimi ama bazen 5te uyanıp emmiş oluyor haliyle uyanmış oluyorum. Acaba o ateşimi etkiler mi. 3 saat deliksiz uyku olmalı diye biliyordum

Kimse yardımcı olamadı bana maalesef. Ama ben bi gün bu durumu yaşayan olursa sonumu merak ederse diye geleceğe not düşmek istedim. Birden fazla yumurtlamışım. Sonradan ateşimin düşmesinin nedeni ikinci bi yumurtlamaymış. İlki tutmadı ama ikincisi tuttu. Dün bugün yumurtlamamın 7-8 günlerimde pozitifi gördüm. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen herkese nasip etsin

Gözün aydın canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eylesin... peki 2. Yumurtlama olmuş dedin o zaman ovu çizgisi olustumu

Gözün aydın canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eylesin... peki 2. Yumurtlama olmuş dedin o zaman ovu çizgisi olustumu
Teşekkür ederim canım inşallah. Doktorda öğrendim ikinciyi. Ovülasyon pozitif dedi. Ne demek dedim tekrar yumurtluyorsun dedi. Değerlendirdik tuttu

Teşekkür ederim canım inşallah. Doktorda öğrendim ikinciyi. Ovülasyon pozitif dedi. Ne demek dedim tekrar yumurtluyorsun dedi. Değerlendirdik tuttu
Yani ateş tablosunda bi değişiklik olmadimi bende uzun süredir ateşle takip yapıyorum bu ay tablo bi değişik oldu...sonuç olarak yine adet oldum tekrar hayırlı olsun...

Yani ateş tablosunda bi değişiklik olmadimi bende uzun süredir ateşle takip yapıyorum bu ay tablo bi değişik oldu...sonuç olarak yine adet oldum tekrar hayırlı olsun...
Oldu. 15 ocakta yumurtladım ama sonra düştü şaşırdım çatlamadı sanırım diye düşündüm. Sonra 27 ocakta tekrar düşüp yükseldi.15ine çizgi çekmişken o silindi 27sine çekti uygulamada hata verdi. Hormon ilacı kullanmıştım bi de çok adet düzensizliği vardı sanırım ondan oldu.
hakkınızda hayırlısı olsun rabbim size de en yakın zamanda nasip etsin inşallah

Çok teşekkürler cevap için Amin Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin dua edin bizlerede

Merhaba ben de bu ay ates olcme yontemi denemek istiyorum bana yardimci olur musunuz adetimin 4.gunundeyim yeni basladim ama sabah 7 de uyaninca ateşim yuksek çıkıyor hava soguk malum battaniye fln örtüyoruz 36.5 37 arasi cikiyor nerde yanlis yapıyorum yardimci olun lutfen bilgisi olan anlativerse bana

Simdi de saat 10.30da 36.7 cikti
canım merhaba.her gün aynı saatte yataktan hiç çıkmadan dil altından ölçüm yapacaksın.gün içinde ölçtüklerin bişey ifade etmez.yumurtlama olacağı zaman ateşinde bariz bi düşüş olur.ateşin tekrar yükselene kadar o günleri değerlendiriyorsunuz.hatta ateş yükseldikten sonraki günüde değerlendirerek işinizi sağlama alın kısa ve basit tabirle böyle.inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın

Ölçmeye devam edin. Uyandıktan sonra ölçmeyin kafa karıştırır

Canm saat 7 de yapmaya basladim ama 7 ye gore 36.5 cikti yuksek degil mi adet gününe gore bazilarinin okudum 36.0 ile başlıyorlar o yuzden yanlis mi yaptim acaba dedim hergun saat 7 de yataktayken yapicam insallah ama bana yuksek geldi doğru yapıyorsam sorun yok o zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…