Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel haberini duymuştum canım. Çok güzel bir organizasyon olmuş. Bende transferimi oldum perşembe günü test günüm bana da dua edin benim tablomda yeşillensin. Ay çok mutlu oldum.

Güzel haberini duymuştum canım. Çok güzel bir organizasyon olmuş. Bende transferimi oldum perşembe günü test günüm bana da dua edin benim tablomda yeşillensin. Ay çok mutlu oldum.
canımm inşallah perşembe günü güzel haberini alırız seninde ya sende çok emek verdin çok uğraştın.Allahım gönlüne göre versin,sana da nasip etsin inşallah.isteyen herkese nasip olsun

Hayirli olsun canim. Sağlıkla al.kucagina minigini.

Benim gebelik zor geçti. 30 haftalık doğmaya kalkti cadı. Doğumu zorla durdurdular. 15 gun hastanede 1.5ay da evde yattim. Sonrası da zorlu gecti. simdi 7 aylık çok şükür... sirin sipidik bisi oldu

seninde gözün aydın canım ❤ maşallah miniğine. bütün çektiklerini sana unutturmuştur mucizen inşallah banada nasip olur sağlıkla kucağıma almak

seninde gözün aydın canım ❤ maşallah miniğine. bütün çektiklerini sana unutturmuştur mucizen inşallah banada nasip olur sağlıkla kucağıma almak
Amin cnm. Inşallah sağlıkla kavus. Tadini çıkar. Ölümsüz düşünme ... herşey guzel olacak..

Rabbim güzel haber duymayı nasip etsin canım.Allah ım isteyen herkese tez vakitte iñşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…