- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 47
Güzel haberini duymuştum canım. Çok güzel bir organizasyon olmuş. Bende transferimi oldum perşembe günü test günüm bana da dua edin benim tablomda yeşillensin. Ay çok mutlu oldum.Veson Cordelia papatyamrm @Certo88 @dvtb @uniq12 @maya_gallo arzerik @Ada Lovelace @Hangimizsevmedik2000 R Rzg14 @deeploneliness @Zamansiz yolcu @cibi35 @Cemre Yaman kızlarrrr nasılsınız.uzun zamandır topiğe çoğumuz uğramıyordu.aranızda bilenler var ama bilmeyenler için ben hamileyim ❤ sizlerde bilin istedim birbirimize emeğimiz geçti.eski günlerin hatrına şu topik bi şenlensin
canımm inşallah perşembe günü güzel haberini alırız seninde yaGüzel haberini duymuştum canım. Çok güzel bir organizasyon olmuş. Bende transferimi oldum perşembe günü test günüm bana da dua edin benim tablomda yeşillensin. Ay çok mutlu oldum.
İnşaallah sağlıklı güzel bir gebelik olur. Müjdeni bekliyoruz canım benim...Güzel haberini duymuştum canım. Çok güzel bir organizasyon olmuş. Bende transferimi oldum perşembe günü test günüm bana da dua edin benim tablomda yeşillensin. Ay çok mutlu oldum.
İnşallah canım benim..canımm inşallah perşembe günü güzel haberini alırız seninde yasende çok emek verdin çok uğraştın.Allahım gönlüne göre versin,sana da nasip etsin inşallah.isteyen herkese nasip olsun ❤
İnşallah canım, sen ne durumdasın başladın mı?İnşaallah sağlıklı güzel bir gebelik olur. Müjdeni bekliyoruz canım benim...
Yok canım. Ben artık bıraktım. Kısmet böyleymiş.İnşallah canım, sen ne durumdasın başladın mı?
Hayırlısı diyelim. Benimde umudum yok zaten. Bende bundan sonra bırakırım.Yok canım. Ben artık bıraktım. Kısmet böyleymiş.
Hayirli olsun canim. Sağlıkla al.kucagina minigini.Veson Cordelia papatyamrm @Certo88 @dvtb @uniq12 @maya_gallo arzerik @Ada Lovelace @Hangimizsevmedik2000 R Rzg14 @deeploneliness @Zamansiz yolcu @cibi35 @Cemre Yaman kızlarrrr nasılsınız.uzun zamandır topiğe çoğumuz uğramıyordu.aranızda bilenler var ama bilmeyenler için ben hamileyim ❤ sizlerde bilin istedim birbirimize emeğimiz geçti.eski günlerin hatrına şu topik bi şenlensin
seninde gözün aydın canım ❤ maşallah miniğine. bütün çektiklerini sana unutturmuştur mucizenHayirli olsun canim. Sağlıkla al.kucagina minigini.
Benim gebelik zor geçti. 30 haftalık doğmaya kalkti cadı. Doğumu zorla durdurdular. 15 gun hastanede 1.5ay da evde yattim. Sonrası da zorlu gecti. simdi 7 aylık çok şükür... sirin sipidik bisi oldu
Amin cnm. Inşallah sağlıkla kavus. Tadini çıkar. Ölümsüz düşünme ... herşey guzel olacak..seninde gözün aydın canım ❤ maşallah miniğine. bütün çektiklerini sana unutturmuştur mucizeninşallah banada nasip olur sağlıkla kucağıma almak
Rabbim güzel haber duymayı nasip etsin canım.Allah ım isteyen herkese tez vakitte iñşallahGüzel haberini duymuştum canım. Çok güzel bir organizasyon olmuş. Bende transferimi oldum perşembe günü test günüm bana da dua edin benim tablomda yeşillensin. Ay çok mutlu oldum.
Amin çok sağol canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor?Rabbim güzel haber duymayı nasip etsin canım.Allah ım isteyen herkese tez vakitte iñşallah
Çok şükür canım iyiyim. Sona yaklaştım zaman gecmiyor gibi geliyor. Agırlaştım iyice hayırlısı ile bi dogurabilseydimAmin çok sağol canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Allahım sağsalim kurtarsın canım.Çok şükür canım iyiyim. Sona yaklaştım zaman gecmiyor gibi geliyor. Agırlaştım iyice hayırlısı ile bi dogurabilseydim
aaaa dün öğrecekti sonucu olmuşmu
Çok teşekkürler canım inşallah. İste5en herkese versin yaradanım
Çok teşekkürler canım benim inşallah ya sağlıkla ilerlesin de göreceğiz artıkaaaa dün öğrecekti sonucu olmuşmuçok sevindim papatyamrm Sağlıkla devam etsin,sağlıklada kucağına almak nasip olsun inşallahhh ❤❤❤❤
kaygılar hiç bitmiyorÇok teşekkürler canım benim inşallah ya sağlıkla ilerlesin de göreceğiz artık
Tamam canım aynen öyle yapıy0rum. Sen nasılsın ne kadar oldu senin şimdi?? Ben 2 gün sonra kan testini ancak 4 gün sonra yapabileceğimkaygılar hiç bitmiyorsen kendine,beslenmene çok dikkat et.yorma kendini sakın.sonrası herşey çok güzel olacak ❤