herkesin ateşi aynı olmaz canım.mesela ben 36.2 ile adet olurdum bazı arkadaşlar 37 dereceyle yada daha düşük ateşlerle adet olurdu.sen ölçüp takip etmeye devam etCanm saat 7 de yapmaya basladim ama 7 ye gore 36.5 cikti yuksek degil mi adet gününe gore bazilarinin okudum 36.0 ile başlıyorlar o yuzden yanlis mi yaptim acaba dedim hergun saat 7 de yataktayken yapicam insallah ama bana yuksek geldi doğru yapıyorsam sorun yok o zamn
Insallah cok sagolun cevp verdiginiz içinherkesin ateşi aynı olmaz canım.mesela ben 36.2 ile adet olurdum bazı arkadaşlar 37 dereceyle yada daha düşük ateşlerle adet olurdu.sen ölçüp takip etmeye devam et
Senin vücut sıcaklığın öyle demekki. Önemli olan kaç olduğu değil ne zaman düşüş çıkış olacağıBende oyle yapıyorum 7ye kurdum uyanip hemn yaptum ama yuksek geldi bana derece ondan yanlis yaptim sandim 36.5 normal mi yani
Bildiğim kadarıyla. Etkilemiyor dinlenmiş olmak önemli diye biliyorum.kastedilen aralıksız uyku ise etkiler sanırımBu gece sık sık uyandım saga sola döndüm çok az önce kalkmadan ölçtüm sık uyanmak etkiler mi ateşi dün testte pik gördüm yine ama ateş 5 gündür 36.6
36.8 36.6 olarak devam ediyor ateşim 5 gündür yarın yada sonraki gün regl günüBildiğim kadarıyla. Etkilemiyor dinlenmiş olmak önemli diye biliyorum.kastedilen aralıksız uyku ise etkiler sanırım
selam canım.aynen hamileyimhilallll canım hamile mısın Topiğe senin için girip bakıyordum. Tüp bebek topiğindeki yazılarını gördüm. Çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Darısı bekleyen herkese olsun
Kizlar kimse yok muuuHanimlar ates yontemini denedim anlayan bana bi yorumlayabilirmi?
4.gün = 36.5
5.gün = 36.3
6.gün = 36.1
7.gün = 36.2
8.gün = 36.2
9.gün = 36.3
10.gün = yapmadim
11.gün = 36.2
12.gün = 36.5
13.gün = 36.4
14.gün = 36.8
15.gün = 36.3 ......................-> Yumurtlama
16.gün = 36.7.......................-> Çatlama
17.gün = 36.8
18.gün = 36.8
Şuana kadar ki ateş tablom 18.günümdeyim adetime 10 gün var nasil sizce ?
canım ateşle hamileliği çok anlayamıyoruz.sadece,adet günü ateşin düşmez yüksek kalırsa o zaman hamile olabilme ihtimali oluyor.şu anki ateşin iyi.inşallah adet gününe kadar hiç düşmez ve hayırlı haberi alırsın.Hanimlar ates yontemini denedim anlayan bana bi yorumlayabilirmi?
4.gün = 36.5
5.gün = 36.3
6.gün = 36.1
7.gün = 36.2
8.gün = 36.2
9.gün = 36.3
10.gün = yapmadim
11.gün = 36.2
12.gün = 36.5
13.gün = 36.4
14.gün = 36.8
15.gün = 36.3 ......................-> Yumurtlama
16.gün = 36.7.......................-> Çatlama
17.gün = 36.8
18.gün = 36.8
Şuana kadar ki ateş tablom 18.günümdeyim adetime 10 gün var nasil sizce ?
Anladim canm çok sağolcanım ateşle hamileliği çok anlayamıyoruz.sadece,adet günü ateşin düşmez yüksek kalırsa o zaman hamile olabilme ihtimali oluyor.şu anki ateşin iyi.inşallah adet gününe kadar hiç düşmez ve hayırlı haberi alırsın.
canım ateşle hamileliği çok anlayamıyoruz.sadece,adet günü ateşin düşmez yüksek kalırsa o zaman hamile olabilme ihtimali oluyor.şu anki ateşin iyi.inşallah adet gününe kadar hiç düşmez ve hayırlı haberi alırsın.
Yaaa Hilalll amann Allahmmm sabah sabahh mutluluktan çığlık atıcamayy cok sukur Allahmm!!❤❤ nasil sevindim anlatamam
uykum kacmisti bi bakayim.dedim nasil keyfim yerine geldi
Kuzumm ya çok cok tebrik ederimm Allahmm saglikla kucagina aldirsin yavrunu inşallah bol bol dua edicem size ❤❤❤❤
canım bu sayfa uzun zamandır pek aktif değil
Evet ya şimdi farkettim. Veson en son ocakta girmiş. Son postu da geçen seneymiş. Üzüldüm şimdi.canım bu sayfa uzun zamandır pek aktif değil