Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkesin ateşi aynı olmaz canım.mesela ben 36.2 ile adet olurdum bazı arkadaşlar 37 dereceyle yada daha düşük ateşlerle adet olurdu.sen ölçüp takip etmeye devam et

Bende oyle yapıyorum 7ye kurdum uyanip hemn yaptum ama yuksek geldi bana derece ondan yanlis yaptim sandim 36.5 normal mi yani
Senin vücut sıcaklığın öyle demekki. Önemli olan kaç olduğu değil ne zaman düşüş çıkış olacağı

Merhabalar formda yeniyim bu ay ilkkez vucut sicakligini olcmeye basladim bu sekilde sekiz gunum var regliye ve gecen ay ikinci gunu olcmeye basladim atesi fotografa bakarak yorum yapma sansiniz varmi

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-06-12-02-42_1.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 69
Ateş ölçme yöntemine göre bazılarının yumurtlaması 12 13 gün ama regl günü 1 hafta sonra gösteriyor? Yumurtlamadan sonraki faz sabit diye biliyorum 14 günde nasıl oluyor

Bu gece sık sık uyandım saga sola döndüm çok az önce kalkmadan ölçtüm sık uyanmak etkiler mi ateşi dün testte pik gördüm yine ama ateş 5 gündür 36.6

selam canım.aynen hamileyim ama daha çok yeni.buraya da yazacaktım ama kalp atışını duymadan yazmak istememiştim tüp bebek tedavisiyle oldu.henüz daha 5 haftalık.iki tane yumurta transfer edildi.ikizmi tek mi bilmiyorum.İnşallah Allahım tamamına erdirir sağlıkla kucağıma almakta nasip olur aminn darısı herkese olsun inşallah canım

Hanimlar ates yontemini denedim anlayan bana bi yorumlayabilirmi?
4.gün = 36.5
5.gün = 36.3
6.gün = 36.1
7.gün = 36.2
8.gün = 36.2
9.gün = 36.3
10.gün = yapmadim
11.gün = 36.2
12.gün = 36.5
13.gün = 36.4
14.gün = 36.8
15.gün = 36.3 ......................-> Yumurtlama
16.gün = 36.7.......................-> Çatlama
17.gün = 36.8
18.gün = 36.8

Şuana kadar ki ateş tablom 18.günümdeyim adetime 10 gün var nasil sizce ?

Kizlar kimse yok muuu

canım ateşle hamileliği çok anlayamıyoruz.sadece,adet günü ateşin düşmez yüksek kalırsa o zaman hamile olabilme ihtimali oluyor.şu anki ateşin iyi.inşallah adet gününe kadar hiç düşmez ve hayırlı haberi alırsın.

Yaaa Hilalll amann Allahmmm sabah sabahh mutluluktan çığlık atıcam ayy cok sukur Allahmm!!❤❤ nasil sevindim anlatamam
uykum kacmisti bi bakayim.dedim nasil keyfim yerine geldi
Kuzumm ya çok cok tebrik ederimm Allahmm saglikla kucagina aldirsin yavrunu inşallah bol bol dua edicem size ❤❤❤❤

canım benim Allah razı olsun aminnn inşallah Allahım sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder ne çok zaman geçirdik bu sayfada.çok şükür çoğumuz bir şekilde hamile kaldı yavrularını kucaklarına aldılar.Allahım diğer bekleyen isteyen herkesede en kısa zamanda nasip etsin inşallah benim sevincime duygularıma böyle güzel ortak olduğun için ben teşekkür ederim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…