Bulamadımcanım ateşini yazdığın sayfanın altında tests&device yazan yere tıkla,orda standar opk var.ordan giriyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulamadımcanım ateşini yazdığın sayfanın altında tests&device yazan yere tıkla,orda standar opk var.ordan giriyorsun
kuzum ateşini giriyorsun ya o sayfanın altına doğru in orda tests&device yazıyor ona tıklayınca standart opk seçeneği var oraya pozitif negatif olarak girebiliyorsunBulamadım
Sanki çatladıktan sonra ateşin yüksek seyretmesi lazım çatlamadı gibi güşündüm ben böle oluncaMerhaba arkadaşlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Daha önce ateş takibi yaparak hamile kalmıştım. Şimdi oğlum 14 aylık tekrar bebek düşünüyoruz. Ama hormonlarım yaptığım bi hatadan dolayı alt üst oldu düzensiz adet oldum bi süre. Hormon ilaçlarıyla düzene girdi gibi şimdi. Bu ay ateş ölçümü yaptım görebilmek adına. Önce ayın 15inde yumurtlama olduğunu yazdı. Ama ben değerleri girdikçe de kalktı kırmızı kesikli çizgi. Yumurtlama olmamış gibi görünüyor. Ya da oldu çatlamadı mı demek bu anlayamadım. Ekran fotoğrafını atsam yorumlayabilir misiniz ?
Şimdiden çok teşekkür ederim
Bende öyle düşündüm açıkçası. Bi de şöyle bi durum var. Gece bebeğim çok emmeye kalkıyor. 6da ölçüyorum ateşimi ama bazen 5te uyanıp emmiş oluyor haliyle uyanmış oluyorum. Acaba o ateşimi etkiler mi. 3 saat deliksiz uyku olmalı diye biliyordumSanki çatladıktan sonra ateşin yüksek seyretmesi lazım çatlamadı gibi güşündüm ben böle olunca
Kimse yardımcı olamadı bana maalesef. Ama ben bi gün bu durumu yaşayan olursa sonumu merak ederse diye geleceğe not düşmek istedim. Birden fazla yumurtlamışım. Sonradan ateşimin düşmesinin nedeni ikinci bi yumurtlamaymış. İlki tutmadı ama ikincisi tuttu. Dün bugün yumurtlamamın 7-8 günlerimde pozitifi gördüm. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen herkese nasip etsinBende öyle düşündüm açıkçası. Bi de şöyle bi durum var. Gece bebeğim çok emmeye kalkıyor. 6da ölçüyorum ateşimi ama bazen 5te uyanıp emmiş oluyor haliyle uyanmış oluyorum. Acaba o ateşimi etkiler mi. 3 saat deliksiz uyku olmalı diye biliyordum
Gözün aydın canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eylesin... peki 2. Yumurtlama olmuş dedin o zaman ovu çizgisi olustumuKimse yardımcı olamadı bana maalesef. Ama ben bi gün bu durumu yaşayan olursa sonumu merak ederse diye geleceğe not düşmek istedim. Birden fazla yumurtlamışım. Sonradan ateşimin düşmesinin nedeni ikinci bi yumurtlamaymış. İlki tutmadı ama ikincisi tuttu. Dün bugün yumurtlamamın 7-8 günlerimde pozitifi gördüm. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederim canım inşallah. Doktorda öğrendim ikinciyi. Ovülasyon pozitif dedi. Ne demek dedim tekrar yumurtluyorsun dedi. Değerlendirdik tuttuGözün aydın canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eylesin... peki 2. Yumurtlama olmuş dedin o zaman ovu çizgisi olustumu
Yani ateş tablosunda bi değişiklik olmadimi bende uzun süredir ateşle takip yapıyorum bu ay tablo bi değişik oldu...sonuç olarak yine adet oldum tekrar hayırlı olsun...Teşekkür ederim canım inşallah. Doktorda öğrendim ikinciyi. Ovülasyon pozitif dedi. Ne demek dedim tekrar yumurtluyorsun dedi. Değerlendirdik tuttu
Oldu. 15 ocakta yumurtladım ama sonra düştü şaşırdım çatlamadı sanırım diye düşündüm. Sonra 27 ocakta tekrar düşüp yükseldi.15ine çizgi çekmişken o silindi 27sine çekti uygulamada hata verdi. Hormon ilacı kullanmıştım bi de çok adet düzensizliği vardı sanırım ondan oldu.Yani ateş tablosunda bi değişiklik olmadimi bende uzun süredir ateşle takip yapıyorum bu ay tablo bi değişik oldu...sonuç olarak yine adet oldum tekrar hayırlı olsun...
Çok teşekkürler cevap için Amin Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin dua edin bizleredeOldu. 15 ocakta yumurtladım ama sonra düştü şaşırdım çatlamadı sanırım diye düşündüm. Sonra 27 ocakta tekrar düşüp yükseldi.15ine çizgi çekmişken o silindi 27sine çekti uygulamada hata verdi. Hormon ilacı kullanmıştım bi de çok adet düzensizliği vardı sanırım ondan oldu.
hakkınızda hayırlısı olsun rabbim size de en yakın zamanda nasip etsin inşallah
canım merhaba.her gün aynı saatte yataktan hiç çıkmadan dil altından ölçüm yapacaksın.gün içinde ölçtüklerin bişey ifade etmez.yumurtlama olacağı zaman ateşinde bariz bi düşüş olur.ateşin tekrar yükselene kadar o günleri değerlendiriyorsunuz.hatta ateş yükseldikten sonraki günüde değerlendirerek işinizi sağlama alın kısa ve basit tabirle böyle.inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınSimdi de saat 10.30da 36.7 cikti
Ölçmeye devam edin. Uyandıktan sonra ölçmeyin kafa karıştırırMerhaba ben de bu ay ates olcme yontemi denemek istiyorum bana yardimci olur musunuz adetimin 4.gunundeyim yeni basladim ama sabah 7 de uyaninca ateşim yuksek çıkıyor hava soguk malum battaniye fln örtüyoruz 36.5 37 arasi cikiyor nerde yanlis yapıyorum yardimci olun lutfen bilgisi olan anlativerse bana
Canm saat 7 de yapmaya basladim ama 7 ye gore 36.5 cikti yuksek degil mi adet gününe gore bazilarinin okudum 36.0 ile başlıyorlar o yuzden yanlis mi yaptim acaba dedim hergun saat 7 de yataktayken yapicam insallah ama bana yuksek geldi doğru yapıyorsam sorun yok o zamncanım merhaba.her gün aynı saatte yataktan hiç çıkmadan dil altından ölçüm yapacaksın.gün içinde ölçtüklerin bişey ifade etmez.yumurtlama olacağı zaman ateşinde bariz bi düşüş olur.ateşin tekrar yükselene kadar o günleri değerlendiriyorsunuz.hatta ateş yükseldikten sonraki günüde değerlendirerek işinizi sağlama alın kısa ve basit tabirle böyle.inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın
Uyanir uyanamaz degilde biraz kalkip oturupta mi yapayim yaniÖlçmeye devam edin. Uyandıktan sonra ölçmeyin kafa karıştırır
Hayır elinizin altında olsun derece. Alarmı kuruyordum o saate. Doğrulmadan alıp dilimin altına koyup ölçüyordumUyanir uyanamaz degilde biraz kalkip oturupta mi yapayim yani
Hayır elinizin altında olsun derece. Alarmı kuruyordum o saate. Doğrulmadan alıp dilimin altına koyup ölçüyordum