Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canımcımtaf akıntının olması iyi demiş olmaması değil

akıntı kesin olmasada hamilelik belirtisidir oyüzden o şekilde söylemiştir taf.. bende hamileiken beyaz mat akıntım vardı bu durum normal demişti doktorum.
hayırlısı bakalım

üye olurken verdiğin mail adreslerini kontrol et. mailine aktivasyon maili gelmiş olabilir. benim öyle olmuştu.

Ayy nasıl okuduysam ben! Sağol lightlife. Peki bu akıntı ovulasyondan sonra sürekli devam mı etmeli? Yoksa implantasyondan sonra filan mı başlar?:44:

canım email geldi ama ingilizcem zayıf anlamıyourm ki

yeni bi sayfa aç ingilizce türkçe çeviri yaz.. açılan sayfaya kopyala yapıştır. az çok anlarsın ne demek istediğini. yada açılan sayfada tıklaman gereken bişey varsa onu tıklaman lazımdır sanırım bende tam olarak bilmiyorum davet üzerine üyeliği sen üye olamıyosun diye davetiye göndermek lazım diye bildiğimden gönderdim ama nasıl bi mail geliyo bilmiyorum.:26:

hayır bu beni kabul etmiycek.adresimi yazdım.her zamanki gibi beyaz bi sayfa çıktı öyleee bekliyorum.
bu arada bana gelen emailde 2.tıklanacak yer var acaba tıklasam mı.raporu kötüye kullanma gibi bir şey yazıyor

lightlife canım şimdi çıkmam lazım,olmuyor sonra yine deniycem yardımların için tekrar teşekkürler..

merhabalar bu ateş ölçme olayını tam anlayamadım rica etsem bilen arkadaşlar anlatabilir mi nasıl yapıldığını? benim yumurtlama günüm 28 kasımdı. 2 - 3 gündür ateşime bakıyorum 37.2-37.1 çıkıyor. bu ne anlama geliyor yani? beklenmeyenim 12 aralık bu arada? Lütfen bana yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…