Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bundan sonraki günler bakalım nasıl olacak ateşin hem daha ovulasyon testinde de tam otlu görünüm de elde edememişsin:26: henüz yumurtlama yok ama sanki yakın gibi:KK19:

yorumun için teşekkür ederimtafçım bana da yakın gibi geliyo.. acaba diyorum ateş yükselmeden önce bi düşüş yaşıyoya o düşüşü mü yaşadı bugün.. gerçi benim ateşim yükselmeden önce bi düşüş yaşamazdı hiç ama belki bu bir ilktir :KK1:

tafcım teşekkür ederim yorumun için.:KK71: İnşallah emeklerimiz ve umutlarımız boşa çıkmaz. Rabbim en hayırlı zamanda hepimizin kucağını doldursun. Amin.:KK71:

Son düzenleme:
arkadaşlar benim ovulasyon testi ve ateş tablomu da yorumlarmısınız ?
1.gün 36.4
2.gün 36.3
3.gün 36.2
4.gün 36.2
5.gün 36.3
6.gün 36.2
7.gün 36.4
8.gün 36.3
9.gün 36.4
10.gün 36.5 akşam 21 de tek çizgi
11.gün 36.1 öğlen 12 de silik çizgi
acaba bu akşam ya da yarın mı yumurtlamam yorumlarınızı bekliyorum. akşama ovulasyon testi çift çizgi çıkarmı acaba ?

arkadaşlar benim ovulasyon testi ve ateş tablomu da yorumlarmısınız ?
1.gün 36.4
2.gün 36.3
3.gün 36.2
4.gün 36.2
5.gün 36.3
6.gün 36.2
7.gün 36.4
8.gün 36.3
9.gün 36.4
10.gün 36.5 akşam 21 de tek çizgi
11.gün 36.1 öğlen 12 de silik çizgi
acaba bu akşam ya da yarın mı yumurtlamam yorumlarınızı bekliyorum. akşama ovulasyon testi çift çizgi çıkarmı acaba ?

hiç belli olmaz sen yine de gün aşırı ilişkide bulun ovulasyon testini de akşam saat 4den sonra yaparsan sağlıklı sonuç verir çok geç yapma:KK19:

teşekkür ederim taf . test için en uygun saat kaç ? bugün öğlen 12 de yapmıştım. silik çizgi çıktı. test için akşam mı sabah saatleri mi daha uyun ? yardımın için şimdiden teşekkür ederim.

teşekkür ederim taf . test için en uygun saat kaç ? bugün öğlen 12 de yapmıştım. silik çizgi çıktı. test için akşam mı sabah saatleri mi daha uyun ? yardımın için şimdiden teşekkür ederim.

ovulasyon testi için en uygun saatler öğleden sonra saat 15:00-19:00 arasıdır. testi yapmadan önce çok sıvı tüketmemek ve en az 3 saat idrara çıkmamak gerekir:KK19:

sağol taf . sen hangi marka test kullanmıştın ?

ben ilk kullanmaya başladığımda kaset tipi predictor marka, daha sonra predictorun içindeki test sayısını az ve buna rağmen pahalı bulduğum için (kalite olarak en iyisidir ama) internetten aldığım çubuk tipi coretest marka ovulasyon testi kullandım. ikisi de iyi marka bana göre:KK19:

Son düzenleme:
akıntının hala olması birden aklıma güzel şeyler getirdi:KK23::KK61:
bu arada julia nın da dediği gibi 23. günden sonra ateşinin artışı ortalamanın üstünde seyretmiş biz şimdiye kadar hep 17. gün yumurtan çatladı diyorduk ama 23. gün de olabilir şimdi bak şüpheye düştüm:26: akıntının olması güzel bu arada:KK24:
tafçım 23. gun mu yumurtlama oldı diyosun ama o ara hiçç çalışmadık kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz aman diyimmmmm

Caracım ,serapcım teşekkürler toparlandım epey ,1 ay yatınca insan daha yatmak istemior, o yüzden ayaklandım ama doktorum yatmamışsın dedi kızdı biraz :) hala karnımın içi acıor,zor toparlanadı zaten şekli bir acaip kalmıştı :)

Julia sıkı sıkı sar karnını canım :KK16::KK16: Doktorunu dinle ama sen hep kıpır kıpırsın :KK1::KK1:ama uzanmak gerekiyosada yat

Ya kızlar bu ff kafayı yedirtecek bana..İnat ettim ama bir türlü üye olamıyorum:KK43:
Ya birilerinin daveti lazım,ya da birden çok istek diyor bilgisayar başına bir üyelik diyor da bilgisayarı benden başka kullanan yok ki..şaşırdım kaldım:44:
Nasıl yapacam bi fikri olan var mı ya lütfen...

akıntının hala olması birden aklıma güzel şeyler getirdi:KK23::KK61:
bu arada julia nın da dediği gibi 23. günden sonra ateşinin artışı ortalamanın üstünde seyretmiş biz şimdiye kadar hep 17. gün yumurtan çatladı diyorduk ama 23. gün de olabilir şimdi bak şüpheye düştüm:26: akıntının olması güzel bu arada:KK24:

Akıntının olmaması neden iyi bir şey taf? Açıklayabilir misin? Ben ateşle ovu.testine odaklandığım için pek takip edemedim. 16.günümde yani tahmini ov.günümde çok az bir akıntı gördüm. Şeffaf, yumurta beyazı gibi. Ama çok az. Ertesi gün 17.günümde onun biraz daha yoğunu ve çok az fazlasını bir kere gördüm. Bir daha da göremedim. Bugün de hafif sarı gibiydi. Şeffaf değildi. O da çok azdı. Ovulasyondan sonra akıntı olmaması mı gerekiyor? Olursa nasıl olması gerekiyor?:44:

Son düzenleme:
X