SAOL AVATARI GÖZEL KIZ
valla aslında yeğenime elbise örmekiçin örnek ararkenbuldum bu gözel kızı :) üzerindeki elbiseyi yapmak için bilgisayara kaydettim zamanla bu gözel kıza bayıldım bayıldım bacacıklarını ısırasım geliyo hatta.:))) bende avatar yaptım onu adını da koydum zeynep :)
bundan sonraki günler bakalım nasıl olacak ateşin hem daha ovulasyon testinde de tam otlu görünüm de elde edememişsin:26: henüz yumurtlama yok ama sanki yakın gibi
arkadaşlar benim ovulasyon testi ve ateş tablomu da yorumlarmısınız ?
1.gün 36.4
2.gün 36.3
3.gün 36.2
4.gün 36.2
5.gün 36.3
6.gün 36.2
7.gün 36.4
8.gün 36.3
9.gün 36.4
10.gün 36.5 akşam 21 de tek çizgi
11.gün 36.1 öğlen 12 de silik çizgi
acaba bu akşam ya da yarın mı yumurtlamam yorumlarınızı bekliyorum. akşama ovulasyon testi çift çizgi çıkarmı acaba ?
taff bana yorum yapmadın
teşekkür ederim taf . test için en uygun saat kaç ? bugün öğlen 12 de yapmıştım. silik çizgi çıktı. test için akşam mı sabah saatleri mi daha uyun ? yardımın için şimdiden teşekkür ederim.
sağol taf . sen hangi marka test kullanmıştın ?
tafçım 23. gun mu yumurtlama oldı diyosun ama o ara hiçç çalışmadık kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz aman diyimmmmmakıntının hala olması birden aklıma güzel şeyler getirdi
bu arada julia nın da dediği gibi 23. günden sonra ateşinin artışı ortalamanın üstünde seyretmiş biz şimdiye kadar hep 17. gün yumurtan çatladı diyorduk ama 23. gün de olabilir şimdi bak şüpheye düştüm:26: akıntının olması güzel bu arada
2f9770 Ovulation Charts
herkese merhaba...buda benim ateş tablom arkadaşlar
maşallahhh manzara süper
akıntının hala olması birden aklıma güzel şeyler getirdi
bu arada julia nın da dediği gibi 23. günden sonra ateşinin artışı ortalamanın üstünde seyretmiş biz şimdiye kadar hep 17. gün yumurtan çatladı diyorduk ama 23. gün de olabilir şimdi bak şüpheye düştüm:26: akıntının olması güzel bu arada