günaydıın
galiba 20. gün yani dün yumurtan çatlamış yarın da ateşini görelim kesin ortaya çıkar o zaman[/QUOTE
teşekkür ederim canım bana da öyle geldi bakalım hayırlısı
Günaydınlarrrrr. Nihayet FF'de detektör bir ovulasyon günü yakaladı. Ama kesik kesik kırmızı çizgi var. Kesin değil mi demek oluyor bu sizce?
Günaydın tafcıgım nasılsın yegenım nasıl
teşekkür ederim taf . yalnız öğlen yaptığım testten öncesindeki akşam yaptıım testte tek çizgi çıkmıştı. eğer 11 . gün öğlen çatladıysa önceki akşam yaptığım testte neden tek çizgi çıktı onu anlamadım ?
grafiğe göre 16. gün yumurtlama olmuş zaten ateş değerlerin de 16. gün yumurtlama olduğunu gösteriyor doğru yakalamış yani bence:81: kesik olması yumurta akı kıvamındaki akıntını 17. güne işaretlediğin için olabilir :26:
Ovulasyondan 14 gün sonra adet olunur diye bir kaide yok. Benim araştırdığım kaynaklardan "mostly 12 to 16" yazıyordu. 12den 16ya değişebiliyormuş. Herkesin luteal faz dönemi aynı olmuyor. Genelde 14 diye biliniyor ama 12-16 arası da "mostly" sık karşılaşılan bir durum yani. Bu ay benim de anladığım 16 gün sürüyor ovulasyon-adet arası dönemim.normalde 28 -30 gün arasında değişiyordu . gçen ay 27. gün adet oldum. geçen ayda 10. gün ateşim 36.6 , 11. gün 36 .1 , 12. gün 36. 6 olmuştu. yani ovulasyondan 14 gün sonra adet olunur tezi bede tutmuyor. eğer geçen ayda 11. gün yumurtladıysam ovulasyondan 16 gün sonra adet oluyorum. birazdan tekrar test yapıcam bakalım ne olacak ? ama bu testleri hiç anlamadım. geçen ayda çiftçizgiyi hiç görememişti. sanırım bu ayda göremeyeceğim.
kızlaaarrr ovulasyon testimi yaptım ve sonunda çift çizgiyi gördüm ama şu anda okuldayım inşallah akşama geç kalmış olmayızzz. ama ateşim dün düştü bugün yükseldi . ateş yumurta çatlayınca yükseliyor, testte yumurta çatlamadan 24-36 saat önce çift çizgi oluyor diye biliyorum. acaba ateşimdemi tuhaflık testte mi ? yani acaba yumurtam çatladımı yoksa testte gördüğüm çift çigiden 24-36 saat sonra mı çatlayacak ? lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
iyi maşallah sizebiz iyiyiz teyzesi çok şükür bir sıkıntı yok senin de ateş iyi gidiyor inşallah hamilesindir yavrun sıkıca tutunmuştur sana ama hamile değilsen de sıkma canını hayırlı zamanı bekliyordur anneciğine kavuşmak için
24 saat içinde çatlar gülüm merak etme kacırmazsınkızlaaarrr ovulasyon testimi yaptım ve sonunda çift çizgiyi gördüm ama şu anda okuldayım inşallah akşama geç kalmış olmayızzz. ama ateşim dün düştü bugün yükseldi . ateş yumurta çatlayınca yükseliyor, testte yumurta çatlamadan 24-36 saat önce çift çizgi oluyor diye biliyorum. acaba ateşimdemi tuhaflık testte mi ? yani acaba yumurtam çatladımı yoksa testte gördüğüm çift çigiden 24-36 saat sonra mı çatlayacak ? lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
saymıyo kuzu yaptım ama olmadı