- 19 Mayıs 2008
- 7.467
- 7
cancer duyacaksın allahın izniyle..ŞenizGelişmelerden haberdar et
Sağlıklı kucağına almak nasip etsin şampiyonn
amiiinnn canımm tabiki ederim inşallahh sizlerede sağlıkla şampiyonlar gelir hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cancer duyacaksın allahın izniyle..ŞenizGelişmelerden haberdar et
Sağlıklı kucağına almak nasip etsin şampiyonn
sanırım etşini ölçmeyi unuttuğun 14.gün yumurtlamış olabilirsin ama tabi bir ihtimal sadece ölçseydin o gün daha kesin konusabilirdik 25 günde birmi hasta oluyosun cünkü yumurlama 14.gün olduysa 28.günde falan hasta olman lazım3.gün.35.8
4.gün.36.3
5.gün.36.5
6.gün36.4
7.gün.36.3
8.gün.36.4
9.gün.36.5
10.gün.36.3
11.gün.36.4
12.gün.36.5
13.gün.36.3
14.gün.unuttum
15.gün.36.5
16.gün.36.7
17.gün.36.7
18.gün.36.8
19.gün.36.9
20.gün36.8
21.gün.36.9
22.gün.36.7
23.gün.36.9
24.gün.36.9 kahverenci leke geldi.
bugün veya yarın adet olmam gerekiyor.acaba nezaman yumurtlamışım ve hastalanacakmıyım
Günaydın kızlar bugun tamamen söküldü regl oldum:) Bunada şükür en azından düzenli oluyorum:)
28 nisan: adetimin 1.günü 36.2
geldimmmmmmm kızlarrr 168,2 çıktı sizce nası epey erken öğrenmişim dimi:))
canım benim nasip edicek inşallah ben inanıyorum.tek tek hepinizin güzel haberini alacağız burdan.amin canım sağol.etmez olurmuyum hep aklımdasınız.hatta dua ederken gerçek isimlerinizi bilmiyorum çoğunuzun ya rumuzunuzla söylüyorum.:roflol:anaaammm bu küçücük fasulye büyüyüp kocaman çocuk mu olucakdelikafadulden
Allahım bize de fasulyelerimizi göreceğimiz günler nasip et.:Saruboceq:
fundiş inşallah çok sağlıklı bi yavrun olur.
bize dua etmeyi unutma.
sağol aycankım .öptüm.darısı sizlere.tüm isteyenlere inşallah :Saruboceq:canım okadar çok okudumki böle hamile olanı bence yarın sabah kanda baktır hem bu ay 2 kez yumurtladın inş tutmuştur canım çok sevindim canım inş müjdeli haberle gelirsin :1hug:
Rabbim sağlıkla kucağına alcağın günüde göstersin canım tadını çıkar bu günlerin :1hug:
canıım sağol.inşallah.fundacım maşallah minik fasülyene..saglıkla gelsin
fundacımm seninki fasulyelikten çıkmış kızz kocamann oğlun mu oluyor yoksa kaydirigubbakcemile3 gönlümden geçen bi kız bi erkek sağlıkla olsun inşallahhh
funda senide tebrik ederim hamile olamak çok güzel bir duygudur değilmi