- 13 Nisan 2009
- 561
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldimmmmmmm kızlarrr 168,2 çıktı sizce nası epey erken öğrenmişim dimi:))
buakşam doktorumu arıcam bakalım ne dicek benim ilki düşük olunca bunda epey dikkat etmem gerekcek inşallah sağlıkla alırım kucağıma..a.s.değerin güzel canım benim sen gene 48 saat sonra çarşamba günü gibi bi kan tahlili daha yaptır 2 ye katlasın inşallah güzel güzel:))
burcucum ateşin güzel inşallah hiçç düşmesinnn.. :Saruboceq:mervecim tebrik ederim canım cok sevindim bir iki gün sonrada ben güzel bi haber veririm belki
ayyyy canım benim çok sevindim.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Allah tamamına da erdirsin inşallah..Canı gönülden tebrik ederim canım.
geldimmmmmmm kızlarrr 168,2 çıktı sizce nası epey erken öğrenmişim dimi:))
cancercim tebrikler canım
değerinde gayet iyi , 2. yumurtlamanda büyük ihtimalle hamiş kalmışsın.
cancer hayırlı ugurlu olsun cnm çok sevındım senın adına allah ım sağlıklı kucagına almak nasip etsin ? düşükten yapalı kaç ay olmuştu? birde bişiler denedım demişsin biraz açıklarmıısn ? tşkler
amin cnm benim inş busefer tutar olmadı sende ovulasyon testi al cnm yumurtlama gününü bilmek iyi oluyor..herkes 6ay sürer demişti öle oldu inş senden daha erken alırız haberlerini..saol cnm .. bende düşkten sonra 4 aydır denıyorum daha bişi yok bu ay da hastalnadım artık mayısa kaldı bu ayt yapmadıgım kalmamıştı ... gelecek ay sadece keçiboynuzu yediricem ve 12-13-14 ilişki inş. bu sefer tutar.. ttüyo aldım senden ..:) cnm kendıne çok dikkat et inş. 9 ay sonunda mis kokusunu koklarsın bebgının ..
amin cnm benim inş busefer tutar olmadı sende ovulasyon testi al cnm yumurtlama gününü bilmek iyi oluyor..herkes 6ay sürer demişti öle oldu inş senden daha erken alırız haberlerini..
cnm aslında almayı düşündüm ama çok kafaya takarsam diye vazgeçtim bu ay ateş de löçmeyı düşünmüyorum biraz stresli ve aceleci insanım :) hemen herşey olsun istıyorum sabır gerekıyo ama o da bende yok .. bu ay siteye bile girmeyı düşünmüyorum her gün giriyorum kafam hep gebelıkle meşgul oluyo ! birde yumurtladıgım günü biliyorum yinede yardımcı olurmu bilmıyorum ? napsam sence?
kızlar benim şimdi pembe bi kanamam oldu lekelenme gibi belim ağrıo ama regl ağrısı gibi değil sabah ateşim 36.4 tü çarşamba regl olmam lazım benim çok düzenlidir 28 gün
acaba erken regl olabilirmiyim senağlama
canım sabah yataktan cıkmadan ölçtüğünü dikkate almalısın.gün içinde hareket etmemizden dolayı yükseliyobiliyorum sabah yataktan kalkmadan ölçmek gerekir ateşi ama ben şimdi ölçtüm 36.7 çıktı normalmi bu acaba? sabah 36.4 tü !!!
atrıca 2 gün önce aynı sekilde bendede pembe lekelenme oldu ama hemen kesildi ve tekrar olmadı benimde adetime 6 gün vardı ateşimde düşüş olmadıkızlar benim şimdi pembe bi kanamam oldu lekelenme gibi belim ağrıo ama regl ağrısı gibi değil sabah ateşim 36.4 tü çarşamba regl olmam lazım benim çok düzenlidir 28 gün
acaba erken regl olabilirmiyim senağlama