Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 1-2 gün sabret bakalım kanaman tekrar gelmezse ümitlenmeye basla.bende heran gelicek diye korkuyorumkaydirigubbakcemile529 nisanda regl olmam gerekiodu umarım lekelenmedir valla gidip bakmaya korkuyorum:)))
atrıca 2 gün önce aynı sekilde bendede pembe lekelenme oldu ama hemen kesildi ve tekrar olmadı benimde adetime 6 gün vardı ateşimde düşüş olmadı
inşallah canım inşallah bekliyorum heyecanla sanki adet olucakmışım gibi ağrı var kasıklarımda korkuyorumayy..canım ya senin lekelenme tam da yerleşmenin oldugu günlere denk geliyor..insallah senden de güzel haberi alacagız..:dance::dance:
Günaydın kızlar bugun tamamen söküldü regl oldum:) Bunada şükür en azından düzenli oluyorum:)
28 nisan: adetimin 1.günü 36.2
evet canım en azından zamanında geldide fazla umutlanmadın.sağlık olsun bir dahaki aya sevinç yaşarsın inşallah canım rabbim gönlüne göre verir inşallahGünaydın kızlar bugun tamamen söküldü regl oldum:) Bunada şükür en azından düzenli oluyorum:)
28 nisan: adetimin 1.günü 36.2
Geleceğin en güzel anneleri nasıllarmış..
canımm iyiz sen ne alemdesina.s.
Canım iyi gibiyim yine geç regli oldum bugün dr.a gideceğim bugün başlıyorum ateş ölçmeye..Şeniz
Özlemişim sizleri...:1rolleyes:Sen nasılsın...
ceylan bi biz kaldık kıssss