- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
Hemde 15 sn çıkmıştır LOVELİ...Eğer 5 saatlik tuttuğum idrarla yapsaymışım nasıl çıkarmış bilemem...
bu arada tebrik ederim arkadaşım
rabbim hayırlı ve saglıklı bir bebek nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde 15 sn çıkmıştır LOVELİ...Eğer 5 saatlik tuttuğum idrarla yapsaymışım nasıl çıkarmış bilemem...
bu arada tebrik ederim arkadaşım
rabbim hayırlı ve saglıklı bir bebek nasip etsin
bide ben şu çizgiyi net görebilsem
tebrik ederim arkadaşım
Oooo Welcome hadi gözün aydın oh beee sonunda oldu yanılmadım çok şükür :)
Sen kanla teyit et de için rahatlasın 10 gün sonrası da doktoruna gidersin,ben olmayacam ya baştan söleyim,dikkat de et kendine,yemene içmene besle kendini artık :)
Ronya ben olmayacam ama sen,in tablonu da merak ediorum aslında ,normalden farklı bir tablo da seninki,inş sen de şaşırtma beni :)
Geldiğimde eylül ve ağustos hamişlerini berbaber görecem,bakalım kimler olacak,çok heyecanlııııı :)
Hİlal ,Özlem sizlerde tüp bebk deneyeceksiniz sizden o kadar eminim ki listede adınızı görecem inşallah :)
Teşekkür ederim canım...Darısı senin ve hamiş olmayı bekleyenlere...
İnsallah canım sen dua et bize bolbol
welcome çok sevindim canım disardaydim ronya haber verdi telefonla Allah hayırlı uğurlu etsin saglikla kucağına al inşallah
aminnnnn
aamaşaallah seninki iyice net çıkmış
ne kadar beklediniz sizin sorun yoktu galiba
bize 3 sene dolduboshayallersmile
Çok sağol canım...İnşallah sağlıkla kucağıma almayıda Rabbim nasip eder...Şimdi sıra sizlerde canım...
Benim 17 ay oldu canım...18 ayın yarısında tam işte bugün hamiş olduğumu öğrendim...Yalnız seninde bebiş geliyor galiba...
inşaallah teşekkür ederimdualarımız seninle zeynepçim. inşallah beklediğin güzel haberi alırsın hayırlısıyla..
inşaallah teşekkür ederim
bu arada ateşim 37.4 :roflol:
böyle yüksek şekilde kalır inşşaaaaaahhh..
zeynepciğim bence bebişin seninle güzelim...az kaldı ama sabret stresss yokinşaallaaaaahhhhhhhhhhh
Ewet belirtim oldu ama heray olan belirtiler...Sadece tek fark göğüslerimin hala ağrıyor olmasıydı...Normalde adetime 2-3 gün kala ağrım kalmazdı...