• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MaşaAllah yaşın genç ne güzel. oğluma hamile olduğum yaştasın. İnşaAllah senin meleğin de bu yaşında gelir. 26 yaşında anne olmuştum. Rabbim 2. yi de nasip eder İnşaAllah
amin sağol canım. güzel düşüncelerin için 😊
hakkımızda hayırlısı olsun İnşaAllah
Amiin amiin inşallahh🤲

Öyle tabi çok fazla stres yaptım bu ay . 10 ay oldu uğraşıyorum. Ama çok şükür 8. Yaşında bir kuzum var. Allah olmayana da nasip etsin. Ben bu duyguyu tatmışken bile bu kadar çok istiyor ve sonrasında kırılıyorsam Allah onlara yardım etsin 🤲
Rabbim evladını bağışlasın. en yakın zamanda bir kardeşinin olmasını nasip etsin İnşaAllah
Rabbim hiçbir kadının doğrusu anneliği hakeden hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın

MaşaAllah yaşın genç ne güzel. oğluma hamile olduğum yaştasın. İnşaAllah senin meleğin de bu yaşında gelir. 26 yaşında anne olmuştum. Rabbim 2. yi de nasip eder İnşaAllah
amin sağol canım. güzel düşüncelerin için 😊
hakkımızda hayırlısı olsun İnşaAllah
Canm simdi.benim 13ekim ovulasyonun 14.gunu ya adet olcaksam yarin derecemin baya dusmesi lazim dimi ? Bugun de 36.6ydi

Canm simdi.benim 13ekim ovulasyonun 14.gunu ya adet olcaksam yarin derecemin baya dusmesi lazim dimi ? Bugun de 36.6ydi
evet canım bu ateş değerin kac gündür böyle?
ve adet derecen kaçtı? sanırım 36.1 falan mıydı? bunlara cevap verirsen birşey soyleyecegim

Grafikte boyle

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-12-09-22-16-827_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_2020-10-12-09-22-16-827_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 104
anladım canım. 0.1 derece düşüş çok önemli değil. eğer yarın ve bir sonraki gün de düşmeye devam ederse malesef diyeceğim. ama düşmez ise hamişsin demektir
hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah
Ovulasyonun 11.gunu kan negatif o yuzden dusus bekliyorum aslinda maalesef..

anladık canım ama.belki kanda çıkması için bile.erken olmuş olabilir zaman olarak. adetin gecikir mi normalde günü günün e mi olursun.
bekleyip göreceğiz
Pkosum normalde duzensizdi kilo verince duzeldi 2-3atar en fazla.. en gec 16sinda olmam lazim

Rabbim evladını bağışlasın. en yakın zamanda bir kardeşinin olmasını nasip etsin İnşaAllah
Rabbim hiçbir kadının doğrusu anneliği hakeden hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın
Amin inşaAllah. Neyse durmak yok yola devam 😃 bu ay ovulasyon testi deneyeceğim. Onun hatırı kalmasın 🤭

kızlar kısaca bana yazarmısınız ateş ölçmeyi biliyorum düşüş ve çıkış hakkında bilgilendirirmisiniz

Amin canim Allah razi olsun rabbim cumle isteyenlere nasip etsin insAllah
amin canım cümlemizden Rabbim razı olur İnşaAllah . dua et tüm isteyenlerede bana da nasip etsin Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar
tüp bebek tedavisindeyim iğne kullanıyorum. yumurtam az ve gelişmelerini bekliyorum
hamişlerin duasi kabul olur dua et olur mu 🤗

amin canım cümlemizden Rabbim razı olur İnşaAllah . dua et tüm isteyenlerede bana da nasip etsin Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar
tüp bebek tedavisindeyim iğne kullanıyorum. yumurtam az ve gelişmelerini bekliyorum
hamişlerin duasi kabul olur dua et olur mu 🤗
Etmezmiyim canim benim herkese tum isteyenlere ediyorum rabbim bos cevirmez insAllah duvalarimizi kabul buyurur saglikli olsun gec olsun guc olmasin Allahim isyana dusurmesin daraltmadan versin bekleyislerin mukafatini inAllah Amin o guzel cabalarinin karsiligini Rabbimin hayirli guzel evlat emaneti ile alirsin insAllah canim benim

Etmezmiyim canim benim herkese tum isteyenlere ediyorum rabbim bos cevirmez insAllah duvalarimizi kabul buyurur saglikli olsun gec olsun guc olmasin Allahim isyana dusurmesin daraltmadan versin bekleyislerin mukafatini inAllah Amin o guzel cabalarinin karsiligini Rabbimin hayirli guzel evlat emaneti ile alirsin insAllah canim benim
Allah-u teala razı olsun 🤗 ne güzel yazmışsın. amin İnşaAllah. Rabbim ne verirse herşeyin hayırlısını nasip etsin

Allah-u teala razı olsun 🤗 ne güzel yazmışsın. amin İnşaAllah. Rabbim ne verirse herşeyin hayırlısını nasip etsin
Amin canim herseyin hayirlisi hayirsizsa hayirli kil sagliksizsa saglikli kil hayirli kul hayirli insan hayirli evlat nasip et Allahim bizlere Amin

Back