- 15 Ekim 2015
- 1.077
- 2.745
- 53
- Konu Sahibi themis1990
-
Cahillik böyle bir şey malesef.
Cehalet insana yanlışla gurur bile duyurtur. Gerçekten berbat bir şey.
Normaldir.
Demokrasi lafını ağzınıza almayın ama olur mu?Hiç yakışmıyor.
Ben zaten sakinim.Sakin olun bence siz önce :) Ahkam kesmeye çalışmıyorum biten bir beden neden umursanır bu soruya cevap arıyorum
apaçık saygı duymuyorum diyor.Cahillik böyle bir şey malesef.
Cehalet insana yanlışla gurur bile duyurtur. Gerçekten berbat bir şey.
Sen anlamıyorsun bile niye tepki aldığını. Sanıyorsun ki sana inançların için cahil dedim. Daha fazla açıklamak istemiyorum. Şöyle özetleyeyim, neye inanırsan inan, istersen öküze tap, banane, ama farklı inanışa sahip olana karışma da, o da yeter.Sizin gibi olmaktansa sizin cahil yaftanizi taşımaktan gurur duyuyorum yakılmaya Allaha isyan etmeye karşı olmak cehaletse çok sukur cahilim oh be
Neden bedenime saygısızlık etmiş olurum. Silinmiş bir fotoğraf karesini saklar mısınız ? Bu açıdan düşünün bir de. Hiç bir işe yaramıyor atmak yerine saklamanın bir anlamı var mı ? Siz biraz duygusal yaklaşıyorsunuz aslında. Ben saygısızlık olarak görmüyorum bedene.Ben zaten sakinim.
Biten bir beden niye umursanmasın, kaç yıl o bedende yaşamış insan.
Aynı soru dine inananlar için de geçerli, onlar için de beden bitiyor. Bir daha aynı bedende doğmuyor kimse, toprak altında toprak olup gidiyor. O zaman şöyle düşünmek lazım, bedenini önemseyen insan mumyalatmalı korumak için. Ne yakmak, ne toprağa girmek bedeni korumuyor.
Ki zaten yakılmak da o kadar önensemek değil. İlk mesajınızda yazdığınız "Ben ölmüşüm zaten, istedikleri gibi takılsınlar gibi bir tutuma girmek kişinin kendi kendine olan saygısızlığı bana göre. İnançlı veya inançsız.
Haklısın, zihniyet aynı.apaçık saygı duymuyorum diyor.
Suudi Arabistanda ,diğer İslam ülkekerinde gayrimüslim olan kadınların bile kapanmak zorunda olmasından belli değil mi zalimlikleri.
Yav kimse saklamıyor zaten, yakıyorlar.Neden bedenime saygısızlık etmiş olurum. Silinmiş bir fotoğraf karesini saklar mısınız ? Bu açıdan düşünün bir de. Hiç bir işe yaramıyor atmak yerine saklamanın bir anlamı var mı ? Siz biraz duygusal yaklaşıyorsunuz aslında. Ben saygısızlık olarak görmüyorum bedene.
Işid in üye bulması zor değil gördüğünüz gibiHaklısın, zihniyet aynı.
ama siz de çok zor bir şey istediniz olmaz ki.Sen anlamıyorsun bile niye tepki aldığını. Sanıyorsun ki sana inançların için cahil dedim. Daha fazla açıklamak istemiyorum. Şöyle özetleyeyim, neye inanırsan inan, istersen öküze tap, banane, ama farklı inanışa sahip olana karışma da, o da yeter.
Ben hiçbir yerde cenneti garantiledigimi yazmadım da ima da etmedim sayın Gayrimüslim
Edebiyatı bırak da, yolda bi çarşaflı cübbe sarıklı ......... Kişi gordugunde GERCEKTEN :) AMA GERCEKTEN İCİNDEN VE DİSİNDAN SAYGİ DUYUYOR.MUSUN
CİDDEN KUCUMSEMİYOR MUSUN GAYRİMÜSLİM SAHSİYET
Neden yakılmak ? Ben dini inançları veya inançsızlığı sorgulamıyorum siz sorguladığı düşünüyorsunuz öyle bir hadsizlik yapamam her koyun kendi bacağından asılacağına göre beni kimsenin inancı bağlamaz, ilgilendirmez. Ben yok olan bir şeyin önemsenmesi veya önemsenmesi gerektiği kısmına takılıyorum. Veya bunun için bir yöntem seçilmesine takılıyorum.Yav kimse saklamıyor zaten, yakıyorlar.
Ama "naparsanız yapın" duyarsızlığınu da göstermiyorlar bedenlerine. İnançları yok veya farklı diye bedenlerini önemsemeyecek değiller. Onların da ölüm sonrası bedenleriyle ilgili istekleri olması çok doğal.
Ben yanmayı seçerek saygısızlık ediyor demedim. Benim laflarımı çarpıtmayın. Benim neye saygısızlık dediğim önceki mesajlarımda gayet açık.Neden yakılmak ? Ben dini inançları veya inançsızlığı sorgulamıyorum siz sorguladığı düşünüyorsunuz öyle bir hadsizlik yapamam her koyun kendi bacağından asılacağına göre beni kimsenin inancı bağlamaz, ilgilendirmez. Ben yok olan bir şeyin önemsenmesi veya önemsenmesi gerektiği kısmına takılıyorum. Veya bunun için bir yöntem seçilmesine takılıyorum.
Bi başka şeyde yakılmak bedene saygısızlık oluyor o halde sizin söylediğinize göre çünkü yakıp kül ediyorsun kendini. Tabi ben sizin gibi bu insan bedenine saygısızlık yapıyor aa bak yakıyor demem bu kişiyi bağlar saygısızlık ediyor demek hoş değil o onun bedeni
Evet açık insanın bedeni hakkında söz söylememesi saygısızlıktır diyorsunuz. Ben doğru anladım yani öyle düşünüyorum, konu içinden çıkılmaz bir hal almadan noktalıyım. hoşçakalınBen yanmayı seçerek saygısızlık ediyor demedim. Benim laflarımı çarpıtmayın. Benim neye saygısızlık dediğim önceki mesajlarımda gayet açık.
sizin dininiz size.benim dinim banadır diyen ayet bile var ama anlaşılan arkadaşlar o ayete de saygı göstermiyorlar.He taşlıyorum ben onları. Hiç saygı duymuyorum. Önce gidip azarlıyorum, sonra taş atıyorum, tükürüyorum filan. Ya sen neyin kafasındasın ya? Bir de oraya gayrimüslüm yazıp durmuş. Senin dinine inanmıyorum. İstesen de istemesen de senin dinine inanmayan var. Hazmet. Burada hakaret gibi yazıp durma.
Sen kendi dinini bile terbiyesizliğe kullanacak birisin. Müslüman olmayan birinin gözüne gayrimüslim kelimesini sokup durarak bir şey yaptığını sanıyorsun hem de . Yazık sana. Eminim bir dolu sevap kazanmışsındır dinini kullanarak milleti taciz ettiğin için burada. Terbiyesiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?