• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateistler yakılmak için Topbaş’tan fırın istiyor!

Eceliyle ölenlerin organları bir işe yaramıyor genelde,kaza filan olması lazım
zaten bu olayın ateist olmakla yada herhangi bir dine mensup olmakla alakası yok.
kısaca zaten organını bağışlamak isteyen başvurusunu ölmeden yapıyor yada ailesinin isteğiyle oluyorki bunun konuyla alakası yok. ayrı bir olay bu

zaten bu olatım ateist yada herhangi bir dine mensup olmakla alakası yok.
kısaca zaten organını bağışlamak isteyen başvurusunu ölmeden yapıyor yada ailesinin isteğiyle oluyorki bunun konuyla alakası yok. ayrı bir olay bu
Yani o mantıksızlığa hiç değinmedim bile,organ bağışlamak için ateist olmak gerekmiyor elbette

İnançlı olduğunu dile getirip böbürlenerek her fırsatta başka insanları aşağılayanlar ,bundan garip bir haz duyanlar saygı duymayı öğrenmediği müddetçe istedikleri saygıyı asla göremeyecekler.
Demokrasi anlayışınız bile hep banacı.
Size ne insanların cesedinin ne olacağından .Kendinize bakın.

İsmim, daha doğrusu rumuzumla ne alakası var anlamadım.
Müslüman değilim. Vücuda zarar vermek olarak da görmüyorum bunu zaten.
Üzgünüm ama saygı duymak ZORUNDASINIZ. Benim gibi düşünen ve daha sizden farklı düşünüp inanan herkese.

Yooo duymuyorum saygı. Sevde peygamber efendimizin eşi

Müslüman değilsen maden sorun yok.konuyu kapattım

Dilerim.bir gün doğruyu bulursun

Saygı saygı saygı deniliyor da bazen bakıyorum özellikle inanmayan bazı üyeler islamiyete ve hz. muhammed'e hakaret ediyor, bazı kutsal saydığımız değerlerle alay ediyor, yok sayıyor... tepki alınca da SAYGI DUY BANA, BEN İNANMAK ZORUNDA DEĞİLİM... tamam da sen saygı beklerken saygısızlık yapıyorsun farkında değilsin...

Yooo duymuyorum saygı. Sevde peygamber efendimizin eşi

Müslüman değilsen maden sorun yok.konuyu kapattım

Dilerim.bir gün doğruyu bulursun

Seninle aynı şeye inanmayan birine, kendi dinini kastederek doğruyu bulma temennilerinin ne kadar saçma geldiğini bilseydin keşke. Hem de o kadar saçma geliyor ki anlatamam. Saygı duymuyorum diyorsun ama bana bir şey de diyemiyorsun işte. :) Böyle olman lazım zaten gerçi. Zorundasın dediğim şey buydu işte.
Dediğin gibi, benim için hiiç sorun yok. Ben doğruyu buldum merak etme. Sen kendi doğrunla ilgilenebilirsin.

Ediyorum sen rahat ol. Benden sorumlu değilsin. Saygı duymam. Duymadigim için de gurur duyarim.

MUHATABİN BEN DEĞİLİM

Normaldir.
Demokrasi lafını ağzınıza almayın ama olur mu?Hiç yakışmıyor.

Öldükten sonra insan bedenini neden umursasın ki ? Çöpe atılsa da toprağa gömülse de hiç bir önemi yok o beden bitti geçti gitti yani.
Bende hiç anlayamadım ateistlerin beni şu şekilde defnedin veya bedenimi yakın demelerini.
Ölümden sonra yaşamın olmadığına inansam, belli bir talebim olmaz kafanıza göre takılın derim :) Dini değerlere göre gömülmekte rahatsız etmez o şekilde gömüldüm diye inançlı olacak değilim ölümden sonra yaşama inanmadıktan sonra rahatsız edecek bir şey de yok..
Talep varsa bu yönde dikkate alınsın elbette

Ediyorum sen rahat ol. Benden sorumlu değilsin. Saygı duymam. Duymadigim için de gurur duyarim.

MUHATABİN BEN DEĞİLİM

Kendinden başka inanışa ısrarla saygı duymadığını yazan ve sonuna saygısızlığıyla gurur duyduğunu yazan birine de denk geldik ya şu forumda... Valla bu kadar çiğlik de pek görülmüyor. Sen inançlara taktığın kadar insan olmaya, saygı duymak gibi en temel şeylere kafa yormuş olsaydın, şu yazdıklarından kendin utanırdın zaten. Güzel yurdumda senin gibi çok var ama. Siz dindar geçinir, kendinize cennet bileti almış gibi davranırsınız filan ama insan olmak konusu sizi ilgilendirmez. O konu zayıftır hep. Ama dur dur, bundan gurur da duyanlar çıkar bir de. :))
Çok zavallı durumundasın bana göre. Acıdım bile sana ya. En temel insanlık sorumluluklarını gururla yerine getiremeyen insana acırım ben arkadaş. Sen neyin kafasındasın bilmem, dua et Allah şifa versin sana.

Kendinden başka inanışa ısrarla saygı duymadığını yazan ve sonuna saygısızlığıyla gurur duyduğunu yazan birine de denk geldik ya şu forumda... Valla bu kadar çiğlik de pek görülmüyor. Sen inançlara taktığın kadar insan olmaya, saygı duymak gibi en temel şeylere kafa yormuş olsaydın, şu yazdıklarından kendin utanırdın zaten. Güzel yurdumda senin gibi çok var ama. Siz dindar geçinir, kendinize cennet bileti almış gibi davranırsınız filan ama insan olmak konusu sizi ilgilendirmez. O konu zayıftır hep. Ama dur dur, bundan gurur da duyanlar çıkar bir de. :))
Çok zavallı durumundasın bana göre. Acıdım bile sana ya. En temel insanlık sorumluluklarını gururla yerine getiremeyen insana acırım ben arkadaş. Sen neyin kafasındasın bilmem, dua et Allah şifa versin sana.
Bu modellere alışamadım.
İlle benim dediğim doğru diye diretirler.
Diyorum ya her türlü saygısızlığı kendilerinde reva görürler ama kendilerine laf ettirmezler.
Samimiyetlerine maalesef inanamıyorum.

Öldükten sonra insan bedenini neden umursasın ki ? Çöpe atılsa da toprağa gömülse de hiç bir önemi yok o beden bitti geçti gitti yani.
Bende hiç anlayamadım ateistlerin beni şu şekilde defnedin veya bedenimi yakın demelerini.
Ölümden sonra yaşamın olmadığına inansam, belli bir talebim olmaz kafanıza göre takılın derim :) Dini değerlere göre gömülmekte rahatsız etmez o şekilde gömüldüm diye inançlı olacak değilim ölümden sonra yaşama inanmadıktan sonra rahatsız edecek bir şey de yok..
Talep varsa bu yönde dikkate alınsın elbette

İnsanın öldükten sonrası da dahil bedenini önemsemesi için dine inanması gerekmez. Bu niye bağdaştırılıyor ben de bunu anlamıyorum. "Amaan ben inanmıyorum yeaa, ister çöpe atın, ister yakın" filan mı demesi lazım Ateistin? Ha siz umursamazsınız bedeninizi, başkası umursar.
İnsanlar Ateist deyince ne düşünüyorlar, akıllarına nasıl bir olağandışı bir varlık geliyor bir anlasam... Ateistse şunu yapmaz ki, bunu yapar ki diye bilmediğimiz konularda ahkam kesmeyelim bence.

Bu modellere alışamadım.
İlle benim dediğim doğru diye diretirler.
Diyorum ya her türlü saygısızlığı kendilerinde reva görürler ama kendilerine laf ettirmezler.
Samimiyetlerine maalesef inanamıyorum.
Cahillik böyle bir şey malesef.
Cehalet insana yanlışla gurur bile duyurtur. Gerçekten berbat bir şey.

İnsanın öldükten sonrası da dahil bedenini önemsemesi için dine inanması gerekmez. Bu niye bağdaştırılıyor ben de bunu anlamıyorum. "Amaan ben inanmıyorum yeaa, ister çöpe atın, ister yakın" filan mı demesi lazım Ateistin? Ha siz umursamazsınız bedeninizi, başkası umursar.
İnsanlar Ateist deyince ne düşünüyorlar, akıllarına nasıl bir olağandışı bir varlık geliyor bir anlasam... Ateistse şunu yapmaz ki, bunu yapar ki diye bilmediğimiz konularda ahkam kesmeyelim bence.
Sakin olun bence siz önce :) Ahkam kesmeye çalışmıyorum biten bir beden neden umursanır bu soruya cevap arıyorum

Ben hiçbir yerde cenneti garantiledigimi yazmadım da ima da etmedim sayın Gayrimüslim ;)

Edebiyatı bırak da, yolda bi çarşaflı cübbe sarıklı ......... Kişi gordugunde GERCEKTEN :) AMA GERCEKTEN İCİNDEN VE DİSİNDAN SAYGİ DUYUYOR.MUSUN

CİDDEN KUCUMSEMİYOR MUSUN GAYRİMÜSLİM SAHSİYET ;)

Back