- 15 Aralık 2013
- 15.630
- 35.811
- 798
- Konu Sahibi themis1990
Ay yakılmak da gömülmek de çok korkutucu. Mumyalığın kıymetini bilememişiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten bu olayın ateist olmakla yada herhangi bir dine mensup olmakla alakası yok.Eceliyle ölenlerin organları bir işe yaramıyor genelde,kaza filan olması lazım
Yani o mantıksızlığa hiç değinmedim bile,organ bağışlamak için ateist olmak gerekmiyor elbettezaten bu olatım ateist yada herhangi bir dine mensup olmakla alakası yok.
kısaca zaten organını bağışlamak isteyen başvurusunu ölmeden yapıyor yada ailesinin isteğiyle oluyorki bunun konuyla alakası yok. ayrı bir olay bu
Yani o mantıksızlığa hiç değinmedim bile,organ bağışlamak için ateist olmak gerekmiyor elbette
İsmim, daha doğrusu rumuzumla ne alakası var anlamadım.
Müslüman değilim. Vücuda zarar vermek olarak da görmüyorum bunu zaten.
Üzgünüm ama saygı duymak ZORUNDASINIZ. Benim gibi düşünen ve daha sizden farklı düşünüp inanan herkese.
Ay yakılmak da gömülmek de çok korkutucu. Mumyalığın kıymetini bilememişiz.
sen saygı duymamaya devam et.Yooo duymuyorum saygı. Sevde peygamber efendimizin eşi
Müslüman değilsen maden sorun yok.konuyu kapattım
Dilerim.bir gün doğruyu bulursun
sen saygı duymamaya devam et.
Yooo duymuyorum saygı. Sevde peygamber efendimizin eşi
Müslüman değilsen maden sorun yok.konuyu kapattım
Dilerim.bir gün doğruyu bulursun
Ediyorum sen rahat ol. Benden sorumlu değilsin. Saygı duymam. Duymadigim için de gurur duyarim.
MUHATABİN BEN DEĞİLİM
Ediyorum sen rahat ol. Benden sorumlu değilsin. Saygı duymam. Duymadigim için de gurur duyarim.
MUHATABİN BEN DEĞİLİM
Bu modellere alışamadım.Kendinden başka inanışa ısrarla saygı duymadığını yazan ve sonuna saygısızlığıyla gurur duyduğunu yazan birine de denk geldik ya şu forumda... Valla bu kadar çiğlik de pek görülmüyor. Sen inançlara taktığın kadar insan olmaya, saygı duymak gibi en temel şeylere kafa yormuş olsaydın, şu yazdıklarından kendin utanırdın zaten. Güzel yurdumda senin gibi çok var ama. Siz dindar geçinir, kendinize cennet bileti almış gibi davranırsınız filan ama insan olmak konusu sizi ilgilendirmez. O konu zayıftır hep. Ama dur dur, bundan gurur da duyanlar çıkar bir de. :))
Çok zavallı durumundasın bana göre. Acıdım bile sana ya. En temel insanlık sorumluluklarını gururla yerine getiremeyen insana acırım ben arkadaş. Sen neyin kafasındasın bilmem, dua et Allah şifa versin sana.
Öldükten sonra insan bedenini neden umursasın ki ? Çöpe atılsa da toprağa gömülse de hiç bir önemi yok o beden bitti geçti gitti yani.
Bende hiç anlayamadım ateistlerin beni şu şekilde defnedin veya bedenimi yakın demelerini.
Ölümden sonra yaşamın olmadığına inansam, belli bir talebim olmaz kafanıza göre takılın derim :) Dini değerlere göre gömülmekte rahatsız etmez o şekilde gömüldüm diye inançlı olacak değilim ölümden sonra yaşama inanmadıktan sonra rahatsız edecek bir şey de yok..
Talep varsa bu yönde dikkate alınsın elbette
Cahillik böyle bir şey malesef.Bu modellere alışamadım.
İlle benim dediğim doğru diye diretirler.
Diyorum ya her türlü saygısızlığı kendilerinde reva görürler ama kendilerine laf ettirmezler.
Samimiyetlerine maalesef inanamıyorum.
Sakin olun bence siz önce :) Ahkam kesmeye çalışmıyorum biten bir beden neden umursanır bu soruya cevap arıyorumİnsanın öldükten sonrası da dahil bedenini önemsemesi için dine inanması gerekmez. Bu niye bağdaştırılıyor ben de bunu anlamıyorum. "Amaan ben inanmıyorum yeaa, ister çöpe atın, ister yakın" filan mı demesi lazım Ateistin? Ha siz umursamazsınız bedeninizi, başkası umursar.
İnsanlar Ateist deyince ne düşünüyorlar, akıllarına nasıl bir olağandışı bir varlık geliyor bir anlasam... Ateistse şunu yapmaz ki, bunu yapar ki diye bilmediğimiz konularda ahkam kesmeyelim bence.
Kendinden başka inanışa ısrarla saygı duymadığını yazan ve sonuna saygısızlığıyla gurur duyduğunu yazan birine de denk geldik ya şu forumda... Valla bu kadar çiğlik de pek görülmüyor. Sen inançlara taktığın kadar insan olmaya, saygı duymak gibi en temel şeylere kafa yormuş olsaydın, şu yazdıklarından kendin utanırdın zaten. Güzel yurdumda senin gibi çok var ama. Siz dindar geçinir, kendinize cennet bileti almış gibi davranırsınız filan ama insan olmak konusu sizi ilgilendirmez. O konu zayıftır hep. Ama dur dur, bundan gurur da duyanlar çıkar bir de. :))
Çok zavallı durumundasın bana göre. Acıdım bile sana ya. En temel insanlık sorumluluklarını gururla yerine getiremeyen insana acırım ben arkadaş. Sen neyin kafasındasın bilmem, dua et Allah şifa versin sana.