• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateistler yakılmak için Topbaş’tan fırın istiyor!

Cahillik böyle bir şey malesef.
Cehalet insana yanlışla gurur bile duyurtur. Gerçekten berbat bir şey.

Sizin gibi olmaktansa sizin cahil yaftanizi taşımaktan gurur duyuyorum yakılmaya Allaha isyan etmeye karşı olmak cehaletse çok sukur cahilim oh be ;)

Sakin olun bence siz önce :) Ahkam kesmeye çalışmıyorum biten bir beden neden umursanır bu soruya cevap arıyorum
Ben zaten sakinim.
Biten bir beden niye umursanmasın, kaç yıl o bedende yaşamış insan.
Aynı soru dine inananlar için de geçerli, onlar için de beden bitiyor. Bir daha aynı bedende doğmuyor kimse, toprak altında toprak olup gidiyor. O zaman şöyle düşünmek lazım, bedenini önemseyen insan mumyalatmalı korumak için. Ne yakmak, ne toprağa girmek bedeni korumuyor.
Ki zaten yakılmak da o kadar önensemek değil. İlk mesajınızda yazdığınız "Ben ölmüşüm zaten, istedikleri gibi takılsınlar gibi bir tutuma girmek kişinin kendi kendine olan saygısızlığı bana göre. İnançlı veya inançsız.

Cahillik böyle bir şey malesef.
Cehalet insana yanlışla gurur bile duyurtur. Gerçekten berbat bir şey.
apaçık saygı duymuyorum diyor.
Suudi Arabistanda ,diğer İslam ülkekerinde gayrimüslim olan kadınların bile kapanmak zorunda olmasından belli değil mi zalimlikleri.

Sizin gibi olmaktansa sizin cahil yaftanizi taşımaktan gurur duyuyorum yakılmaya Allaha isyan etmeye karşı olmak cehaletse çok sukur cahilim oh be :KK66:
Sen anlamıyorsun bile niye tepki aldığını. Sanıyorsun ki sana inançların için cahil dedim. Daha fazla açıklamak istemiyorum. Şöyle özetleyeyim, neye inanırsan inan, istersen öküze tap, banane, ama farklı inanışa sahip olana karışma da, o da yeter.

Ben zaten sakinim.
Biten bir beden niye umursanmasın, kaç yıl o bedende yaşamış insan.
Aynı soru dine inananlar için de geçerli, onlar için de beden bitiyor. Bir daha aynı bedende doğmuyor kimse, toprak altında toprak olup gidiyor. O zaman şöyle düşünmek lazım, bedenini önemseyen insan mumyalatmalı korumak için. Ne yakmak, ne toprağa girmek bedeni korumuyor.
Ki zaten yakılmak da o kadar önensemek değil. İlk mesajınızda yazdığınız "Ben ölmüşüm zaten, istedikleri gibi takılsınlar gibi bir tutuma girmek kişinin kendi kendine olan saygısızlığı bana göre. İnançlı veya inançsız.
Neden bedenime saygısızlık etmiş olurum. Silinmiş bir fotoğraf karesini saklar mısınız ? Bu açıdan düşünün bir de. Hiç bir işe yaramıyor atmak yerine saklamanın bir anlamı var mı ? Siz biraz duygusal yaklaşıyorsunuz aslında. Ben saygısızlık olarak görmüyorum bedene.

Neden bedenime saygısızlık etmiş olurum. Silinmiş bir fotoğraf karesini saklar mısınız ? Bu açıdan düşünün bir de. Hiç bir işe yaramıyor atmak yerine saklamanın bir anlamı var mı ? Siz biraz duygusal yaklaşıyorsunuz aslında. Ben saygısızlık olarak görmüyorum bedene.
Yav kimse saklamıyor zaten, yakıyorlar.
Ama "naparsanız yapın" duyarsızlığınu da göstermiyorlar bedenlerine. İnançları yok veya farklı diye bedenlerini önemsemeyecek değiller. Onların da ölüm sonrası bedenleriyle ilgili istekleri olması çok doğal.

Sen anlamıyorsun bile niye tepki aldığını. Sanıyorsun ki sana inançların için cahil dedim. Daha fazla açıklamak istemiyorum. Şöyle özetleyeyim, neye inanırsan inan, istersen öküze tap, banane, ama farklı inanışa sahip olana karışma da, o da yeter.
ama siz de çok zor bir şey istediniz olmaz ki.

Ben hiçbir yerde cenneti garantiledigimi yazmadım da ima da etmedim sayın Gayrimüslim :KK66:

Edebiyatı bırak da, yolda bi çarşaflı cübbe sarıklı ......... Kişi gordugunde GERCEKTEN :) AMA GERCEKTEN İCİNDEN VE DİSİNDAN SAYGİ DUYUYOR.MUSUN

CİDDEN KUCUMSEMİYOR MUSUN GAYRİMÜSLİM SAHSİYET :KK66:

He taşlıyorum ben onları. Hiç saygı duymuyorum. Önce gidip azarlıyorum, sonra taş atıyorum, tükürüyorum filan. Ya sen neyin kafasındasın ya? Bir de oraya gayrimüslüm yazıp durmuş. Senin dinine inanmıyorum. İstesen de istemesen de senin dinine inanmayan var. Hazmet. Burada hakaret gibi yazıp durma.
Sen kendi dinini bile terbiyesizliğe kullanacak birisin. Müslüman olmayan birinin gözüne gayrimüslim kelimesini sokup durarak bir şey yaptığını sanıyorsun hem de . Yazık sana. Eminim bir dolu sevap kazanmışsındır dinini kullanarak milleti taciz ettiğin için burada. Terbiyesiz.

Yav kimse saklamıyor zaten, yakıyorlar.
Ama "naparsanız yapın" duyarsızlığınu da göstermiyorlar bedenlerine. İnançları yok veya farklı diye bedenlerini önemsemeyecek değiller. Onların da ölüm sonrası bedenleriyle ilgili istekleri olması çok doğal.
Neden yakılmak ? Ben dini inançları veya inançsızlığı sorgulamıyorum siz sorguladığı düşünüyorsunuz öyle bir hadsizlik yapamam her koyun kendi bacağından asılacağına göre beni kimsenin inancı bağlamaz, ilgilendirmez. Ben yok olan bir şeyin önemsenmesi veya önemsenmesi gerektiği kısmına takılıyorum. Veya bunun için bir yöntem seçilmesine takılıyorum.
Bi başka şeyde yakılmak bedene saygısızlık oluyor o halde sizin söylediğinize göre çünkü yakıp kül ediyorsun kendini. Tabi ben sizin gibi bu insan bedenine saygısızlık yapıyor aa bak yakıyor demem bu kişiyi bağlar saygısızlık ediyor demek hoş değil o onun bedeni

Neden yakılmak ? Ben dini inançları veya inançsızlığı sorgulamıyorum siz sorguladığı düşünüyorsunuz öyle bir hadsizlik yapamam her koyun kendi bacağından asılacağına göre beni kimsenin inancı bağlamaz, ilgilendirmez. Ben yok olan bir şeyin önemsenmesi veya önemsenmesi gerektiği kısmına takılıyorum. Veya bunun için bir yöntem seçilmesine takılıyorum.
Bi başka şeyde yakılmak bedene saygısızlık oluyor o halde sizin söylediğinize göre çünkü yakıp kül ediyorsun kendini. Tabi ben sizin gibi bu insan bedenine saygısızlık yapıyor aa bak yakıyor demem bu kişiyi bağlar saygısızlık ediyor demek hoş değil o onun bedeni
Ben yanmayı seçerek saygısızlık ediyor demedim. Benim laflarımı çarpıtmayın. Benim neye saygısızlık dediğim önceki mesajlarımda gayet açık.

Ben yanmayı seçerek saygısızlık ediyor demedim. Benim laflarımı çarpıtmayın. Benim neye saygısızlık dediğim önceki mesajlarımda gayet açık.
Evet açık insanın bedeni hakkında söz söylememesi saygısızlıktır diyorsunuz. Ben doğru anladım yani öyle düşünüyorum, konu içinden çıkılmaz bir hal almadan noktalıyım. hoşçakalın

He taşlıyorum ben onları. Hiç saygı duymuyorum. Önce gidip azarlıyorum, sonra taş atıyorum, tükürüyorum filan. Ya sen neyin kafasındasın ya? Bir de oraya gayrimüslüm yazıp durmuş. Senin dinine inanmıyorum. İstesen de istemesen de senin dinine inanmayan var. Hazmet. Burada hakaret gibi yazıp durma.
Sen kendi dinini bile terbiyesizliğe kullanacak birisin. Müslüman olmayan birinin gözüne gayrimüslim kelimesini sokup durarak bir şey yaptığını sanıyorsun hem de . Yazık sana. Eminim bir dolu sevap kazanmışsındır dinini kullanarak milleti taciz ettiğin için burada. Terbiyesiz.
sizin dininiz size.benim dinim banadır diyen ayet bile var ama anlaşılan arkadaşlar o ayete de saygı göstermiyorlar.

İsid sözüne kadar sessiz kalmayı sececektim. İsid sen ve senin gibilerin zihniyetinin müslümanları karalamak için çıkarttığı bir algı oyunudur. İsid müslüman değildir . elhamdülillah bu fikirdeyim sen müslüman DEĞİLİM dedin bende gayrimüslim dedim sıkıntı var mi

Ayrıca kelime oyununu bırak da, cübbe sarık sakallı birine benden beklediğiniz saygıyı gösteriyor musunuz onu soyle

Işid müslüman değil demek .Burada bile müslümanlığa sığınıp inanmayanlara saldırıyorsunuz.Size ancak Kadir İnanır .D

Aynen. Ben de bunu arastiriyorum yillardir, artik kurulmasi lazim. Ben de asla gomulmek istemiyorum, yakilmak istedigimi vasiyetime yazicam. En yakin Bulgaristanda yapilabiliyor bu islem ki oraya yakmak icin goturup geri getirmek cok zahmetli ve pahali

İnancım gereği gömülmek isterim tabii ki... Sonuçta yakılsan da gömülsen de o ruh yaşayacak. Tabi ki ben buna inandığım için böyle diyorum ama ateistler için varsa yoksa bu dünya olduğundan -yani sanırım öyle- onların inancına, isteğine de saygı duyarım. İşin dini boyutu bir kenara, bedenlerimizin ekolojik bakımdan faydaları olduğunu unutmamalıyız. Toprak neyle besleniyor bir düşünün... Doğal döngü içinde gerçekleşen hiç bir şey boşa değil bu dünyada.

Back