- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Yorumlara bak, sanki ateistler dünyanın en kötü insanı. Valla dünyanın ve insanların başına ne geliyorsa muslumanlardan geliyor. Bakınız bugünkü hürriyet gazetesindeki iğrenç haber bile bir örnek. biz muslumanlar ne zaman karsimizdakine saygi duymayi öğrenirsek o zaman duzelir bu işler.
Konu sahibi, birbirinize saygı duyacaksaniz, o sana sen ona karismayacaksan neden olmasın ama baya riskli
Ben muslumanlar soyledir boyledir demedim
Okudugumuzu anlayalim ..
Ateiste bu kadar tu kaka yapiliyor ise
Kimliginde musluman yazan
Dini vecibeler ogretilecek mekanlar
Neden tecavuzhane olarak kullanildi ??
Onu soruyorum ..
Bunlar musluman degil miydi ?
Sozde musluman bunu yapiyor ise
Ateistim diyen bir insan iyi bir insan olamaz mi ?
Mune zaten gelir gorur
Ne yapicak falakaya mi yatircak bizi
Kesinlikle anlaman kıt. Okuduğunu anlamiyorsunMune buyur bir kiskirtici yorum daha üstelik fini kötüleme vs var
Ben kimseyi kiskirtmiyorum kendi kendini kiskirtip bana cevap yazan sensinseninle muhattap bile olmadim zorla oldurmaya calisiyorsun. Bu gerginligini hamilelik hormonlarina veriyorum benden ekmek cikmaz sana. Daha yazmiyorum takil kendin
Aynı şeyi düşünüyordum. Konu sahibi zaten içinde olayı netleştirmiş çözmüş. Boş yere ceza alacak insanlar.Ateist ile bir musluman evlenebilir mi diye bir soru sormussunuz. Es adayinizin ateist sizin ve ailenizin musluman oldugu vurgusu konunuzun icinde geciyor. Cogu yorum yapan arkadasta musluman olarak bunun dinen uygun olmadigini yazmis.yazdim. istwdiginiz cevabi verdik.ama bu konuyu acarken es adayinizi kafanizda netlestirmis onunla olusan gelecekten bir cocuk dunyaya getirirseniz inanisini bile cocugunuza birakmayi dusunmus kararli bir insanmissiniz.biz cvbimizi verdik icinizde sorusu dahi olmayan bir konuyu yatirdik masaya.kime faydasi oldu bilmem ama icimidekileri tekrar yaptik hepsi bu. Onca insanda birbirlerinin kalbini incitti yazismalarda.... Hayatinizda mutluluklar dilerim
Mune müslümanlri karaliyor hakaret ediyor biraz saygi herkes ayni degil y
Konumun son mesajlarında yazdım ayrıntılı olarak canım halloldu çok şükür evimi alayım hepinizi kısır yemeye bekliyorumSen naptın ya kredi işi noldu meraktayım ☺
Ben bu yorumda dini kötüleme görmedim tekrar okumanızı tavsiye ederim.Mune buyur bir kiskirtici yorum daha üstelik fini kötüleme vs var
Canm birrbirknizi destekleyenler olarak syni deyi görmeniz cok normalBen bu yorumda dini kötüleme görmedim tekrar okumanızı tavsiye ederim.
Sakin ol şampiyon.. Ne bu öfke..Kafası yüzü gözü yağdan gözükmeyip namaz kılan temizdir kafası
Haftada bir pislikten kokup birlikte oldu diye onuda zorla yapıp yıkanıp abdest aşınca mide kaldırıyo
Caizmiş değilmiş ohoo bukadar hocaya imama boşa maaş veriyolar
Senin gibiler yüzünden bu din bu halde.Mune müslümanlri karaliyor hakaret ediyor biraz saygi herkes ayni degil y
Dinimizce bir bayan gevur veya ateist biriyle evlenemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?