Ateist ile müslüman evlenemez mi ?

Neden evlenilmesim. Türkiye'de adam gibi dinin emirlerini uygulayan kaç kişi var ki. Bir çok ateist arkadaşım var. Hepsi de mükemmel insanlar. Mideleri bulanıyormuş. Bizim dinimizde insan ayrımı günahtır. Önce bunu öğrenin. Artık dindarlığın yerini dincilik aldı zaten bu ülkede. Kimse kimseyi yargılayamaz. Haddi değil. Din Allah ile kul arasındadır. Kulu yargılamak kula düşmez. Asıl bu şekilde yaklaşım şirktir

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. müslümanlri karaliyor hakaret ediyor biraz saygi herkes ayni degil y

harbiden ya bu nasıl şikayet tarzı.. odaya kitler bir günde aç bırakırlar belki. Allah'ım düzgünce konuşmak derdini anlatmak ne kadar zor

Benim için hiç sorun değil ama önemli olan senin için sorun olup olmaması. Aileni az çok biliyor olman gerekirdi ben olsam söylemezdim.
İmam nikahı da yaptırmadım ,resmî nikahla zaten gerekli olan aleniyet sağlandığı için gerek duymadım. Eşimin ailesi sordu biz yaptırdık diye geçiştirdi eşim.

Aynı şeyi düşünüyordum. Konu sahibi zaten içinde olayı netleştirmiş çözmüş. Boş yere ceza alacak insanlar.

Konu sahibi arkadasim. Sevgilin nasil biri. Kabami. Siddet egilimi varmi. Karakteri nasil. Cok iyi biridir diyebiliyirmusun. Sence ileride nasil bir baba olur. Cocuklari ile ilgilimi olur yoksa kaba saba bir mi olur. Onemli olan bunlar. Yani sevgilinin dininden yada dinsizliginden ziyade insanligina bak.ne muslumanlar var Bana 4 kari helal zaten deyip imam nikahini kiyip karisini boynuzlayan. Sabah aksam yatirip kaldirip hem karisini hem cocugunu doven.ve ne ateistlee var esinin cocugunun uzerine titreyen. Etrafina yardim eli uzatan dunya iyisi...
Evlilikte mesele din iman mezhep degil karakterdir. Ona gore ver kararini..

Sakin ol şampiyon.. Ne bu öfke..
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu arada kışkırtan nefret içeren mesajlar var. Keza üyenin konu Hakkı'nda ki tüm mesajları aynı içerikli.. Bi ilgilenir misin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…