- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 41
Siz ateistlerin aynı kefeye koydunuz amaTabiki degil herkes kendine ama hakaret edemez kimse herkesi ayni kedeye koyamaz kusura bakmayin
Herkesin dini yaşayışı kendineDini hassasiyeti olan biriyseniz sorun olur tabiki. Yanlış anlamayın ama bana çokta hassas gibi gelmediniz. Yoksa bu ilişkiye başlayıp 4 yıl sürdürmezdiniz. Dinimizin gereklerini bilmiyorsanız zaten sizin içinde çok önem taşımaz ateist oluşu. Ailenizi ikna edebilirseniz evlenin ne diyelim
Ben kime hakaret etmişim? Ne demiştim?Seninkinin yaninda olmuyo
Mune kendi halaretlerinife etiketlesin bu sahis. Insanlari burda sikayet ediyor kenfi yazdillari halaret fegilmis gibi!
Linç mi??Arkadaşlar niye linç ediyorsunuz beni sevmek elimizde mi Allah aşkına ? Sanki hiç sevmemiş gibi konuşuyorsunuz ayrıca evlendik diye illa çocuk olacağı anlamına gelmez bu
Midesi almamak nedir ya ?
Insanlari kategorize etmek daha midesizce geliyor bana !!!
Dinde zorlama yok ister inanir ister inanmaz bu sadece kendini baglar..
Adam abdest almiyormus bu bile yeterli bir sebepmis ..
Madem su her seyi temizliyor da
Oglan cocuklarina tecavuz edenleri
Kendi kizina ogluna hallenen muslumanlari niye temizlemedi ..
Cok ateist arkadasim var sonuna kadar guvenebilecegim her konuda
Cokta musluman tanidigim var kedimi bile emanet edemeyecegim ...
Arkadaşlar niye linç ediyorsunuz beni sevmek elimizde mi Allah aşkına ? Sanki hiç sevmemiş gibi konuşuyorsunuz ayrıca evlendik diye illa çocuk olacağı anlamına gelmez bu
Kafası yüzü gözü yağdan gözükmeyip namaz kılan temizdir kafası
Haftada bir pislikten kokup birlikte oldu diye onuda zorla yapıp yıkanıp abdest aşınca mide kaldırıyo
Caizmiş değilmiş ohoo bukadar hocaya imama boşa maaş veriyolar
Devam et bakalim saptirmaya hangi dine hakaret etmisim tek cumlem yoksen basindan beri mahalle karisi gavur diye dumduz gittin bunlar benim kullanabilecegim kelimeler degil hamileliginin neyiyle dalga geceyim hamilesin hassasin demek istedim onu bile anlamktan acizsin isteMune bu kisinin kiskirtici yorumlarini dikkate alirmisin? Insanlarin hamileligi hormonu ile dalga geciyor diniyle dalga gecip insanlari kiskirtiyor!
Ben istiyor diye bir şey demedim zaten anlamıyorsunuz herhaldeateist olan zaten imam nikahı istemez ki
bunu bilmiyor olmanız abes
Ben hakaret etmeedm ateistlere dinimiz ne diyosa onu dedm okadar iyi okuSiz ateistlerin aynı kefeye koydunuz ama
Mune müslümanlati tecavüzcü olarak tanimliyor kiskirtici ve hakaret dolu yorumlari bulunmakta
Bosver, bu tipler böyledir. Kendinden olmayana saygılarıla olmaz birde çok güzel saptirirlarDevam et bakalim saptirmaya hangi dine hakaret etmisim tek cumlem yoksen basindan beri mahalle karisi gavur diye dumduz gittin bunlar benim kullanabilecegim kelimeler degil hamileliginin neyiyle dalga geceyim hamilesin hassasin demek istedim onu bile anlamktan acizsin iste
Ya arkadaşım ben seviyorum diyorum siz beni burada linç ediyorsunuz akıl danışıyorum bir şey mi dedik allah allah yLinç mi??
Sorunuzun cevabı bu. Dinen yasak.. Bunu söyleyince niye linç oluyor??
Ne diyelim Can'ım destekleyelim yeni fetvalar mı uyduralım ? Önemli olan insanlık gibi
Bence sizin için pek sorun olmaz, aşkta önemli canıııım
Al yine hakaret aciz falan ne demek oluyor canim? Birazcil terbiyeli olurmusun?Devam et bakalim saptirmaya hangi dine hakaret etmisim tek cumlem yoksen basindan beri mahalle karisi gavur diye dumduz gittin bunlar benim kullanabilecegim kelimeler degil hamileliginin neyiyle dalga geceyim hamilesin hassasin demek istedim onu bile anlamktan acizsin iste
Mune müslümanlati tecavüzcü olarak tanimliyor kiskirtici ve hakaret dolu yorumlari bulunmakta
Midesi almamak demiş sende desteklemissin. En büyük hakarettir bir insani midesi almamakBen hakaret etmeedm ateistlere dinimiz ne diyosa onu dedm okadar iyi oku
Sanane benim hamileligimden hormonoumdan terbiyesiz! Git ötede oyna mahalle karisi
Saygisizcs davrsnanlar ortada müslümanlari tecavüzcü pis yok sahte dinci falan diye tanitanlar var burda oku yorumlari ateistlere böyle hakaret eden olmadiBosver, bu tipler böyledir. Kendinden olmayana saygılarıla olmaz birde çok güzel saptirirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?