TeşekkürlerMüslüman kadının Müslüman erkekle evlenmesi gerekiyor dinen hükmü bu
İyice araştır içine sineni yap
Ben olsam evlenmezdim aşkımdan ölsemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerMüslüman kadının Müslüman erkekle evlenmesi gerekiyor dinen hükmü bu
İyice araştır içine sineni yap
Ben olsam evlenmezdim aşkımdan ölsemde
Evlenmek icin iki kisinin bekar olmasi ve evlenmek istemesi yeterli. Din mezhep sormuyorlar. Evlen gitsin.Kızlar başlığı taşıdım yanlış yere yazmışım kusura bakmayın.
merhaba canlar, Ben staj yapmakta olan bir üyeyim. Benim bir sevgilim var dört yıldır birlikteyiz üniversitede tanışmıştık. Kendisi mesleğine başladı ama ben hala staj yapıyorum neyse. Evlenme yaşımızın geldiğini ve artık para kazandığımızı göz önüne alarak evlenme için adım atmaya karar verdik ama kendisi ateist. Ailemle zaten tanışıyorlardı ama ateist olduğunu söylemedim ne bileyim önemsiz sandım. Geçen gün bu konuyu konuşurken ağzımdan ateist olduğunu kaçırdım konu da şeydi imam nikahımızı arkadaşın babası kıyar diye konuşuyorduk. Annemler buna inanılmaz şekilde karşı çıktı müslüman olan müslüman olanla evlenmek zorundaymış sevgilim de ailemin bu tutumuna çok üzüldü ne yapacağım lütfen yardım edin ayrılırsam onsuz yapamam ama ailemi de ezip geçemem
Saka gibi gercekten agzimdan cikan ayristirici ve ya hakaret iceriginde tek bir kelimem yok :) aldigim cevap mahalle karisi. Herkes kendini boyle belli ediyor yapacak sey yok.Bosver, bu tipler böyledir. Kendinden olmayana saygılarıla olmaz birde çok güzel saptirirlar
Sağ olumEvlenmek icin iki kisinin bekar olmasi ve evlenmek istemesi yeterli. Din mezhep sormuyorlar. Evlen gitsin.
Hristiyan lık ta inanç çerçevesinin içerisinde olan bir din. Ateist lik inançsızlıktır. Bana göre inançsız insanında Allah korkusu olmaz. O da en kötü şeydir.Seviyorsa hristiyan müslümanla evleniyor hem kilise hem imam nikahı kıyılıyor. Ama sevgilin ateist ne nikahı kıyılır bilemiyorum
Mune buyur bir kiskirtici yorum daha üstelik fini kötüleme vs varOhh ohh maşallah alttan alta ateistler genellenip arkalarindan sallanmaya baslanmis bile. Goren de her musluman dort dortluk sanir.
Benim kistasim iyi insan kotu insan olmak bu hayatta. Ama siz islam dininin butun gereklerini yerine getiren biriyseniz evlenmeyin cok sorun cikar. Cocuk yetistirirken cok catisirsiniz.
Mahalle karisi diyen bir insan acizdir benim gozumde. Baska eglence bul kendine.Al yine hakaret aciz falan ne demek oluyor canim? Birazcil terbiyeli olurmusun? Mune lütfeb gerekeni yaparmisin? Hakaretlerinib sonu gelmiyo
Ya çok komiksin. Mune gereğini yapsa ne yapacak? En fazla birkaç gün siteye giremez. Sanki mune idam edecek.Al yine hakaret aciz falan ne demek oluyor canim? Birazcil terbiyeli olurmusun? Mune lütfeb gerekeni yaparmisin? Hakaretlerinib sonu gelmiyo
Her mesajın hakaret bi kendine dön bak çok komiksin hamile kadınMune bu kisinin kiskirtici yorumlarini dikkate alirmisin? Insanlarin hamileligi hormonu ile dalga geciyor diniyle dalga gecip insanlari kiskirtiyor!
canım sen ateist olsaydın başka ama erkeğin ateist olması müslüman bir bayanın evlenmesi olmaz..Kızlar başlığı taşıdım yanlış yere yazmışım kusura bakmayın.
merhaba canlar, Ben staj yapmakta olan bir üyeyim. Benim bir sevgilim var dört yıldır birlikteyiz üniversitede tanışmıştık. Kendisi mesleğine başladı ama ben hala staj yapıyorum neyse. Evlenme yaşımızın geldiğini ve artık para kazandığımızı göz önüne alarak evlenme için adım atmaya karar verdik ama kendisi ateist. Ailemle zaten tanışıyorlardı ama ateist olduğunu söylemedim ne bileyim önemsiz sandım. Geçen gün bu konuyu konuşurken ağzımdan ateist olduğunu kaçırdım konu da şeydi imam nikahımızı arkadaşın babası kıyar diye konuşuyorduk. Annemler buna inanılmaz şekilde karşı çıktı müslüman olan müslüman olanla evlenmek zorundaymış sevgilim de ailemin bu tutumuna çok üzüldü ne yapacağım lütfen yardım edin ayrılırsam onsuz yapamam ama ailemi de ezip geçemem
Ne meraklisiniz lince idama? Güzel seyler yazamazmisiniz diz? Sende komiksin canikomYa çok komiksin. Mune gereğini yapsa ne yapacak? En fazla birkaç gün siteye giremez. Sanki mune idam edecek.
Aile içinde hep çatışma olur çocuklarınızı nasıl yetiştireceksiniz. Kendi araştırsın neye inanmak istiyosa ona inansın mı diyeceksiniz. Eğer öyle rahat olur kafam diyosan evlen.Kızlar başlığı taşıdım yanlış yere yazmışım kusura bakmayın.
ilk zamanlar anlam istememiştim ama şimdi çok iyi anlıyorum.
sitede dini içerikli konuların neden yasak olduğunu.
bence isabet olmuş yorumlara bakılırsa Mune