- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
bunun sorumlusu konu sahıbı degıl kı...Ateist ile bir musluman evlenebilir mi diye bir soru sormussunuz. Es adayinizin ateist sizin ve ailenizin musluman oldugu vurgusu konunuzun icinde geciyor. Cogu yorum yapan arkadasta musluman olarak bunun dinen uygun olmadigini yazmis.yazdim. istwdiginiz cevabi verdik.ama bu konuyu acarken es adayinizi kafanizda netlestirmis onunla olusan gelecekten bir cocuk dunyaya getirirseniz inanisini bile cocugunuza birakmayi dusunmus kararli bir insanmissiniz.biz cvbimizi verdik icinizde sorusu dahi olmayan bir konuyu yatirdik masaya.kime faydasi oldu bilmem ama icimidekileri tekrar yaptik hepsi bu. Onca insanda birbirlerinin kalbini incitti yazismalarda.... Hayatinizda mutluluklar dilerim
Herkesin görü acidi farkli canim bazilari icin önemli bazilari icin degil isteyen istedigini yapabilir tabi
Ne alaka. Muslumanlar musluman toplamayı, Hristiyanlara Hristiyan toplamayı dustur edinir ona bakarsan. Herkes kendi inancını yaymaya çalışır yani.Dini acidan olmaz ayrica ateistler kendilerine yoldas toplamayi dustur edinmisler. Surekli din hakkinda ters yorumlar yapacaktir ileride. Bunlari kaldirabilecek misin?
cogu ateist, musluman gecinenlerden daha vicdanli ve ahlaklidir. insan ve dogaya saygilari ve sevgileri vardir. inanclar ve onlarin kurallari geregi degil de, vicdan mekanizmalari gelismis oldugundan toplumda yanlis hareketlerden kacindiklari icin samimiyetlerine guvenebilirsiniz.
bakarsak en tutucu iller ensest, tecavuz, kadina siddet gibi konularda en bastadir.
birbirine saygi duyan bir ateist ve bir musluman ciftin evliligi gayet de guzel olabilir, onemli olan etiketlerin disinda insan olabilmektir.
aynen kendi dayim ateist ve esi müslüman kendisi hep müslümanligi karaliyor sorunlari cok yani bende onu demek istedmDini acidan olmaz ayrica ateistler kendilerine yoldas toplamayi dustur edinmisler. Surekli din hakkinda ters yorumlar yapacaktir ileride. Bunlari kaldirabilecek misin?
Canimi anlarsin sandm ama anlamissn :) iki sekli vardir canimin CANIMAzönce kışkıştırucı nefret saçan bişiydim şimdi canın mı oldum ?
Bizde onu savunuyoruz isteyen istediğini yapar cınım
Aynen isteyen evlenir isteyen evlenmez ama saygili olmak gerekir dinlere karsi!Yaşam tarzlarınız vb. nedenlere bakarak sizin karar vermeniz gerekiyor. Ki babanızın tepkisine kadar ortada bir sorun görmediğinize göre konunun sizin için çok önemli olmadığını ve iyi anlaştığınızı düşünüyorum.
Ayrıca isteyen evlenir, isteyen evlenmez. Ama kimsenin inancı ya da inançsızlığı bizlere hakaret etme hakkı tanımaz arkadaşlar. Sakin lütfen.
İnanc yaymak baska. Bir cok musluman hristiyan cift tanidigimvar birbirlerine uyum sagliyor ortak allahta bulusuyorlae. Ama ateistler hep bi dalga pesinde. Siz anlamazsiniz sizin peygamber soyle sizin dindaslariniz boyle allah ile ilgili yorumlar falanNe alaka. Muslumanlar musluman toplamayı, Hristiyanlara Hristiyan toplamayı dustur edinir ona bakarsan. Herkes kendi inancını yaymaya çalışır yani.
Bencede kapatilsin konuBiri şu rezalete son vermeliMune ... Burada bu konuyu açarken ne kafayla açtın konu sahibi yasak yasak ! Okumuyor musun kuralları. Diyanete Ulaş Alo fetvayi ara tüm sorunlarına cevap alırsın. Katı olan var rahat bakan var insanları birbirine düşürme lütfen!
Ben öyle dusunmuyorum . Tabiki oylelerinden vardır ama olmayanları da varİnanc yaymak baska. Bir cok musluman hristiyan cift tanidigimvar birbirlerine uyum sagliyor ortak allahta bulusuyorlae. Ama ateistler hep bi dalga pesinde. Siz anlamazsiniz sizin peygamber soyle sizin dindaslariniz boyle allah ile ilgili yorumlar falan
Cunku ateist olana kadar iyice nefret ediyor bunlardan. İllaki icindeki nefret bi gun gun yuzune cikar.
Dini acidan olmaz ayrica ateistler kendilerine yoldas toplamayi dustur edinmisler. Surekli din hakkinda ters yorumlar yapacaktir ileride. Bunlari kaldirabilecek misin?
Aynen isteyen evlenir isteyen evlenmez ama saygili olmak gerekir dinlere karsi!
Evet başta da sizin mesajlarınızBencede kapatilsin konuMune kiskirtici mesajlar cok
Bencede kapatilsin konuMune kiskirtici mesajlar cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?