Özür sekerim bilmiyodum"Gavur" demek osmanlı döneminde bile yasaklanmış ve hakarettir. Önce siz özür dileyin şikayet etmek yerine.
Sen kendini etiketlermksin canim?
olur olur. aılen on yargılı olmasınlar.. ımam nıkahıda kıyılır herkes mutlu olur..Ya arkadaşım ben seviyorum diyorum siz beni burada linç ediyorsunuz akıl danışıyorum bir şey mi dedik allah allah y
Evet sayın seyirciler, nonan bildiriyor. Hakaretlerin sonu yok.Mune malesef hakaretlerin sonu yok
Ben istiyor diye bir şey demedim zaten anlamıyorsunuz herhalde
Sakin ol şampiyon.. Ne bu öfke..
Mune bu arada kışkırtan nefret içeren mesajlar var. Keza üyenin konu Hakkı'nda ki tüm mesajları aynı içerikli.. Bi ilgilenir misin lütfen
Bu arkadaşla muhabbetim bile hiç olmadı @AhlarAgaci tanımam kendisini lakin hakaret yok,objektif olarak yazdım,hassasiyetinizi anlıyorum ama insanlar sizinle aynı fikirde olmayabilir,bu durumda olgun insanlar olarak hepimize saygı duymak düşer..Canm birrbirknizi destekleyenler olarak syni deyi görmeniz cok normal
Üslubunuzu taktir ediyorum. Sayfalarca okudum saygı çerçevesi dahilinde başka mesaj görmedim. Farklı görüşünüz ama kıllı yağlı iğrenç tecavüzcü müslümanlar diye nefret sembollerini yapıştırmamışsınızBen karşımdaki insanı dinine rengine ırkına göre değerlendirmem,kendi tercihidir saygı duyarım.
Benim için sorun olmazdı.
Canm birrbirknizi destekleyenler olarak syni deyi görmeniz cok normal
Herkesin görü acidi farkli canim bazilari icin önemli bazilari icin degil isteyen istedigini yapabilir tabiNikaha negerek var ?
Resmi nikahta herkes öğrenmiyo duymuyo mu bunlar evli amaçta o değil mi ?
hayır olmaz. çünkü miden kaldırmayabilir. düşünsene abdest almayacak hiç. bu bile yeterli sebep bence.
Canım evet diminiz bize İNANÇ'a saygılı olmayı öğretti fakat karşısında herhangi bir inanç yok adam ateist bence şuan aşkla görmedi şeyler ilerde gördüğünde mutsuzluk sebebi olucak bence evlenmeyip vazgeçmeliKonun kapanır.
Bana kalsa hiçbir sorun yok. Sanki müslüman olan herkes dinini tam mı yaşıyor.
Dinimiz bize inanca saygılı olmayı öğretti unutmayalım ki.
ateistte olsa kiğmliğinde eminimki dini islam yazıyordur, ateistim diyen kişide sorgulayan mantıgına yatmadıgından dınsel bazı kurallar karşı çıkan kişidir benim gözümde yoksa herkesin maneviyata ihtiyacı vardır, bence anlasıyrosanız ve sizin içinde dinsel öğeler çok önem arz etmiyorsa bal gibi de evlenir....Kızlar başlığı taşıdım yanlış yere yazmışım kusura bakmayın.
merhaba canlar, Ben staj yapmakta olan bir üyeyim. Benim bir sevgilim var dört yıldır birlikteyiz üniversitede tanışmıştık. Kendisi mesleğine başladı ama ben hala staj yapıyorum neyse. Evlenme yaşımızın geldiğini ve artık para kazandığımızı göz önüne alarak evlenme için adım atmaya karar verdik ama kendisi ateist. Ailemle zaten tanışıyorlardı ama ateist olduğunu söylemedim ne bileyim önemsiz sandım. Geçen gün bu konuyu konuşurken ağzımdan ateist olduğunu kaçırdım konu da şeydi imam nikahımızı arkadaşın babası kıyar diye konuşuyorduk. Annemler buna inanılmaz şekilde karşı çıktı müslüman olan müslüman olanla evlenmek zorundaymış sevgilim de ailemin bu tutumuna çok üzüldü ne yapacağım lütfen yardım edin ayrılırsam onsuz yapamam ama ailemi de ezip geçemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?