- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Sen öteye git bence burga insanlari kiskirtma! Asirk tpli gösterwnlerin mesajlarlarini bildir ki silinsin! Ben normal yazi yazdm tartismiyorum. Sende yazmalarina dikkat er insnalari kiskirtmaSakin ol o ünlemler ne öyle? Dininde olani paylas bana ne? Burada alenen bir kesim insana hakaret ediliyor benim tepkim ona. Sen bi git otede tartis.
Evleneceğiniz kişinin dine bakışı ve hoşgörüsü ile değişecek bir durum. Evlenip mutlu olan, orta yolu bulanlar da var. Ama bunlar daha çok sorgulama durumunda olanlarda görülüyor. Din ve inanç konularına çok keskin bir sınır çekmişse, ileride çocuklarınızın dini eğitimi, kendi inançlarınızı yaşamanız ve en basitinden kıyılmasını istediğiniz dini nikah konularında ciddi problemler çıkıp evliliğin sonunun da gelmesine sebep olabilir. O yüzden sevgilinizle oturup bu konuları detaylıca konuşup öyle evlilik asımı atın.
"Dinde zorlama yoktur insan özgür elbetteHiç ileriye dönük düşünmedim açıkçası ama çocuğumuz olursa ona bırakırım sonuçta dinde zorlama yok..
Aa gerçekten mi ? Ben de aşırı umutsuzum bu konuda ne yapacağım bilmiyorum kendisi gayet saygılı ki dört yıldır birlikteyiz zaten ve aynı yolda yürümek istiyoruz
Sen ne diyorsun ya! Her müslüman tecavüzcümü sectigin kelimelerine dikkat et herkesi ayni keseye koyma haddinide asma bildiriyorum mesajini! Sanki hrstiyan veya ateist sapik yok dünyada hayret biseyMidesi almamak nedir ya ?
Insanlari kategorize etmek daha midesizce geliyor bana !!!
Dinde zorlama yok ister inanir ister inanmaz bu sadece kendini baglar..
Adam abdest almiyormus bu bile yeterli bir sebepmis ..
Madem su her seyi temizliyor da
Oglan cocuklarina tecavuz edenleri
Kendi kizina ogluna hallenen muslumanlari niye temizlemedi ..
Cok ateist arkadasim var sonuna kadar guvenebilecegim her konuda
Cokta musluman tanidigim var kedimi bile emanet edemeyecegim ...
Sen ne diyorsun ya! Her müslüman tecavüzcümü sectigin kelimelerine dikkat et herkesi ayni keseye koyma hafdinife asma bildiriyorum mesajini! Sanki hrstiyan veya ateist sapik yok dünyada hayret bisey
Sen öteye git bence burga insanlari kiskirtma! Asirk tpli gösterwnlerin mesajlarlarini bildir ki silinsin! Ben normal yazi yazdm tartismiyorum. Sende yazmalarina dikkat er insnalari kiskirtma
Aynen konuyu acmasi bile sacmsDini hassasiyeti olan biriyseniz sorun olur tabiki. Yanlış anlamayın ama bana çokta hassas gibi gelmediniz. Yoksa bu ilişkiye başlayıp 4 yıl sürdürmezdiniz. Dinimizin gereklerini bilmiyorsanız zaten sizin içinde çok önem taşımaz ateist oluşu. Ailenizi ikna edebilirseniz evlenin ne diyelim
Son asıl ateistle evlenmekyezini savunarak herkesi aynı kefeye koymussunSen ne diyorsun ya! Her müslüman tecavüzcümü sectigin kelimelerine dikkat et herkesi ayni keseye koyma hafdinife asma bildiriyorum mesajini! Sanki hrstiyan veya ateist sapik yok dünyada hayret bisey
"Dinde zorlama yoktur insan özgür elbette
İster burda yanarsın istersen ahirette "
demiş Necip Fazıl ...
Sanane benim hamileligimden hormonoumdan terbiyesiz! Git ötede oyna mahalle karisiBen kimseyi kiskirtmiyorum kendi kendini kiskirtip bana cevap yazan sensinseninle muhattap bile olmadim zorla oldurmaya calisiyorsun. Bu gerginligini hamilelik hormonlarina veriyorum benden ekmek cikmaz sana. Daha yazmiyorum takil kendin
yabu toprakta yetıstıgın ıcın allahım sana gelıorum denior. agız alışkanlıgı. ve evet ergen soylemı cogu. benımde inaşımdır gevşektır ama oh sukur, yardım et aklıma mukayyet ol..vb. derim.Turkiye musluman gorunen bir ulke
Ama kac kisi farzini sunnetini yerine getiriyor ?
Kac kisi gercek bir musluman gibi yasiyor ?
Bunun disinda ateistim demek bana ergence bir davranis geliyor cogu zaman ,
Sanki bir baskaldiris ..
Yoksa bacaklari kirilsa Allahim yardim et diyen ateistler gordu bu gozler
Bir de deistler var
Cogu sadece sekil olsun iste ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?